Σάββατο, Ιανουαρίου 20

Νίκη 1-0 για τον Α.Ο. Πρόννων στην Ιθάκη με αντίπαλο την Πρόοδο και ξανά ελπίδες 4αδας

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του Σταυρού, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, οι Πρόννοι, μετά από αρκετές αγωνιστικές, θα πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης και σκορ 1-0, διασκεδάζοντας κατά κάποιο τρόπο την ήττα – αποκλεισμό, της περασμένης Τετάρτης στη Σκάλα για τα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, με αποτέλεσμα να βλέπουν το μέλλον τους με διαφορετική ματιά.

Ήδη η ομάδα του Κ. Στάβερη μείωσε τη διαφορά από αυτές της 4αδας στους -3 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, μετά και από αυτή την ήττα, 7η φετινή, μπλέκουν σε περιπέτειες σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους, πρέπει να βρουν άμεσα αντίδραση και να διεκδικήσουν βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια, με κομβικό το παιχνίδι του Σαββάτου, με αντίπαλο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Σε γενικές γραμμές, στο Σταυρό έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με λίγες ωστόσο καλές στιγμές και τις δύο ομάδες να έχουν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο.

Τελικά, ένα γκολ ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να πάρουν μία μεγάλη νίκη και παρά την πίεση που δέχθηκαν στο τέλος κατάφεραν να το κρατήσουν.

Το γκολ του αγώνα

Όπως είπαμε, ένα γκολ που αποδείχθηκε τελικά "χρυσό", ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, να γυρίσουν από την Ιθάκη, με ένα τρίποντο ελπίδας για τη συνέχεια.

Στο 11' ο νεαρός Σιμωτάς θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Γ. Τσιντήλας αποκρούει προσωρινά και ο επερχόμενος Τσάκος, στην επαναφορά, από πολύ κοντά πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Αυτή η νίκη, θα γεμίσει αισιοδοξία και καλή ψυχολογία τους φιλοξενούμενους για τη συνέχεια.

Αντίθετα στους γηπεδούχους αυτή η ήττα φέρνει μια αγωνία και αρκετό άγχος σε ότι, έχει να κάνει με τη παραμονή τους στην Α' κατηγορία, αφού για ακόμη μία αγωνιστική βρίσκονται κάτω από την κόκκινη γραμμή!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Α. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Βρεττός, Πάτερης, Μανωλόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσάγκας, Sula (70' Ηλιόπουλος Χ.), Πολυχρονάκης (70' Πίππος), Μαγριπής, Χύκα, Μπαντούνας (85' Totaj).

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χρ., Δημητράτος, Ρώσσης, Μακρυνώρης, Τσάκος, Παπαδημητρόπουλος, Σιμωτάς, Ρασσιάς, Κρασί, Αλιάι (60' Θεοδωράτος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου