Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ 2-0 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ
«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» ΤΟ ΠΑΝΟΙΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 5
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΤΟΥ ΣΕΡΙ Ο ΠΑΜΙΣΟΣ 2-0 ΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ 2-0 ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΘΕΙΟΥ ΣΤΗ Ν ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΛΑΠΠΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΑΙΪΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΤΣΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ
ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ
        ΒΡΑΣΙΕΣ                ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
       2               0
  









      Σε ένα μέτριο ποιοτικά και μοιρασμένο αγωνιστικά παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο η Εικοσιμία κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι στο 0-0.
     Στο β΄ ημίχρονο οι Βρασιές στο πρόσωπο του διαιτητή Ρούτσι βρήκαν έναν αξιόμαχο σύμμαχο που έκανε τα πάντα για να φύγει με την ήττα η ομάδα μας από τον αγωνιστικό χώρο. Και τελικά με τις εφευρέσεις του το κατάφερε.
     Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πλησίασαν στο γκολ με κεφαλιές του Γαγλία στο 10′ και στο 29′.
     Στην επανάληψη η ομάδα του Αγίου Ανδρέα αύξησε την πίεσή της και  προσπάθησε να βγάλει επικίνδυνες φάσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων.
     Φάσεις και γκολ
     Έτσι στο 68′, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Δημάκου και κεφαλιά του Νομικού η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και στην επαναφορά, πάλι ο Νομικός, με όμορφο γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ 1-0.
     Το 2-0 που «κλείδωσε» τη νίκη ήρθε στο 77′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπανικολάου με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται και να έχει δίκιο ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.
     Στο τελευταίο 10λεπτο η Εικοσιμία πίεσε για να μειώσει αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν πολύ κακό διαιτητή.
     Στο 79΄ακυρώνει γκολ που πετυχένει ο Πολλάκης κακώς σαν οφσάιντ.
     Στο 82΄δεν δίνει πέναλτι σε ανατροπή του ίδιου ποδοσφαιριστή και σαν αν μην έφθαναν όλα αυτά στο 86΄έδειξε απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Παν. Κορσιάνο. Μια απόφαση πολύ τραβηγμένη και αδικαιολόγητη.
     Με λάθη σε βάρος της Εικοσιμίας η διαιτησία του κ. Ρούτσι και των βοηθών του κ.κ. Φούκη και Πιφέα από την Κόρινθο.
Α.Μ.Σ. Βρασιές:(Γ. Μπότσης), Βασιλειάδης, Καλαντζής, Καρολόγος, Νομικός, Κολλιός (88΄Μπακάλης), Παπανικολάου, Ζαγκλής, Κολιόπουλος, Γαγλίας (84΄Σχίζας), Κατσάνι (46΄Δημάκος), Χάρμπαλης.
Α.Ο. Εικοσιμίας: (Ζησιμάτος Δημ.), Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Γερασιμάτος, Μινέτος Χρ., Αλεξανδράτος, Γ. Μινέτος, Γεωργόπουλος (76΄Κουλάκης), Κορσιάνος Αντ. (76΄Κορσιάνος Παν.), Μπούσι, Ντουκάϊ, Στεφανάτος (57΄Πολλάκης).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(της 14ης  αγωνιστικής)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
0 – 2

2.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.
2 – 0
3.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ.
0 – 0
4.
ΑΧΑΪΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
2 – 0
5.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 
2 – 0
6.
ΤΡΙΑΤΑΙΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
0 – 3 α.α.
7.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ  
0 – 3 α.α.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 14 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
39
28 – 07
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
34
25 – 04
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
26
2011
4.
ΑΧΑΪΚΗ
26
17 – 08
5.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
25
23 – 14
6.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
23
2011
7.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
22
23 – 14
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
19
18 – 19
9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
18
19 – 17
10.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
17
2021 
11.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
15
14 – 16
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
1035
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
06
04 - 29
14
ΤΣΙΛΙΒΙ
02
01 – 30
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποχωρήσει
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (15η 25/2/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – Α.Ο ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
5.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
6.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
7.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΑΤΡΩΝ – ΑΧΑΪΚΗ
 PLAYOFFS
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
3 – 1
2.
Α.Ε.Κ. – Α.Ο.Κ.Ι. 
1 – 1
ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΒΗΜΑ» ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ 3-1 ΤΟΝ «ΠΑΓΚΕ»
Με «9» τελείωσε τον αγώνα ο «Πάγκε»!!!!
       ΔΙΛΙΝΑΤΑ    ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ       
        3                  1












     Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι μεταξύ Διλινάτων – Παγκεφαλληνιακού που έγινε το Σάββατο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και άνοιξε την αυλαία των playoffs της Α΄ κατηγορίας.    Τα Διλινάτα καλύτερα κράτησαν το αήττητο σερί τους για έναν ακόμη αγώνα και επικράτησαν δίκαια τελικά 3-1, έχοντας όμως και το κατά δυο ποδοσφαιριστές αριθμητικό πλεονέκτημα, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό και την διεκδίκηση του τίτλου.
     Εδώ να αναφέρουμε ότι υπήρξαν αρκετές διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων για την διαιτησία του κ. Ματιάτου, επειδή θεωρούν ότι στην φάση του πέναλτι έπρεπε να κατακυρώσει το γκολ, αφού όπως λένε η μπάλα είχε ήδη καταλήξει στα δίχτυα και να δείξει μόνο κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή τους. Επίσης την δεύτερη κόκκινη στον Κατσιγιώργη την θεωρούν υπερβολική.
     Τα Διλινάτα του Τ. Φωή φάνηκαν μάλλον πιο αγχωμένα από τον αντίπαλο τους και δεν παρουσίασαν το καλό εκείνο πρόσωπο της κανονικής περιόδου. Όμως είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα απειλήθηκαν ελάχιστα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα.
     Από την άλλη ο «Πάγκε» του Ν. Βουτσινά προσπάθησε πάρα πολύ αλλά «προδώθηκε» από τις δυο αψυχολόγητες και πολύ νωρίς χρονικά αποβολές ποδοσφαιριστών του και ήταν φυσικά αδύνατον να αντέξει μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι και οι «9» που έμειναν στον αγωνιστικό χώρο πάλεψαν για το καλύτερο προβληματίζοντας αρκετά, ειδικά στην αρχή του β΄ ημιχρόνου, τους τυπικά γηπεδούχους όταν και μείωσαν το σκορ στο 1-2.
     Έτσι τα Διλινάτα θέλουν μια ακόμη νίκη για να σφραγίσουν το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό των playoffs. Με ισοπαλία ή ήττα οι ομάδες οδηγούνται σε 3ο παιχνίδι.
    Φάσεις και γκολ
    Στο 2΄είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τα Διλινάτα όταν στην πολύ ωραία και δύσκολη σέντρα του Βαγγελάτου από δεξιά η κεφαλιά του Γ. Αναλυτή σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πολλάκη.
     Πέναλτυ για τους τυπικά γηπεδούχους στο 19΄. Καλοκτυπημένο φάουλ του Διον. Τζωρτζάτου από αριστερά βρίσκει μόνο τον Γ. Αναλυτή στην περιοχή με τον Πολλάκη να κάνει κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας κάτι που εκμεταλλεύθηκε  ο επιθετικός των Διλινάτων που με το γόνατο στέλνει την μπάλα με πορεία για τα δίχτυα και το Ν. Ψάλτη να αποκρούει επί της γραμμής με το χέρι. Καθαρό το πέναλτι όπως και απόλυτα σωστή η κόκκινη κάρτα στον παίκτη του «Πάγκε» .
     Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Χρ. Τζωρτζάτος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
     Στο 20΄ ο Σεμπάστιαν με ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και λίγο πλάγια δεξιά βρίσκει τον Γ. Αναλυτή αλλά το διαγώνιο δυνατό σουτ που επιχειρεί θα αποκρούσει θαυμάσια σε κόρνερ ο Πολλάκης.
     Ο Διον. Τζωρτζάτος συνέχισε να πασάρει με ακρίβεια και στο 39΄με νέα σέντρα από αριστερά θα βρει και πάλι τον Γ. Αναλυτή στην περιοχή αμαρκάριστο όπου με διπλή προσπάθεια και με ένα όχι ιδιαίτερα δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, παρά την  προσπάθεια του Πολλάκη.
     Στο 42΄ο «Πάγκε» θα μείνει με 9 παίκτες αφού ο Κατσιγιώργης θα δεχθεί 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Ματιάτο για τράβηγμα αντιπάλου και οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν το υπόλοιπο του αγώνα με δυο ποδοσφαιριστές λιγότερους των αντιπάλων τους.
     Το ημίχρονο έκλεισε με ένα μακρινό από δεξιά απ΄ ευθείας φάουλ του Τούρλα να περνάει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Καλαφάτη.
     Στο β΄ ο «Πάγκε» μπήκε πολύ δυνατά πίεσε παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, πάλεψε όσο μπορούσε μείωσε το σκορ αλλά μέχρι εκεί αφού ήταν αδύνατον να αντέξει μέχρι το τέλος.
     Έτσι στο 52΄ ο Παγκεφαλληνιακός μειώνει σε 1-2 με ένα απ΄ ευθείας φάουλ από πολύ πλάγια (κάτι σαν κόρνερ) του Τούρλα αιφνιδιάζοντας την άμυνα και τον τερματοφύλακα των Διλινάτων που περίμεναν σέντρα.
     Στο 68΄σέντρα από αριστερά του Γ. Αναλυτή φέρνει τον Μηλιώνη να διεκδικεί στον αέρα την μπάλα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων (μια καθαρή περίπτωση φάουλ που δεν σφυρίκτηκε) η μπάλα στρώνεται στον Χρ. Τζωρτζάτο που πλασάρει στην κενή εστία για να αποκρούσει με τα πόδια επί της γραμμής ο Γ. Κουλουμπής σε κόρνερ.
     «Ταφόπλακα» στα όνειρα των παικτών του «Πάγκε» για κάτι καλό θα βάλει ο Διον. Τζωρτζάτος στο 74΄όταν μετά από κόρνερ του Κ. Τζωρτζάτου με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πολλάκη πετυχαίνοντας το τελικό 3-1.
     Τέλος στο 89΄ο Πολλάκης αποκρούει εκπληκτικά σε κόρνερ το σουτ του καλύτερου παίκτη του αγώνα Διον. Τζωρτζάτου μέσα από την περιοχή.
    Με πολλά παράπονα οι «φιλοξενούμενοι» για την διαιτησία του κ. Διον. Ματιάτου. Καλοί οι βοηθοί του κ.κ. Αλεξ.  Σπυράτος και Δημ. Καλαφάτης.
     Οι συνθέσεις:
Διλινάτα:(Τ. Φωής),Καλαφάτης, Λάσκαρης, Τζωρτζάτος Κ., Μίρτο, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Διον., Τζωρτζάτος Χρ., Σεμπάστιαν (47΄Μηλιώνης), Βαγγελάτος (62΄Μανώλης), Σκριβάνος (77΄Κατσούρης), Αναλυτής Γ..
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς),Πολλάκης, Κουλουμπής Γ., Ζαφειράτος (19΄Μερολάϊ), Κατσιγιώργης, Ψάλτης, Σαρλάνης (46΄Κύριος), Κουλουμπής Ορ., Κουλουμπής Νικ., Δελακάς, Ζαίμι (73΄Μηλιαρέσης), Τούρλας.
«ΑΧΩΡΙΣΤΟ» ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
        Α.Ε.Κ.                             Α.Ο.Κ.Ι.
       1                         1
         











   Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν η δύναμη, και ο εκνευρισμός Α.Ε.Κ. και Α.Ο.Κ.Ι. ήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
     Στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.
     Στο β΄ και μπροστά στο φάσμα της ήττας η Α.Ε.Κ. ανέβασε ρυθμούς και πίεσε τον Α.Ο.Κ.Ι.  φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση.
     Πολύ κακό στο παιχνίδι έκανε οι δυσπιστία των δυο ομάδων στις αποφάσεις των διαιτητών με αποτέλεσμα να έχουμε συχνές διαμαρτυρίες και διακοπές στο παιχνίδι που ποτέ δεν απέκτησε έναν καλό ρυθμό.
Φάσεις και γκολ
     Στο 19΄ο Α.Ο.Κ.Ι. παίρνει κεφάλι στο σκορ 1-0 όταν ο Αλ. Πολλάτος με πολύ ωραία σέντρα από δεξιά βρίσκει τον Κόμητα μόνο στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουμαριώτη.
Στο 21΄ πολύ όμορφη ατομική ενέργεια από τον Παπαϊωάννου,  μπήκε στην περιοχή και με παράλληλη πάσα βρίσκει τον Εμιλιάνο το πλασέ του οποίου αποκρούει με τα πόδια ο Μαρκαντωνάτος σε κόρνερ.
     Στο 23΄είχαμε την μια από τις δυο φάσεις που θα συζητηθούν αρκετά. Συγκεκριμένα ο Λούλουδας μετά από εκτέλεση φάουλ φέρνει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής. Εκεί σηκώνεται ο Ζαμπαύτης ο οποίος πιάνει πολύ ωραία κεφαλιά που καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μαρκαντωνάτου με το τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ.Ι. στην συνέχει να την διώχνει πριν καταλήξει στα δίχτυα (κατά τον κ. Βασιλόπουλο που έδειξε «παίζεται») με τους ανθρώπους και παίκτες όμως της Α.Ε.Κ. να έχουν διαφορετική άποψη και να διαμαρτύρονται έντονα ότι η απόκρουση έγινε μέσα από την γραμμή.
     Στο 26΄ ένα πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Μπαζάρογλου αναγκάζει τον Κουμαριώτη σε εκπληκτική απόκρουση διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
     Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (69΄) ο Μπαζάρογλου εκτελεί νέο φάουλ που φέρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή εκεί ο Αλ. Πολλάτος να πιάνει δυνατή καρφωτή κεφαλιά με τον Κουμαριώτη και πάλι να λέει «όχι».
     Στο διάστημα αυτό και μέχρι το 73΄το παιχνίδι ήταν ανούσιο και παίζοταν κυρίως στο κέντρο χωρίς τις μεγάλες φάσεις.
     Στο σημείο αυτό μια πολύ έξυπνη ψηλοκρεμαστή πάσα στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Κ.Ι. από τον Χασάη φέρνει τον Κρούτη να μονομαχεί με τον Μεσοροπιάν, την μπάλα να κοντράρει να παίρνει ύψος και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να νικά με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στην έξοδο τον Μαρκαντωνάτο περνώντας την μπάλα από πάνω του ισοφαρίζοντας το σκορ στο 1-1.
     Στο 90+1 έχουμε την δεύτερη φάση που και αυτή θα συζητηθεί μέσα σε πολύ έντονες διαμαρτυρίες αυτή την φορά από την πλευρά του Α.Ο.Κ.Ι.
     Συγκεκριμένα ο Δημ. Πολλάτος μετά από σέντρα από τα δεξιά βρίσκεται μόνος με τον Κουμαριώτη και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον α΄ βοηθό κ. Βασιλόπουλο να μένει στην θέση του υποδεικνύοντας οφσάιντ.
     Εδώ η τύχη έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι στον βοηθό αφού είχε σηκώσει την σημαία την στιγμή που η μπάλα έφτασε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ.Ι. και πριν πετύχει το τέρμα. Εκείνη ακριβώς την στιγμή του έπεσε η σημαία με αποτέλεσμα να φανεί η υπόδειξη του καθυστερημένη. Το αν ήταν η όχι είναι δύσκολο να το πει κάποιος με βεβαιότητα αφού η φάση είναι πάρα πολύ δύσκολη.
Στην φάση αυτή αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χ. Λαμπρόπουλος του Α.Ο.Κ.Ι. για διαμαρτυρία.
     Επίσης στο τέλος υπήρχε μια μικρή ένταση που με την άμεση παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων έμεινε εκεί.
     Καλή  σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Γρηγ. Γαβρά που είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο ενώ του βγήκαν και δυο φάσεις μια για κάθε ομάδα που θέλουν πολύ συζήτηση για την ορθότητα των αποφάσεων του βοηθού κ. Δημ. Βασιλόπουλου καλός ο κ. Χρ. Αβάζαρος.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης),Κουμαριώτης Αγγ., Στεφανάτος, Γασπαρινάτος (71΄Κουμαριώτης Παν.), Καλπάκης, Χασάη, Κόλλιας, Λούλουδας, Κρούτη, Ζαμπαύτης, Παπαϊωάννου (λ.τ. 46΄Παπαδάτος Σπυρ, 81΄Κοτίνης).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος),Μαρκαντωνάτος, Τζάκης, Tanushaj, Χαλιώτης, Μεσοροπιάν, Φωκάς, Λαμπρόπουλος, Κόμητας (66΄Κανάκης), Πολλάτος Αλεξ. (71΄Πολλάτος Δημ.), Μπαζάρογλου, Βουκελάτος Γιαν.(78΄Γεωργόπουλος).
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0 – 1
Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
    ΠΡΟΟΔΟΣ                ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
       0                       1

     




















     Ο Παλληξουριακός έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό και την άνοδο κερδίζοντας στην Ιθάκη την Πρόοδο με σκορ 0-1.
Φάσεις και γκολ
     Η ομάδα του Ληξουρίου  καλύτερη σε όλο το παιχνίδι προηγήθηκε στο 8' με κεφαλιά του Μαυροειδή ύστερα από κόρνερ του Καμινάρη.
     Στο 25' σουτ  του Μαρκάτου Σπ. περνάει δίπλα από το δοκάρι για τον Παλληξουριακό.
     Στο 30' κεφαλιά του Τόφαλου για την Πρόοδο εξουδετερώθηκε από τον Λαδά, κεφαλιά η οποία ήταν και η μόνη φορά που απειλήθηκε η εστία του Παλληξουριακού.
     Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 50' ακυρώνεται γκολ του Κατσιβέλη ως οφσάιντ και στο 60' ο Λυμπερόπουλος Κ. είχε δοκάρι για την ομάδα του Ληξουρίου.
     Ο Λυμπερόπουλος λίγο αργότερα χάνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Προόδου.
     Στο 65' ο Παπαδόπουλος για την Πρόοδο και στο 86' ο Παπαδάτος για τον Παλληξουριακό είδαν την δεύτερη κίτρινη και  κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
     Για την Πρόοδο διακρίθηκαν οι Βασιλάκης και Λαγκαδάς και για τον Παλληξουριακό οι Γαλανός, Μαρκάτος Σπ, και Μαυροειδής Χ.,
     Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γιωργ. Λουκέρη αλλά και των βοηθών του κ.κ. Παν. Κομητόπουλου και Παν. Παίζη.
     Οι συνθέσεις:
ΠΡΟΟΔΟΣ:ΤΣΙΝΤΗΛΑΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΔΟΡΙΖΑΣ Π., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ., ΛΑΓΚΑΔΑΣ Κ., ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ Β., QORAJ R., TΣΑΜΗΣ Η., ΤΟΦΑΛΟΣ Μ.(ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Χ.), ΤΣΙΡΟΣ Α. (ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ.), ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ.,
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: ΛΑΔΑΣ Ι.,ΛΑΔΑΣ Ι. (ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.,), ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ Χ., ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Γ (ΑΔΗΛΗΝΗΣ Χ.), ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ., ΓΑΛΑΝΟΣ Δ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ., ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ., ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Π.(ΓΑΒΑΛΑΣ Α.), ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΠ., ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΩΚ.
Συντάκτης κειμένου:Χάρης Πρεντάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου