Δευτέρα, Νοεμβρίου 20

Νίκη για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 2-1 τον Ηρακλή Πρόννων (Εικόνες)


Με νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, αφού χθες το απόγευμα στις Κεραμειές επικράτησε του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 2-1.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο και αρκετά δυνατό.
Τα γκολ
Στο 42’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 με γυριστό κοντινό σουτ, του αειθαλή Λ. Βανδώρου, ο οποίος θα κερδίσει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, ύστερα από το πρώτο σουτ του Μακρίδη που θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννάκη, και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» θα πετύχουν το 2-0 στο 62’ και θα βάλουν τα θεμέλια της μετέπειτα επιτυχίας τους.
Σε κόρνερ από δεξιά ο Κατσούρης θα πιάσει την κεφαλιά δίνοντας στη μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, εκεί θα πεταχτεί ο Πίρρα και θα πετύχει αυτός το γκολ, «κλέβοντας» τη..... δόξα από τον έμπειρο συμπαίκτη του.
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο 76’ με εξαιρετική απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυρ. Στάβερη.
Αυτό το 2-1 θα μείνει έως το τέλος με αποτέλεσμα ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς!
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Κώτση και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κουμαριώτης, Παγουλάτος (49’ Κράλης), Πίρρα, Μαρινάκης, Απέργης, Κατσούρης, Γκούβας (78’ Θεοτοκάτος), Βοροκλινιλωτης, Βανδώρος (66’ Μπεσάι), Μακρίδης, Κώστογλου (85’ Λαβός).
Ηρακλής Προν.:(Κ. Βανδώρος), Γιαννάκης, Μηλιαρέσης, Διαμαντάτος, Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ., Σπαθής, Θεοδωράτος (71’ Πούλος), Τότολος, Στάβερης Κυρ., Σακελαρίου (64’ Λαμπρόπουλος), Δημητράτος.
Εικόνες





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου