Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

META TΑ MATΣ.................


Συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους ο Ν.Ο.Α. Έτσι, το προηγούμενο Σάββατο νίκησε εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο 8-6 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των Χανίων ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!
Αλήθεια τι να πεις για αυτή την ομάδα!!!!!

Η κρίση χτύπησε και την υδατοσφαίριση!!!! Μετά το κλείσιμο αρκετών κολυμβητηρίων σε όλη την χώρα ήρθε η σειρά των ομάδων μα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στους αγώνες τους!!! Έτσι τα Χανιά παραιτήθηκαν από τον αυριανό αγώνα με τον Ν.Ο.Α. στο κολυμβητήριο Αργοστολίου για οικονομικούς λόγους!!!!!
Άσχημα τα μαντάτα για το άθλημα «ευχάριστα» για την ομάδα μας που πλέον κατακτά την 6η θέση η οποία από ψιθύρους που ακούγονται ευρέως ίσως τον στείλει στην Ευρώπη παίρνοντας σάρκα και οστά η ιαχή των φίλων της ομάδας «Ν.Ο.Α. ζούμε Ευρώπη να σε δούμε».
Αν γίνει και αυτό πιστεύω ότι θα είναι το γεγονός της χρονιάς!!!!!
Ούτε αυτή η αγωνιστική ήταν τυχερή για την Εικοσιμία, έστω και αν έπαιζε με τον πρωτοπόρο.
Το θέμα όμως που προκύπτει στα τελευταία παιχνίδια είναι το «κυνήγι» που γίνεται στην ομάδα μας από τους «μαύρους» χωρίς τον παραμικρό σεβασμό. Έτσι μετά τον Πάμισο και τις Βρασιές ήρθε να «δέσει» το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.
Άραγε γιατί αυτός ο πόλεμος;
Στην πορτοκαλί «θεά» τώρα……
Έχει βαλθεί στην κυριολεξία ο Ν.Ε.Ο.Λ. εκτός από το να μας τρελάνει με τα δικά του κατορθώματα, να βάλει και  πλώρη για πολύ ψηλά!
Για άλλο ένα ντέρμπι λοιπόν, και μάλιστα εκτός έδρας, «καθάρισε» το ροζ Φ.Α.
Ο τίτλος του sportsthea ως «φονέα» των γιγάντων επαληθεύτηκε και του ταιριάζει «γάντι»!
Συνεχίστηκαν τα playoffs της Α’ Κατηγορίας το Σάββατο με τα Διλινάτα να σφραγίζουν το εισιτήριο του τελικού και τον ΑΟΚΙ με το ενάμισι πόδι σε αυτόν.
Την αυλαία άνοιξε το παιχνίδι Διλινάτα-Παγκεφαλληνιακός. Ένα παιχνίδι στο οποίο τα Διλινάτα «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους επί της ομάδας του Ν. Βουτσινά και πέρασαν στον τελικό της διοργάνωσης.
Τα Διλινάτα απλά και σοβαρά στο παιχνίδι τους, όπως άλλωστε σε όλο το πρωτάθλημα, συνέχισαν το αήττητο σερί τους, περιμένοντας τον αντίπαλό τους στον τελικό, ενώ συγχρόνως συνεχίζουν και στο Κύπελλο με στόχο το «νταμπλ»!!
Ο Παγκεφαλληνιακός με τις πολλές απουσίες προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά ήταν αδύνατον να καταφέρει κάτι περισσότερο παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε. Έτσι έκλεισε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά κερδίζοντας εμπειρίες για την συνέχεια.
Στον άλλο αγώνα ο ΑΟΚΙ, που παρουσιάζεται πολύ δυνατός και σοβαρός στα παιχνίδια των playoffs με όπλο την εμπειρία του, βρίσκεται μισό βήμα πριν τη συμμετοχή του στον τελικό μετά τη μεγάλη του νίκη επί της Α.Ε.Κ. με σκορ 3-0. Ένα αποτέλεσμα που τον καθιστά απόλυτο φαβορί για την πρόκρισή του στον τελικό με αντίπαλο τα Διλινάτα.
Η Α.Ε.Κ. από την άλλη δεν ήταν καθόλου κακή, πάλεψε σαν ίση προς ίσο, αλλά «προδόθηκε» από τις στημένες φάσεις και τα κόρνερ του Θαν. Μπαζάρογλου. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, παίζοντας την μπάλα κάτω με πολύ καλή κυκλοφορία. Όμως το 1-0 την έβγαλε από το παιχνίδι της, ενώ το 2-0 την αποδιοργάνωσε εντελώς. Έτσι, τώρα καλείται να καλύψει στο επόμενο παιχνίδι, το τελευταίο της σειράς, μια διαφορά 4 τερμάτων χωρίς να δεχθεί κάποιο.
Πάντως είναι κρίμα αυτή η ομάδα, που ίσως τον τελευταίο καιρό να παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο, να μείνει εκτός διεκδίκησης του «τροπαίου».
Στην Β΄ κατηγορία, Παλληξουριακός-Πρόοδος, δεν αγωνίστηκαν λόγω του Ληξουριώτικου καρναβαλιού και έτσι τις διαφορές τους θα τις λύσουν (;) την επόμενη Κυριακή στο Ληξούρι.
Μπράβο την Ε.Ε.Π. & Κ.Ε που όρισε τον ημιτελικό του Κυπέλου μεταξύ Οδυσσέα-Διλινάτων την Κυριακή, αφού τα Διλινάτα θα έχουν ρεπό μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του Πρωταθλήματος με δύο νίκες. Απλά το αναφέρω γιατί πιστεύω ότι η Επιτροπή λειτούργησε σωστά ώστε να εξυπηρετήσει τα Σωματεία.
Μάκη, θα έχουμε τελικά εκλογές στον Σύνδεσμο; Και αν ναι πότε; Γιατί δεν είδα καμία διάψευση και μάλλον οι πληροφορίες μου είναι σωστές!!!
Ηλία, Πρόεδρε της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε., θα γίνει το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας; Πιάσαμε Μάρτη και δεν βλέπω τίποτε να κουνιέται σε αυτό το πρωτάθλημα.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (?)
Σαν κεραυνός έπεσε στους Πρόννους ο μηδενισμός τους στον αγώνα με τον Οδυσσέα και τελικά μετά από αυτόν ο υποβιβασμός τους στην Β΄ κατηγορία!
Δυστυχώς μια ιστορική ομάδα με συνεχή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, υποβιβάζεται από μια κακή συγκυρία και το χειρότερο το μέλλον της, σύμφωνα με αυτά που ακούγονται στην περιοχή, απολύτως αβέβαιο!!!
Τυχερός ο Οδυσσέας που ο απλός περίπατος στα Τζανάτα και το τέλος του φετινού του «εφιάλτη», μετατράπηκε σε χαρές και πανηγύρια, παίρνοντας τους 3 πρώτους του βαθμούς και μάλιστα χωρίς να ιδρώσει στο πρωτάθλημα, βαθμοί που ήταν αρκετοί για να τον σώσουν και την σίγουρη  μέχρι εκείνη τη στιγμή θέση τους στη Β΄ κατηγορία, να πάρουν οι αντίπαλοί τους.
Αθάνατο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο!
Τα μαύρα του τα χάλια έχει ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Αργοστολίου. Ήδη σε αρκετά σημεία του (ειδικά στις δυο περιοχές) έχει ξεκολλήσει ο τάπητας και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος για σοβαρούς τραυματισμούς!!!!
Άγγελε εσύ σαν «παιδί» του ποδοσφαίρου ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις… Εμείς απλά περιμένουμε να σε επιβραβεύσουμε.
Επειδή τελευταία μας έρχονται πάρα πολλά μηνύματα θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά ότι ανώνυμα δεν δημοσιεύονται. Είτε ευχάριστα είτε όχι. Είναι αρχή μας και είμαστε ξεκάθαροι από την πρώτη μέρα.
Απλά να πω στον φίλο που αναφέρεται στην διαιτησία, αφού πρώτα τον ευχαριστήσω για τον σεβασμό στο πρόσωπο μου (όπως αναφέρει) ότι προσπαθούμε και θεωρούμε ότι είμαστε αντικειμενικοί στην κριτική μας στο θέμα αυτό και σίγουρα χωρίς καμία εμπάθεια ή συμπάθεια για κανέναν. Όπως και να έχει στα γήπεδα είμαστε παρόντες και με ανοικτά τα μάτια, πληρώνοντας ακόμη και το εισιτήριο μας με σκοπό να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο μας. Πράγμα το οποίο έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα. Εμείς ειλικρινά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον συγκεκριμένο φίλο αλλά και τον οποιοδήποτε άλλο γιατί έστω και με τα ανώνυμα σχόλια τους βοηθάνε να γινόμαστε καλύτεροι.
Τα συγχαρητήρια για την νέα μας στήλη «Αθλητισμός ΑμεΑ» πέφτουν «βροχή»!!!! Πρέπει εδώ να αναφέρω ότι η ιδέα αλλά και η επιμέλεια είναι της καθηγήτριας προσαρμοσμένης Φ.Α. κας Ειρήνης Μοσχονά-Καρκαβέλα, που με όρεξη, μεράκι αλλά και αγάπη για αυτή την ομάδα κάνει τα πάντα ώστε να υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων. Πραγματικά η βοήθεια της είναι πολύτιμη όσο και σημαντική και για αυτό την ευχαριστούμε και την συγχαίρουμε!!!!
Αυτά για σήμερα πατριώτες……
Λίγα  είχαμε για σήμερα. Μας έφαγε ο Καρνάβαλος!!!!!!!
Εις το επανειδείν πατριώτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου