Τετάρτη, Ιανουαρίου 1

Οι αθλητικές ευχές του 2014


Βαγγέλης Μαζαράκης Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Ο. και πρόεδρος Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Υγεία σε όλους και λύση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας και του αθλητισμού. Επιτυχίες σε όλους τους τομείς και διακρίσεις για την πατρίδα και τα νησιά μας. Το 2014 να αποκαλύψει όλους όσους εμπαίζουν τον αθλητισμό για ίδιον κέρδος και να αναδείξει αξίες που σκόπιμα παραθεωρούνται. Να ξυπνήσει τις αρχές για να καταλάβουν την χρησιμότητα για το νησί του αθλητισμού μας και να φέρει σε όλους τους ανθρώπους της άθλησης υγεία και καταξίωση. Να δώσει κουράγιο και σε εμάς στο ποδόσφαιρο να αντιμετωπίσουμε τα εκρηκτικά οικονομικά μας προβλήματα και να δικαιώσει όλων τις προσδοκίες. Και να ξυπνήσει το ενδιαφέρον των αρμοδίων να δώσουν λύση στο πρόβλημα με τα γήπεδα που μερικά όχι μόνο δεν πληρούν τις προδιαγραφές αλλά είναι άκρως επικίνδυνα.
Γεράσιμος Καραντινός πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει ξανά το χαμένο χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να υπάρχει υγεία για διάθεση και δημιουργία.
Όσον αφορά την τοπική διαιτησία εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι ακόμη καλύτερος από τον προηγούμενο και σύντομα να δούμε κάποιους από τους διαιτητές μας και πάλι στα Εθνικά πρωταθλήματα.
Με την ευκαιρία να ευχηθώ στους παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους όλων των ομάδων κάθε επιτυχία στις προσπάθειες τους και ειδικά στους ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς δυνατοί και να μην έχουν τραυματισμούς.
Ηλίας Κουρκουμέλης μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Εύχομαι από καρδιά ο νέος χρόνος να φέρει αισιόδοξα μηνύματα, υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλους. Στις ομάδες και τους αθλητές τους κάθε επιτυχία και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Στο τοπικό ποδόσφαιρο το οποίο και υπηρετώ εύχομαι να βρει τον δρόμο του και να φτάσεις εκεί που πραγματικά του αξίζει. Στους ποδοσφαιριστές να είναι μια χρονιά επιτυχιών και πολύ περισσότερο μακριά από τραυματισμούς.
Καλή Χρονιά
Διονύσης Στανίτσας πρόεδρος Προόδου Ιθάκης
Εύχομαι από καρδιάς Καλή χρονιά με υγεία χαρά ευτυχία στον καθένα ξεχωριστά. Το 2014 να είναι ένας χρόνος δημιουργικός που θα δώσει ξανά χαρά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα χτυπημένοι από την κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας. Στους παράγοντες, αθλητές, διαιτητές και φιλάθλους να χαίρονται από επιτυχίες και στους ποδοσφαιριστές να μην έχουν τραυματισμούς. Εύχομαι στην ομάδα μου την Πρόοδο και στους αθλητές όλων των τμημάτων μας να έχουν υγεία, χαρά, ευτυχία και πολλά χαμόγελα επιτυχίες.

Νίκος Φωκάς πρόεδρος Φωκάτων
Το ΔΣ του αθλητικού ομίλου Φωκάτων και ο προπονητής της ομάδος μας εύχονται σε όλο τον κόσμο ένα δημιουργικό αισιόδοξο και γεμάτο υγεία έτος!!! Καλή χρονιά!!!
Μυρτώ Αλυσανδράτου πρόεδρος Πυλαριακού
Εύχομαι σε όλον τον κόσμο Χρόνια πολλά Καλή χρονιά υγεία, χαρά και επιτυχίες. Ο νέος χρόνος να αναδείξει το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς και να φτάσει εκεί που του αξίζει.
Στην ομάδα μου να συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να χαίρεται από αυτό που δείχνει στο γήπεδο.
Πάνος Παίζης διαιτητής
Κατ’ αρχήν να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ιδιαίτερα όμως στον πρόεδρο και στα μέλη του Συνδέσμου διαιτητών Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Να έχουν επιτυχίες υγεία και ότι επιθυμούν. Εδώ που είμαι παρακολουθώ την πορεία τους και νιώθω ικανοποίηση και χαρά για αυτά που έχουν πετύχει. Για αυτό θα ήθελα να τους συγχαρώ αλλά και να τους ευχαριστήσω.
Επίσης θα ήθελα αν ευχαριστήσω το sportsthea, τον κ. Νίκο Κορσιάνο και τους συνεργάτες του για την ενημέρωση που μας παρέχουν και μας φέρνουν πιο κοντά στα νησιά μας.
Καλή Χρονιά σε όλους. Εύχομαι το 2014 να είναι γεμάτο υγεία και δημιουργία.
Εύαγγελος Δουδέσης πολίστας Ολανδικής Polar bears
Για τη νέα χρονιά σας εύχομαι να βάλετε υψηλούς προσωπικούς στόχους. Να διορθώσετε τα λάθη σας, να λύσετε τα προβλήματά σας και να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι.
Αθλητικά, εύχομαι όλες οι ομάδες του νησιού, με κορωνίδα τον ΝΟΑ, να συνεχίσουν να εκπροσωπούν επάξια την Κεφαλλονιά. Υγεία σε όλους τους αθλητές, όρεξη στους προπονητές και υπομονή στους παράγοντες. Και βέβαια στους γονείς των μικρών αθλητών ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις θυσίες τους.
Καλή Χρονιά σε όλους!! Χαιρετίσματα από Άμστερνταμ.
Γιώργος Κατσιγιάννης πολίστα Ν.Ο.Α.
Εύχομαι καλές γιορτές υγεία χαρά σε όλο το κόσμο η καινούρια χρόνια να φέρει ότι επιθυμεί ο καθένας, εγώ προσωπικά να ευχηθώ στο Ν.Ο. Αργοστολίου, σε όλα τα τμήματα και την αντρική ομάδα υδατοσφαίρισης καλή επιτυχία, να είμαστε όλοι ενωμένοι και υγιείς και πιστεύω στο τέλος να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.
Γεράσιμος Λιγνός πολίστας Ν.Ο.Α.
Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους σας με υγεία, χαρά και ευτυχία! Η χρόνια που μας πέρασε βρήκε την ομάδα του ΝΟΑ να τερματίζει στην 4η θέση της α1 κατηγορίας της υδατοσφαίρισης! Ήταν πραγματικά μια ιστορική χρόνια για όλο το νησί! Με το πάθος που διέκρινε την ομάδα μας αλλά και τον υπέροχο κόσμο που μας στήριξε σε αυτήν την προσπάθεια καταφέραμε να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες της ελληνικής υδατοσφαίρισης! αρωγός στην προσπάθεια αυτή ήταν η επιτροπή και η διοίκηση του ΝΟΑ! Φέτος η ομάδα μας προσπαθεί κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς ουσιαστική έδρα για την παραμονή της στην α1 κατηγορία! Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει πολλές επιτυχίες για το νησί μας και πάνω από όλα υγεία και ευτυχία σε όλο το κόσμο !!!
Μάρκος Τζουγανάτος προπονητής Ν.Ε.Ο.Λ.
Καλή χρονιά. Εύχομαι από καρδιάς η καινούρια χρονιά να φέρει υγεία και δύναμη σε όλους μας.
Αναστασία Γαλιατσάτου αθλήτρια Μπάσκετ Παναθηναϊκού
Εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, δημιουργικότητα και επιτυχίες.... είναι μερικές μόνο από τις ευχές μου για τη νέα Χρονιά που πλησιάζει...!!!! Καλές γιορτές σε όλων των κόσμο ...!!!
Γεράσιμος Παγώνης αθλητής Ν.Ε.Ο.Λ.
Από τη μεριά μου, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος, με αστείρευτη υγεία και χαρά για όλους. Εύχομαι, επίσης, όσον αφορά τον αθλητισμό της Κεφαλονιάς -αναφερόμενος σε πρωταθλητισμό ή σε ερασιτεχνικό επίπεδο-, να μην επηρεαστεί από τα σύγχρονα προβλήματα και να παραμείνει έτσι, προσοδοφόρος προς όλους. Καλές γιορτές.
Νίκος Μιρτσέκης πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής
Εύχομαι καταρχήν σε όλο τον κόσμο κουράγιο υπομονή και επιμονή για τις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε και να είναι όλοι γεροί και δυνατοί με αγάπη και αισιοδοξία να υποδεχτούν το καινούργιο έτος.
Nikolaos MirtsekisΑκόμα με την ευκαιρία το ότι εκπροσωπείται ένα πανέμορφο νησί την Κεφαλονιά που αγάπησα και έζησα 2 υπέροχα και αξέχαστα χρόνια να ευχηθώ σε όλους τους γνωστούς αλλά πολύ περισσότερο στους πολλούς και πολύ αγαπημένους φίλους μου καλή χρονιά να είναι πάντα χαμογελαστοί και αληθινοί και τους υπόσχομαι μια μέρα να επιστρέψω και να θυμηθούμε τα παλιά.
Τέλος στο Sportsthea εύχομαι καλή δύναμη να συνεχίσετε με μεράκι και αγάπη να ενημερώνεται όχι μόνο τους Κεφαλλονίτες αλλά και όλους αυτούς που δεν βρίσκονται στο νησί, αλλά και πολλές επιτυχίες στο έργο που επιτελείται.. Καλή Πρωτοχρονιά!!!
Δημήτρης Ζησιμάτος προπονητής Α.Ο. Εικοσιμίας
Εύχομαι το 2014 να φέρει σε όλους μας τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμόμαστε σ’ όλη μας τη ζωή!
Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη η κάθε στιγμή, και κάθε στόχος μας να επιτυγχάνεται!
Καλή Χρονιά!
Χρήστος Χαρίτος προπονητής Παλληξουριακού
Σας εύχομαι καλή χρονιά, δημιουργία και ευτυχία μα πάνω απ’ όλα υγεία..
Κώστας Κουτσουβέλης προπονητής Οδυσσέα Ιθάκης
Να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο Χρόνια Πολλά καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Στην ομάδα μου να έχει συνέχεια και αυτόν τον χρόνο στις επιτυχίες και στο τέλος να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία όπου και ανήκει.
Παν. Κουμαρώτης ποδοσφαιριστής A.O.K.I.
Εύχομαι να χουμε όλοι μια ωραία χρονιά με αγάπη, ευτυχία και με υγεία πάνω από όλα! Ελπίζω να έχουμε όλοι ό,τι επιθυμούμε και καλή πρόοδο!
Σταυρ. Καππάτος ποδοσφαιριστής Α.Ο. Σάμης
Εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλο τον κόσμο και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές!
Εγκλινόρ Ζαίμι ποδοσφαιριστής Παγκεφαλληνιακού
Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου στο ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς μας και συγκεκριμένα στους συμπαίκτες μου στον Παγκεφαλληνιακό χρόνια πολλά με υγεία και με καλύτερες επιτυχίες σε συλλογικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Παρόλο που βρίσκομαι στο εξωτερικό παρακολουθώ με μεγάλο ενθουσιασμό την πορεία της ομάδας και ενημερώνομαι συστηματικά από την ιστοσελίδα του sportsthea. Σύντομα θα είμαι κοντά σας για να πετύχουμε αυτό που είχαμε ως στόχο στην αρχή του πρωταθλήματος. Καλή χρονιά σε όλους.
Αλκη Κρούτη ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.
Εύχομαι σε όλους και τις οικογένειες τους υγεία πάνω απ’ όλα, αγάπη και ότι καλύτερο.
Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2014 χωρίς τραυματισμούς για εμάς τους αθλητές
Κούλης Μωραίτης τερματοφύλακας Σάμης
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλον τον κόσμο όμορφες στιγμές γεμάτες υγεία, αγάπη και ευτυχία! Εύχομαι ακόμα το 2014 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε! Τέλος για τους αθλητές να έχουν μια υγιή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα! Χρόνια πολλά!
Άρης Αναγνώστης ποδοσφαιριστής Α.Ο. Πρόννων
Ως αφετηρία της πρώτης ημέρας του χρόνου θα ήθελα να δώσω και εγώ τις προσωπικές μου ευχές σε όλους. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει σε όλους μας υγεία αγάπη χαρά καθώς επίσης εύχομαι να φέρει κοντά στον χώρο του αθλητισμού όλο και περισσότερα άτομα.!! Ευτυχισμένο το νέο έτος!!
George TsindilasΓιώργος Τσιντήλας τερματοφύλακας Προόδου Ιθάκης
Εύχομαι για τη νέα χρονιά υγεία ,ευτυχία και δύναμη σε όλους! Να είναι μια παραγωγική χρονιά ,μια χρονιά σταθμός για τα όνειρα όλων μας! Επίσης να ευχηθώ σε μία καλή πορεία στην ομάδα μου αφήνοντας πίσω τα μέχρι τώρα εμπόδια!
Χρόνια Πολλά –Καλή Χρονιά
Γιάννης Βουκελάτος ποδοσφαιριστής Α.Ο.Κ.Ι.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.. Ευτυχισμένο το νέο έτος, γεμάτο υγεία, αγάπη, ευτυχία και αγάπη για όλο το κόσμο.. Μακάρι το νέο έτος να φέρει σε όλους ότι πραγματικά ποθούν...
Γιώργος Κουλάκης ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.
Άλλος ένας χρόνος φτάνει στο τέλος του με πολλές καλές ποδοσφαιρικές στιγμές. Εύχομαι νέος χρόνος να φέρει υγειά, ευτυχία και αγάπη σε όλους και στις οικογένειές τους και ότι δεν τούς έφερε ο παλιός να τούς το φέρει ο καινούργιος. Καθώς θέαμα με πολλά γκολ στο πρωτάθλημα μας και χωρίς κυρίως  τραυματισμούς.
Καλή χρονιά σε όλους
Λεωνίδας Βανδώρος ποδοσφαιριστής Ηρακλή Πρόννων
Εύχομαι το 2014, υγεία σε όλο το κόσμο. Ελπίζω η νέα χρονιά να φέρει, γαλήνη και ψυχική ηρεμία που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη.
Ευχή μου είναι, «αθλητική υγεία», σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Όσο αφορά το χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω του ερασιτεχνικού σκοπού τον οποίο αγωνιζόμαστε, θα ήθελα να πω ότι, θα πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να αφήνουμε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο καθένας, στην προσωπική του ζωή, έξω από τούς αγωνιστικούς χώρους και να προσπαθούμε κάθε φορά να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι.
Τέλος εύχομαι στην ομάδα μου τον Ηρακλή, να εκπληρώσει τους στόχους τούς οποίους έχει βάλει και λέγοντας στόχους εννοώ, οχι μόνο πρωταθλητισμού, τετράδας η και παραμονής στην κατηγορία. Μιλάω για αθλητικούς στόχους, τούς οποίους έχει βάλει από φέτος όλη η αθλητική οικογένεια του Ηρακλή. Είναι πραγματικά, διοίκηση και προπονητές, άξιοι πολλών συγχαρητηρίων.
Παύλος Μοσχονάς ποδοσφαιριστής Α.Ο. Ανωγής
2014 ευχές για τον καινούργιο χρόνο!!!!! Εύχομαι σε όλους τους φίλους του Sportsthea και όχι μόνο αλλά και σε όλους όσους αφιερώνουν χρόνο έτσι ώστε να μπορούμε εμείς να μαθαίνουμε τα νέα από όλα τα σπορ στο νησί μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη υγεία, χαρά, δύναμη και ενέργεια…. Εύχομαι σε όλους μέσα στο νέο έτος να πραγματοποιηθεί έστω και μια από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες που έχει βάλει σαν στόχο!!!!!! Με απέραντη εκτίμηση ότι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας.
Κουτσουβέλης Ζήσιμος τερματοφύλακας Οδυσσέα Ιθάκης
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχισμένο και χαρούμενο το 2014. Εύχομαι η ομάδα μου να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει αυτή τη στιγμή, να είμαστε υγιείς και δυνατοί και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα.
Γιώργος Χάνος ποδοσφαιριστής Οδυσσέα Ιθάκης
Για τη νέα χρονιά εύχομαι σε όλους τους αθλητές των ομάδων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης υγεία και χαρά για αυτούς και τις οικογένειές τους, και να συνεχίσουν να δίνουν πάντα το καλύτερο, για τους ίδιους, και για τον αθλητισμό στα νησιά μας. Και σε όλους όσους προσφέρουν με κάθε τρόπο στον αθλητισμό, προπονητές, διοικήσεις, μέσα ενημέρωσης, εύχομαι να έχουν και τη νέα χρονιά πολλή υπομονή, επιμονή και δύναμη για να συνεχίσουν τη σημαντική προσπάθειά τους.
Βασίλης Βαγγελάτος
Εύχομαι σε όλο τον αθλητικό κόσμο της Κεφαλονιάς το 2014 να είναι ένας χρόνος γεμάτος υγεία, χαρά και πολλές αθλητικές επιτυχίες..! Ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου στον οποίο ανήκω και εγώ, να έχουμε μια επάξια εκπροσώπηση εκτός του τόπου μας! Στην ομάδα μου τα Διλινάτα, εύχομαι πάντοτε επιτυχίες και πρωταθλητισμό.. Σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου (ΕΠΣΚΙ, Διαιτησία και παράγοντες των ομάδων) εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχίες! 
Και γενικά για όλο τον κόσμο ευτυχισμένο το 2014
Τέλος στο sportsthea εύχομαι να μας ενημερώνει άψογα όπως ακριβώς έκανε και το 2013...!
Dimitris KlonisΔημήτρης Κλωνής ποδοσφαιριστής Παπυργιακού
Εύχομαι ο Νέος χρόνος να φέρει μόνο χαρές, αισιοδοξία, χαμόγελα και υγεία σε όλο τον κόσμο. Στον αθλητισμό της πατρίδας μας αλλά και των νησιών μας πολλές επιτυχίες, να μην υπάρξουν τραυματισμοί και δυσάρεστες καταστάσεις. Στην ομάδα μου τον Παπυργιακό να είναι η μια από τις δυο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο τους στην Α’ κατηγορία. Χρόνια πολλά- Καλή χρονιά..
sportsthea
Sportsthea
Λόγω ενός σοβαρού τεχνικού προβλήματος, και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του sportsthea επί πολλές ώρες,  κάποιες ευχές δεν μπόρεσαν να αναρτηθούν. Για τον λόγο αυτό ζητάμε συγνώμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου