Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

Δ.Τ. Ν.Ο.Α.


                        
     Αργοστόλι 28/02/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου κάνει γνωστό στους φίλους μας ότι, οικονομικοί λόγοι έχουν φέρει προβλήματα στην Ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με αποτέλεσμα να συμμετέχει σε αγώνες με μειωμένο αριθμό αθλητών και με  αποκορύφωμα  να δηλώσει: την μη προσέλευσή της στον αυριανό αγώνα στο Αργοστόλι για να μας αντιμετωπίσει στην έδρα μας.

     Η ομάδα μας κατοχυρώνει τον αυριανό αγώνα με σκορ 5-0  υπέρ μας και 3 βαθμούς ως νίκη , τα Χανιά χάνουν με -1 βαθμό ποινής.  Όμως  οι θεατές και οι φίλοι μας δε θα απολαύσουν τον όμιλό μας , την Ομάδα μας να νικά την ομάδα των Χανίων.  Λυπούμεθα , που μια μεγάλη ομάδα όπως ήταν τα Χανιά έχει φθάσει σε αυτό το σημείο κατάπτωσης .
     Ο Όμιλός μας θα ετοιμαστεί άνετα για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής  που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ , το Σάββατο 03/03/2012 και ώρα 16:30μ.μ..
     Δίνουμε ραντεβού με τους φιλάθλους μας  την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 και ώρα 15:00μ.μ. για να αντιμετωπίσουμε μέσα στην έδρα μας το Ναυτικό Όμιλο Πατρών. Εκτός βέβαια αν προκύψει κάποιο παιχνίδι στη Β Φάση του Κυπέλου Ελλάδας (θα εξαρτηθεί από την κλήρωση 07/03/2012) που και γι' αυτό θα σας ενημερώσουμε.
     Όλο το παραπάνω ασφαλώς δίνει πίκρα και στενοχώρια  και προς εμάς όπου θέλαμε να καταχωρήσουμε στην ιστορική μας πορεία αυτή τη νίκη  όπως καταχωρήσαμε τη νίκη απέναντι του Παλαιού Φαλήρου το Σάββατο 25/02/2012 με σκορ 6-8. Η βαθμολογική μας κατάταξη με όλα τα προαναφερόμενα έφθασε στους 24 βαθμούς.  Εδραιωθήκαμε στην 6η θέση και είμαστε ακλόνητοι στην Α1 Εθνική κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. 
        Δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε, παρά μόνο συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και  στον προπονητή τους.

                                                          TΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου