Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙ







     Με στόχο την καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα ταξιδεύει η Εικοσιμία στο Αίγιο φιλοξενούμενη του πρωτοπόρου Παναιγιάλειου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος.

     Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο για την ομάδα μας, ειδικά όταν αυτό είναι αυθημερόν και σίγουρα, χωρίς να αποκλείεται η όποια έκπληξη,  όλοι ξέρουν τη δυναμικότητα του αντίπαλου με αποτέλεσμα η προσπάθεια του Δημ. Ζησιμάτου και των ποδοσφαιριστών του να επικεντρώνεται, όπως είπαμε, στην καλή εμφάνιση και στην σοβαρή παρουσία της ομάδας στο γήπεδο του Αιγίου.
     Μέχρι στιγμής η Εικοσιμία έχει δείξει ότι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο προσπαθεί για το καλύτερο και παλεύει όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά και μόνο από ατυχία ή άλλους αστάθμητους παράγοντες δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη μια νίκη. Μια νίκη που πιστεύουμε ότι από αυτά που δείχνει στο γήπεδο την δικαιούται και σύντομα αναμένεται η  στιγμή που θα έρθει. Άλλωστε όπως έχουμε ξανατονήσει η τύχη κάτι χρωστάει σε αυτή την ομάδα.
     Οι ιώσεις ταλαιπωρούν την ομάδα και δημιουργούν πολλά προβλήματα στον Δ. Ζησιμάτο. Θα απουσιάσουν από αυτή την αιτία αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Πάν. Κορσιάνος.
     Από την άλλη ο Ν. Κουρμπανάς δεν θα έχει στην διάθεση του για μια ακόμη αγωνιστική τον Ρέλλα που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ επιστρέφει, αφού αποθεραπεύθηκε από τον τραυματισμό του, ο Αλεξ. Μπουλούμπασης.
     Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με ώρα έναρξης 11:00.
     Διαιτητής θα είναι ο κ. Κόλλιας με βοηθούς τους κ.κ. Αργύρη και Τσατσούλη από την Αργολίδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
     Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και θα λέγαμε ότι τους ταιριάζει ο χαρακτηρισμός του ντέρμπι. Περισσότερο ξεχωρίζει το Αχαϊκό στο Λάππα όπου ο τοπικός Ατρόμητος φιλοξενεί την Θύελλα Πατρών που καίγεται για βαθμούς.
     Στα Βραχνέϊκα ο τοπικός Διαγόρας φιλοξενεί τις Βρασιές σε ένα «πονηρό» παιχνίδι με φαβορί φυσικά την ομάδα των Βραχνείκων.
     Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στο Γύθειο όπου ο τοπικός Ολυμπιακός σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την πορεία του στην συνέχεια, αντιμετωπίζει τον Πάμισο Μεσσήνης που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ανεβασμένος και θέλει να αποδράσει από την Μάνη με τους βαθμούς της νίκης.
     Τέλος στα Φιλιατρά η Εράνη φιλοξενεί την Αχαϊκή σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να «καθαρίσουν» όσο πιο νωρίς γίνεται με την υπόθεση της παραμονής τους στην κατηγορία.
     Ο Αστέρας Αμαλιάδας θα πάρει ξεκούραστα και χωρίς να «ιδρώσει» τους τρεις βαθμούς και την νίκη με 3-0 από τον Τριταιϊκό όπως και το Πανόπουλο από το Τσιλιβί αφού οι δυο αυτές ομάδες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡ
ΚΕΚΕΛΟΣ ΠΑΝ.     (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)
ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ
ΛΙΟΝΑΣ
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝ.
(ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)
ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΝΗΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ
3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘ. – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩN. (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
ΔΑΡΣΙΝΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ
4
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΑΤΡΩΝ – ΑΧΑΪΚΗ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ KΩΝ.   (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
ΖΗΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
·         Τα παιχνίδια Αστέρας Αμαλιάδας-Τριταιϊκός και Τσιλιβί-Πανόπουλο δεν θα διεξαχθούν                 
         αφού αποχώρησαν από το πρωτάθλημα οι ομάδες από την Πάτρα και  Ζάκυνθο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 14 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
39
28 – 07
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
34
25 – 04
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
26
2011
4.
ΑΧΑΪΚΗ
26
17 – 08
5.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
25
23 – 14
6.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
23
2011
7.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
22
23 – 14
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
19
18 – 19
9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
18
19 – 17
10.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
17
2021 
11.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
15
14 – 16
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
1035
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
06
04 - 29
14
ΤΣΙΛΙΒΙ
02
01 – 30
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποχωρήσει
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (16η /4-3-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
4.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
5.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
6.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
7.
Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - ΑΧΑΪΚΗ
ΤΟΠΙΚΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

PLAYOFFS  ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  
2.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ε.Κ.
      Πράξη δεύτερη στα playoffs  του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας με την «αδρεναλίνη» στα ύψη!!!!
     Η αγωνία πολύ μεγάλη…….
     Τα Διλινάτα θα «καθαρίσουν» την πρόκριση με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη από τον «Πάγκε»;
     Ποιος θα πάρει το πλεονέκτημα για το τρίτο παιχνίδι;  Α.Ε.Κ. ή Α.Ο.Κ.Ι.;
     Όλες οι απαντήσεις το Σάββατο το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
     Αυτό που ευχόμαστε εμείς και θα επαναλάβουμε είναι να κυλήσουν όλα ομαλά, και η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της να σεβαστεί τις προσπάθειες των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών παίζοντας 50- 50 «αφήνοντας» τον ρόλο του πρωταγωνιστή σε αυτούς που δικαιωματικά ανήκει δηλαδή στους ποδοσφαιριστές.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ                             Α.Ο. ΔΙΛΙΝΤΑ










ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο «ΠΑΓΚΕ»
        Το Σάββατο το απόγευμα στις 3:30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής με τα Διλινάτα να αντιμετωπίζουν τον Παγκεφαλληνιακό με την επιθυμία να «τελειώσουν» την υπόθεση πρόκρισης στον τελικό όσο πιο γρήγορα γίνεται.
      Η ομάδα του Τ. Φωή είναι σίγουρα το φαβορί για την νίκη-πρόκριση αλλά και ο Παγκεφαλληνιακός παρά τις απουσίες του θέλει να μείνει στο «παιχνίδι» και για αυτό ο στόχος των ποδοσφαιριστών του Ν. Βουτσινά είναι να πάνε σε τρίτο παιχνίδι έστω και με μια ισοπαλία αφού μετά όπως πιστεύουν όλα μπορούν να συμβούν.
     Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Τ. Φωή που θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για την νίκη. Αντίθετα ο Ν. Βουτσινάς προβληματίζεται από τις πολλές απουσίες λόγω τιμωριών βασικών ποδοσφαιριστών του (Ψάλτης-Κατσιγιώργης) και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο το καλό αποτέλεσμα που θα οδηγήσει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι.
     Γεγονός πάντως είναι ότι πρέπει να συμβούν πολλά για να χάσουν την πρόκριση τα Διλινάτα. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ!!
Αποτέλεσμα 1ου αγώνα: Νίκη των Διλινάτων με σκορ 3-1.
Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: α΄γύρος Διλινάτα-Πάγκε 0-0 β΄ γύρος Πάγκε-Διλινάτα 1-3.
Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ Αθ. Σκαλτσή και Παν. Κομητόπουλο. 
Α.Ο.Κ.Ι.                                                      Α.Ε.Κ.   
                                       









ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ;

     Την ίδια ημέρα στο ίδιο γήπεδο στις 6:30 μ.μ. και με το φως των προβολέων θα διεξαχθεί ο άλλος και πολύ πιο ενδιαφέρον ημιτελικός των playoffs όπου ο Α.Ο.Κ.Ι. τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την Α.Ε.Κ. σε έναν αγώνα που και οι δυο ομάδες θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα της πρόκρισης τους στον τελικό.
     Μετά το ισόπαλο πρώτο παιχνίδι αναμένουμε άλλο ένα με πολύ ενδιαφέρον με πολύ πάθος και δύναμη για την τελική επικράτηση και το πλεονέκτημα για τον τελικό.
     Πλήγμα για την Α.Ε.Κ. αποτελεί η απουσία του Παν. Παπαϊωάννου που στο προηγούμενο παιχνίδι υπέστη μια θλάση που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δυο με τρεις εβδομάδες.
     Κατά τα άλλα στην ομάδα δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και είναι αποφασισμένοι για την νίκη που θα τους δώσει ένα «ελαφρύ» προβάδισμα για συμμετοχή στον τελικό.
     Το ίδιο ακριβώς θέλει και ο Α.Ο.Κ.Ι. με τον Θ. Βουκελάτο να μην έχει στην διάθεση του τον Χ. Λαμπρόπουλο που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. 
Αποτέλεσμα 1ου αγώνα: Ισοπαλία με σκορ 1-1.
Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: α΄ γύρος Α.Ο.Κ.Ι.-Α.Ε.Κ. 2-1 β΄ γύρος Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι. 1-1.
Διαιτητής ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Παν. Κομητόπουλο και Γιωρ. Γασπαράτο.
PLAYOFFS ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
     Δεν έχει αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα στην Β΄ κατηγορία αφού η Πρόοδος έπρεπε να μετακινηθεί Κυριακή, ημέρα Καρναβαλικών εκδηλώσεων για το Ληξούρι, με αποτέλεσμα να είναι επιβεβλημένο και να έχει ορισθεί σωστά, από πριν ο αγώνας αυτός και έχει προγραμματισθεί για την επόμενη Κυριακή 4-3-12 και ώρα 11:00 στο Δημοτικό του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
      Σημείωμα του sportsthea:
     Για την ενημέρωση των φίλων μας αναφέρουμε παρακάτω τι λέει η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (άρθρο 17 παρ. 7) για τους αγώνες αυτής της σειράς και πως προκρίνονται οι ομάδες:
     Το Σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην πρώτη σειρά αγώνων θα αγωνισθεί με το Σωματείο που θα καταλάβει την τέταρτη θέση σε τρεις (3) αγώνες από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Το Σωματείο που στην πρώτη σειρά αγώνων κατέλαβε την δεύτερη θέση, θα αγωνισθεί με το Σωματείο που κατέλαβε την τρίτη θέση σε τρεις (3) αγώνες, ο Δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Σε περίπτωση που ένα Σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται.
     Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα, θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου