Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

Δ.Τ. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20/2/2012
Πάλεψε κόντρα στις Βρασιές και τη διαιτησία
Η Εικοσιμία δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τις Βρασιές στο παιχνίδι που άνοιξε τον δεύτερο γύρο της Δ’ Εθνικής, αλλά και την πολύ κακή διαιτησία.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-0 στο Άστρος, ωστόσο έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ρούτσι.
Οι Βρασιές κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 68’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Δημάκου και κεφαλιά του Νομικού, η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και στην επαναφορά, πάλι ο Νομικός, με όμορφο γυριστό σουτ έστειλε στα δίχτυα.
Στο 75’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα γκολ τους.  Ο διαιτητής δίνει το αμφισβητούμενο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπούσι εκτός περιοχής. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Παπανικολάου, ο οποίος νίκησε τον Καραϊσκο.
Ο Ρούτσι είχε και άλλες αμφιλεγόμενες αποφάσεις όπως την ακύρωση του γκολ του Πολλάκη στο 85’, για οφσάιντ , ενώ ένα λεπτό αργότερα απέβαλε  με απ’ ευθείας και τον Πάνο Κορσιάνο, σε άλλη μία υπερβολική κίνηση αποβάλει για διαμαρτυρία.
ΒΡΑΣΙΕΣ: Βασιλειάδης, Καλατζής, Κορολόγος, Νομικός, Κολιός (88′ Μπακάλης), Παπανικολάου, Ζαγκής, Κολιόπουλος, Γαγλίας (84' Σχίζας), Κατσάνι (46' Δημάκος), Χαρμπαλής.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Γερασιμάτος, Χρ. Μινέτος, Αλεξανδράτος, Γ. Μινέτος, Γεωργόπουλος (76’ Κουλάκης), Α. Κορσιάνος (76’ Π. Κορσιάνος), Μπούσι, Ντουκάι, Στεφανάτος (57’ Πολλάκης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου