Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΔ/ΕΠΟ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ


Ανακοίνωση ΚΕΔ/ΕΠΟ


      Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάζει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση εναντίον του διεθνή διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, που κατέληξε στην καταστροφή της επιχείρησης του.
    Τυφλές επιθέσεις, όπως αυτή εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, αποτελούν βαρύτατο πλήγμα στο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δημιουργούν συνθήκες ανάσχεσης της προόδου και της επιδιωκόμενης από όλες τις υγιείς δυνάμεις αναβάθμισής του.
     Όσοι σχεδιάζουν και εντέλλονται ανάλογες επιθέσεις απεργάζονται στην ουσία το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρά την ψευδαίσθηση για πρόσκαιρη ικανοποίηση περιστασιακών συμφερόντων τους.
     Η ΚΕΔ/ΕΠΟ αναμένει τη συντομότερη, κατά το δυνατό, διελεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες κρατικές αρχές για να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια και να ονοματιστούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης.
   Είμαστε βέβαιοι, πως το συντεταγμένο κράτος είναι σε θέση να φτάσει γρήγορα στην ανακάλυψη της αλήθειας γύρω από την υπόθεση της επίθεσης εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, ώστε να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλει να διορθώσει κακώς κείμενα και να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου