Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16

Η ΚΡΙΣΗ ΕΠΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.!!!!!!


Απογοήτευση για την Ομοσπονδία  Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με καρότσι (ΟΣΕΚΚ)
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το διαδικτυακό τόπο της Ομοσπονδίας  Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με καρότσι (ΟΣΕΚΚ), πως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δεν θα πραγματοποιηθεί το All Star Game, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου, υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ και του ΟΠΑΠ. Η απόφαση αυτή ασφαλώς και επηρεάζει την ΟΣΕΚΚ, από τη στιγμή που το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο τα τελευταία χρόνια συμμετέχει δυναμικά σε αυτή τη γιορτή.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

Έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ αποφάσισαν, από κοινού με την διοίκηση του ΟΠΑΠ, ο οποίος αποτελεί τον σταθερό "αιμοδότη" του επαγγελματικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, τη ματαίωση του ALL STAR GAME 2012.
Ο ΟΠΑΠ, αποδέκτης το τελευταίο διάστημα πολυάριθμων αιτημάτων για την μεγιστοποίηση της κοινωνικής του συμβολής, έκρινε ότι στην παρούσα φάση οι προτεραιότητές του έπρεπε να αναπροσαρμοστούν και τα όποια κονδύλια απαιτούνταν για την διοργάνωση του ALL STAR GAME της Θεσσαλίας, να διατεθούν σύμφωνα με τις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, απόφαση που βρίσκει απόλυτα σύμφωνους τους μπασκετικούς του εταίρους (ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ).
Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ οφείλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ευθύμη Ρεντζιά και όλους τους φορείς του νομού και των τεσσάρων πόλεων, που θα αποτελούσαν τους οικοδεσπότες της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος, που συμμετείχαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία για τον καταρτισμό της λίστας συμμετεχόντων και την ΕΡΤ που είχε αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη"
Πηγές: http://www.osekk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου