Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


              
     Αργοστόλι 13/02/2012

                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου το Σάββατο 11/02/2012 αντιμετώπισε όπως γνωρίζετε, την ομάδα της Βουλιαγμένης στο ομώνυμο  Κολυμβητήριο.

        Ο Αγώνας δεν δύναται να αλλάξει ημερομηνία διότι μέχρι το πέρας του Πρωταθλήματος ανελλιπώς,  το πρόγραμμα είνια βεβαρυμένο με παιχνίδια σε Τετάρτες και Σάββατα.  Βεβαίως υπάρχει ένα κενό τον Απρίλιο, όμως είναι η Μεγάλη εβδομάδα και οι αργίες των Διαιτητών.  Επίσης, είναι  βαρύ το πρόγραμμα γιατί έχει ήδη αρχίσει και το Κυπελλο Ελλάδας.
        Έτσι λοιπόν, όπως σας προαναφέραμε εξ' ανάγκης το παιχνίδι εκτελέστηκε στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης, το οποίο διέθεσε η Βουλιαγμένη χωρίς οικονομική  ανταμοιβή όπως ζητούσαν άλλα κολυμβητήρια.  Παρ' όλες τις προσπάθειές μας για αναμετάδοση του αγώνα δεν κατέστη δυνατή η σύνδεση μέσω internet στην περιοχή.  Όμως το παιχνίδι βιντεοσκοπήθηκε και ελπίζουμε να σας το μεταδώσουμε  μέσω τοπικού καναλιού.  Ο αγώνας εξελίχτηκε υπέρ της Βουλιαγμένης , όχι επειδή έπαιξε στην έδρα της, αλλά γιατί η Βουλιαγμένη αποτελεί μια από τις δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, με παίκτες – μέλη της Εθνικής Ομάδας, με χρόνια εμπειρίας σε διεθνές επίπεδο.
        Αποκτήσαμε μεγάλη εμπειρία, καταχωρηθήκαμε σε μια μεγάλη αναμέτρηση και οι σχέσεις μας παραμένουν φιλικότατες  και για έναν άλλο λόγο  όμως  ότι ο προπονητής τους είναι Κεφαλονίτης, ο Τεό Λουράντος.
        Το αποτέλεσμα ήταν 10-2.  Τους ευχόμαστε καλή  συνέχεια στο Πρωτάθλημα και ελπίζουμε να συναντηθούμε στο Final Four.
Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής είναι ως:
ΦΑΛΗΡΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6 -19
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ            7-12
ΠΑΤΡΑ- ΚΑΛΑΜΑΚΙ          8-11
ΧΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  13-10
ΧΑΝΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ       5-11

        Σας κάνουμε γνωστό  ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 15/02/2012 και ΩΡΑ 20:30 αντί τις 19:00μ.μ., στο κολυμβητήριο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ , η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. . 
 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ : ΟΤΕ SPORT 3 .

                                                                             Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου