Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Η σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ.Κ. Ελπίδες Κεφαλονιάς

Μία πολύ όμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 21/1/2024 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ.Κ. Ελπίδες Κεφαλονιάς.

Στο Κλειστό παραβρέθηκε πολύς κόσμος, αθλητές - τριες, οι προπονητές, τα μέλη του Δ.Σ., καθώς οι γονείς των παιδιών και οι φίλοι του Συλλόγου.

Στην αρχή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός από τον π. Ανδρέα Σβορώνο που ευλόγησε την πίτα, ενώ συμμετείχε και ο ιεροψάλτης κ. Νίκος Τζωρτζάτος.

Μάλιστα ο πατέρας Ανδρέας μίλησε αρκετή ώρα στα παιδιά και στο τέλος χειροκροτήθηκε.

Στη συνέχεια, μετά το καλωσόρισμα, χαιρέτησαν την εκδήλωση το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Γ. Χατζηχρήστος και ο προπονητής κ. Απ. Δαμκαλής, οι οποίοι έκαναν μία αθλητική αναδρομή για τη χρονιά που έφυγε καθώς και τι μας επιφυλάσσει η νέα, σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους του Συλλόγου και έκλεισαν με τις καθιερωμένες ευχές, για μια καλή, υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Ωστόσο, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σωματείο, καθώς και τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν.

Τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, η αντιπεριφερειάρχης κ. Ελ. Παπαναστασάτου και ο Δ.Σ. κ. Γ. Λυκούδης, με τους δύο τελευταίους να κάνουν και έναν σύντομο χαιρετισμό

Στη συνέχεια, έγινε το κόψιμο σε 3 πίτες που υπήρχαν στο τραπέζι οι οποίες περιείχαν ισάριθμα φλουριά και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Υπήρχαν μάλιστα αρκετά δώρα για τους τυχερούς της ημέρας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Διοίκηση και στον προπονητή Απ. Δαμκαλή, για τη σημαντική τους συμβολή στο Κεφαλονίτικο μπάσκετ και την προσπάθεια τους να κρατήσουν τα παιδιά στο παρκέ.

Εμείς να ευχηθούμε στο δραστήριο Α.Σ.Κ. Ελπίδες Κεφαλονιάς, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Καλή αθλητική χρονιά σε όλους!

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή κοπή






































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου