Σάββατο, Ιανουαρίου 20

“Αγκαλιά” με τη 2η θέση ο Πυλαριακός..... 4-2 τον Οδυσσέα Ιθάκης στο Σταυρό (Εικόνες)

 

Στο Σταυρό της Ιθάκης, με το παιχνίδι μεταξύ του τοπικού Οδυσσέα και του Πυλαριακού, σήμερα Σάββατο 13/1 το πρωί, άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, πρεμιέρας του β' γύρου του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 4-2.

Μία νίκη, η 7η στη διοργάνωση που τους βάζει για τα καλά σε θέση τελικής 4αδας, αφού παραμένουν για ακόμη μία αγωνιστική δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα ενώ τους δίνει αέρα +9 βαθμών από την 4η ομάδα που ακολουθεί (ο Α.Ο. Διλινάτων), ο οποίος το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. έμεινε στο 2-2 με την Εύγερο.

Ο Οδυσσέας, συνεχίζει στα αρνητικά αποτελέσματα, αυτή ήταν η 6η φετινή ήττα σε 9 παιχνίδια και σίγουρα αυτό δεν είναι καλό μαντάτο για τον στόχο της παραμονής, ιδιαίτερα όταν αυτά συμβαίνουν στην έδρα του.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο β' 45λεπτο, με πλούσιο θέαμα, 6 τέρματα και τους φιλοξενούμενους καλύτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια, έχοντας και το πλεονέκτημα του παραπάνω παίκτη, να παίρνουν μία άκρως σημαντική νίκη.

Να αναφέρουμε ότι, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 34' μετά την 2η κίτρινη (κόκκινη) και την αποβολή του Plepi.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 18' οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι στην ανατροπή του Plepi στην περιοχή από τον Παπαδάτο.

Εκτελεί εύστοχα ο Ν. Προσαλέντης για να δώσει το προβάδισμα 1-0 στην ομάδα του Σταυρού.

Μετά από ένα 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1.

Ο Γιαννάτος θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή και ο Γ. Καλλιβωκάς με ωραίο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πανταζόπουλου.


Αυτό το 1-1 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά και στο 47' θα κάνουν την ανατροπή και το 1-2, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των Γ. Καλλιβωκά – Κουμαριώτη – Γιαννάτου και τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Πανταζόπουλο.

Στο 55' θα πετύχουν το 1-3 με τον Γιαννάτο να πλασάρει εύστοχα, στο τετ α τετ του με τον Πανταζόπουλο, μετά την εξαιρετική κάθετη του Μανωλάτου.

Στο 88' οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 2-3 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι με σουτ του Π. Κουτσουβέλη, ο οποίος θα εκμεταλλευθεί το αμυντικό λάθος.

Όμως, στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+2', ο Γιαννάτος θα βάλει το "κερασάκι" στην τούρτα της μεγάλης νίκης του Πυλαριακού, πετυχαίνοντας με καταπληκτικό πλασέ το τελικό 2-4 και το δικό του χατ τρικ.

Έτσι, οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου θα περάσουν από την Ιθάκη και από μία δύσκολη έδρα με μια πολύ σημαντική νίκη. Μία νίκη που σχεδόν τους εξασφαλίζει θέση στην τελική 4αδα.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μπλέκουν σε περιπέτειες και θα πρέπει να επανέλθουν άμεσα στις επιτυχίες, αν θέλουν να προλάβουν το.... τρένο της παραμονής στην Α' κατηγορία.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Α. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Πανταζόπουλος, Τσίρος (79' Μωραΐτης, Μαλιακρίδας Μ., Μήτσουρας (62' Πιχλίνσκι), Πρεβεζιάνος, Προσαλέντης Π., Κώτσης, Κουτσουβέλης, Προσαλέντης Ν, Plepi, Cela.

Πυλαριακός:(---), Καλλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Κλειτογιάννης, Rexha, Μανωλάτος, Σταμούλης, Γονατάς, Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Καλλιβωκάς Γ. (80' Παπαλεξάτος), Βασιλόπουλος (80' Δρακάτος).

Παρακάτω εικόνες από το Σταυρό






Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου