Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


          
  Αργοστόλι 20/02/2012

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου μετά τον αγώνα υδατοσφαίρισης με τον Ολυμπιακό, ευχαριστεί αυτόν τον υπέροχο κόσμο οι οποίοι παρευρέθησαν και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά την ήττα μας, έδιναν ρυθμό και συμπαραστέκονταν στη δύσκολη αποστολή που είχε η ομάδα μας, να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

          Η ομάδα μας αγωνιζόταν με τον βασικό παίκτη Θωμάκο, απόντα.  Το αποτέλεσμα  6-15 θα είχε διαφορετική τροπή αν έπαιζε και ο Θωμάκος. Το 6-15 είναι ένα καλό αποτέλεσμα  σε σύγκριση με ομάδες που βρίσκονται βαθμολογικά από το 5 και κάτω.
          Ο Ολυμπιακός είναι μια super ομάδα με τεράστιο όγκο επιτυχιών και παρουσιάσεων.  Εμείς διανύουμε τον πρώτο χρόνο παρουσίας μας στην Α1 .  Επομένως μας ικανοποιεί το άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας gavros.g που αναφέρει ότι: “οι ερυθρόλευκοι  δεν έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους  αλλά πέρασαν από μια έδρα που είναι αποδεδειγμένα δύσκολη για όλες τις ομάδες και ομάδα που είναι ανταγωνιστική”.
          Εκείνο που μας στενοχωρεί σε όλη αυτή τη διοργάνωση  ήταν ότι μαζεύτηκαν στην κερκίδα  οι ένθερμοι οπαδοί αυτή τη φορά του Ολυμπιακού, οι οποίοι όπως και του Παναθηναϊκού  ζητωκραύγαζαν  όταν έχανε η ομάδα μας. Ικανοποίηση αυτής της πράξης ήταν να φύγει ο Ολυμπιακός και με νίκη και το διχασμό των φιλάθλων.  Αντί να δείξουμε σε αυτές τις μεγάλες ομάδες ότι ο πολιτισμός του Κεφαλονίτη και της κοινωνίας μας δε σηκώνει τέτοιου είδους φανατισμούς και ότι είμαστε μια γροθιά ενωμένη για το καλό του νησιού μας, των επιχειρήσεων μας και των παιδιών μας.
          Όπως είπαμε και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αν αγαπάτε πράγματι τον Αθλητισμό σας περιμένουμε να σας δούμε το Σάββατο 29/02  στο Κολυμβητήριο μας , στο παιχνίδι με το Ν.Ο.Χανίων και όλοι μαζί αγκαλιά και μια ενωμένη γροθιά να στηρίξουμε την ομάδα μας, το Ν.Ο.Α..
Η 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος συνεχίζεται το Σάββατο 25/02/2012 στο Κολυμβητήριο Φαλήρου στις 17:00μ.μ. με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Α.Ο.ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ. 
Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής  είναι:
Ν.Ο.ΧΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  7-5
Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ – ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 4-4
Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΠΑΟΚ 11-10
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-5
Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ – Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 2-14

και η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ διαμορφώνεται ως :
1.    ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ                  42
2.    ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ                40
3.    ΧΙΟΣ                               38
4.    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ           31
5.    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ             30
6.    ΧΑΝΙΑ                             19
7.    ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ           18
8.    ΠΑΟΚ                              15
9.    ΚΑΛΑΜΑΚΙ                       12
10.ΠΑΤΡΑ                            12
     11.ΦΑΛΗΡΟ                         10
     12.ΕΘΝΙΚΟΣ                          0

Οι σκόρερ της ομάδας μας στους  μέχρι τώρα αγώνες είναι:
1ος Δουδέσης Ευάγγελος με 24 τέρματα
2ος Racunica Igor  με 23 τέρματα
3ος Μπουρνάζος Κων/νος με 13 τέρματα.
          Ευχαριστούμε για τις διοργανώσεις  μας , την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλλονιάς, το Σώμα Σαμαρειτών Εθελοντών, τη Γραμματεία των Αγώνων και τέλος ευχαριστούμε το προσωπικό του Κολυμβητηρίου για την παροχή κάθε είδους βοήθειας και υποστήριξης σε κάθε μας αγώνα.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου