Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23

Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


« Όλη η Ελλάδα μία φανέλα»

alt
Με το σύνθημα «Όλη Ελλάδα μία φανέλα», η adidas και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασαν τη νέα επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας για το EURO 2012 σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον προπονητή της Εθνικής μας, τους Ελληνες φιλάθλους και την ανατρεπτική εμφάνιση του Σάκη Ρουβά που έδωσε το «παρών» με το δικό του τρόπο σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την Εθνική μας Ομάδα.

alt
Η εκδήλωση εξελίχθηκε γρήγορα σε μια βραδιά γιορτής που προέτρεψε τους καλεσμένους να μοιραστούν την αγάπη τους για την Ομάδα και να εκφράσουν τις ευχές τους για την τελική φάση του EURO 2012.  Την έκπληξη επί σκηνής έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ένα πρόσωπο που πάντα ενώνει τους Έλληνες.  Ο ίδιος, πιστός φίλαθλος της Εθνικής Ομάδας, που μοιράζεται το ίδιο πάθος και την προσήλωση στο στόχο με τους Διεθνείς μας, ενσαρκώνει  απόλυτα το motto της adidas  “adidas is all in”.
alt
O Σάκης Ρουβάς κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει με την αγάπη του την Oμάδα και παρέδωσε συμβολικά στον προπονητή της Εθνικής, Fernando Santos, τη νέα φανέλα για γούρι, δίνοντας το έναυσμα για μια επιτυχημένη πορεία στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μία φανέλα που μοιράστηκαν δεκάδες Έλληνες σε ένα video που δημιούργησε η adidas αφιερωμένο στην Εθνική και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκδήλωση. Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης ήταν ιδιαίτερα περήφανος που φόρεσε κι εκείνος τη νέα φανέλα μαζί με τους διεθνείς παίκτες και συμμετείχε με ενθουσιασμό στο viral video της adidas. «Εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα δύναμη, τύχη και στέλνω στους παίκτες και τον προπονητή όλη μου τη θετική ενέργεια για να διαγράψουν νίκες παντού. Φέτος, περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε τη χαρά μιας διεθνούς επιτυχίας που θα μας ανεβάσει ψηλά!», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου