Κυριακή, Νοεμβρίου 26

"Χ" στο ντέρμπι της Β' κατηγορίας.... Πυλαριακός - Εύγερος 2-2


Το ντέρμπι της Β’ κατηγορίας στον Καραβόμυλο, σήμερα το απόγευμα δεν ανέδειξε νικητή, μιας και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 2-2.
Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και υποψήφιες για άνοδο στην Α’.
Το ντέρμπι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, με τους φιλοξενούμενους, που έκαναν ντεμπούτο και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από εφτά χρόνια,  να είναι καλύτεροι, να έχουν την κατοχή της μπάλας και να βρίσκονται συνέχεια μπροστά στο σκορ, κάτι που όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν έως το τέλος.
Τα γκολ
Το 0-1 για τη ομάδα του Χρ. Παπαναστασάτου θα πετύχει ο Παππάς στο 39’ με κεφαλιά στην έξοδο του Καλιβωκά, ύστερα από κόρνερ του Χρυσανθακόπουλου.
Δεν πρόλαβαν καλά- καλά να χαρούν το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι και οι γηπεδούχοι στο επόμενο λεπτό θα φέρουν το ματς στα ίσια.
Συγκεκριμένα στο 40’ με τον Ψάλτη στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του για να έχουμε το αυτογκόλ και το 1-1 του Πυλαριακού.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε το σκηνικό στον αγωνιστικό χώρο και οι φιλοξενούμενοι που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο θα πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο 52’ με ένα εντυπωσιακό τέρμα και πάλι από τον Χρ. Παππά. Συγκεκριμένα ο υψηλόσωμος επιθετικός της Ευγέρου από θέση μέσα δεξιά θα πιάσει ένα σουτ με εξωτερικό φάλτσο και θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Καλιβωκά για το 1-2.
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί από τους φιλοξενούμενους στο 70’, να πετύχουν το 1-3 και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, αφού θα σταθούν άτυχοι όταν Παππάς – Στρακάτος θα φύγουν στην κόντρα, αλλά στο πλασέ του τελευταίου, η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του Καλιβωκά.
Μια σωστή εσωτερική αλλαγή του Κ. Βιτωράτου θα αλλάξει επιθετικά τις ισορροπίες στην επίθεση του και θα δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Συγκεκριμένα θα περάσει, από την άμυνα στην επίθεση τον πολύπειρο και ικανότατο ποδοσφαιριστή Ηλία Κοσμάτο και αυτός θα τον δικαιώσει, αφού στο 82’ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία και στα δίχτυα της εστίας του Πετεινάτου με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, ύστερα από πάσα στην πλάτη της άμυνας των «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν είχαμε κάποια άλλη καλή φάση και μοιραία το 2-2 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Ν. Χατζηγεωργίου.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Σπαθής, Ποταμιάνος, Κοσμάτος, Γιαννάτος, Γρηγοράτος, Σταμούλης Π., Καππάτος, Σταμούλης Ν., Νικολοβιένης (56’ Φάντης), Παπαδάτος ((λ.τ. 9’ Γονατάς – λ.τ. 89’ Rexha).
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Χ. (72' Πολλάκης) Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν., Κατσιγιώργης, Στρακάτος, Χρυσανθακόπουλος, Ποιμενίδης, Παπαναστασάτος Ε., Παππάς. 
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου