Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


           
        Αργοστόλι 16/02/2012

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         
          Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στην έδρα του, στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης με απώλειες τον Θωμάκο και τον Κουτσιαλή.   Ασφαλώς η ομάδα κατέβηκε με 14 παίκτες και ελπίζουμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το Σάββατο να έχει αποκατασταθεί η υγεία τους.

          Το παιχνίδι διεξήχθη με φίλαθλο πνεύμα.  Μέχρι το ημίχρονο κρατούσαμε την ισοπαλία, στα τελευταία 4-5 λεπτά του Αγώνα  το παιχνίδι πήρε τροπή και ξέφυγε ο Πανιώνιος  σιγά- σιγά , αφού οι παίκτες είχαν φορτωθεί με πολλές αποβολές και ο φόβος της κόκκινης κάρτας ήταν έντονος.  Έτσι  οι παίκτες μας υποχώρησαν  στη μεγάλη πίεση των αθλητών του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί νικητής με σκορ 10-8.   Στην πραγματικότητα το σκορ δεν αντιστοιχεί στη δυναμικότητα της ομάδας μας.
          Το ευχάριστο σε αυτήν την αναμέτρηση αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη με μεγάλους συλλόγους είναι ότι αποκομίζουμε γνώσεις και εμπειρίες τέτοιες που με τη βοήθεια κι άλλων παραγόντων στο άθλημα της υδατοσφαίρισης , την επόμενη χρονιά θα είμαστε βελτιωμένοι και ωφέλιμοι τα μέγιστα.
          Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, συγχαρητήρια στον προπονητή μας γι΄ αυτήν την προσπάθεια την οποία καταβάλουν ώστε να φέρουν εις πέρας τον αγώνα τους  με ελάχιστες αμυχές.   Το αποκορύφωμα όμως  όλης αυτής της διοργάνωσης μέχρι τώρα και της πορείας τους Ομίλου μας μέχρι τώρα είναι η αναμετάδοση του παιχνιδιού μέσω της τηλεόρασης , κάτι που όχι μόνο το είδαν οι Έλληνες αλλά δορυφορικά αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο και νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση , ότι στον κλάδο μας που αφορά τον αθλητισμό προβάλλαμε την Κεφαλονιά μας  και όλα τα άλλα που αναφέρονται κατά διαστήματα από κακόβουλους δήθεν δημοσιογράφους  τα πετάμε στο καλάθι των αχρήστων και τους αφιερώνουμε να βάλουν στη συλλογή τους  μια κόπια από τα παιχνίδια αυτά.

Το Σάββατο 18/02/2012 και ώρα 15:00μ.μ. Στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει το μεγάλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π..
Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι κοντά μας για να θαυμάσει αυτό το παιχνίδι.    

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία διαμορφώνεται στην 14η αγωνιστική ως:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΤΡΑ 14-5
ΚΑΛΑΜΑΚΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ   15-6
ΠΑΟΚ – ΦΑΛΗΡΟ  10-8
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΧΙΟΣ  6-3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΑΝΙΑ ( θα διεξαχθεί σήμερα)

Βαθμολογία:
1.    ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ    37
2.    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      36 (ένας αγώνας λιγότερος)
3.    ΧΙΟΣ                   35
4.    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ         31
5.    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  27
6.    ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  18
     7.  ΧΑΝΙΑ 18 (ένας αγώνας λιγότερος)
     8. ΠΑΟΚ            15
     9. ΠΑΤΡΑ          12
   10. ΦΑΛΗΡΟ          9
   11. ΚΑΛΑΜΑΚΙ       9
12. ΕΘΝΙΚΟΣ          0



                                                                   Απο το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου