Δευτέρα, Νοεμβρίου 20

Πέρασε 46-43 από τον Γλαύκο το παιδικό του Α.Σ.Κ. (Εικόνες)


Στο 1Ο παιχνίδι τους, για την 2η φάση - 1ου Ομίλου, του  Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, της περιόδου 2017-18, οι παίδες του Α.Σ.Κ.  τα κατάφεραν και μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επικράτησαν  με 43-46 επί της  αντίστοιχης ομάδας του Γλαύκου, στο κλειστό ομώνυμο γήπεδο στην Πάτρα.
Έγινε ένα καλό και δυνατό ματς, όπου κυριάρχησαν κυρίως οι άμυνες αλλά και η επιθετική αστοχία κι από τις δύο πλευρές.
Η ομάδα του Α.Σ.Κ. είχε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν πάντα μπροστά στο σκορ. Μάλιστα  προς το τέλος του 3ου δεκαλέπτου κατάφερε και πήρε μια σημαντική διαφορά 11 πόντων (27-38), όμως η ομάδα του Γλαύκου από κει κι έπειτα πίεσε αρκετά και προσπάθησε να επανακάμψει στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Τελικά τα παιδιά του Α.Σ.Κ. κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και να φύγουν με το πολύτιμο ροζ φύλλο του αγώνα.
Επόμενα παιχνίδια για την ομάδα του Α.Σ.Κ. το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο Αργοστόλι, όπου υποδέχεται το Σάββατο τον Προμηθέα και την Κυριακή τον Γλαύκο.
Τελικό σκορ:   ΓΛΑΥΚΟΣ  – Α.Σ.Κ.    43-46
Περίοδοι: 11-17, 18-23, 32-38, 43-46
Διαιτητές: Ελ Ανυ– Διαμαντή Α.
Α.Σ.Κ.  (Ματιάτος Π.): Ρουχωτάς 7π, Κουράκος 3π (1τρ),Λιναρδάτος,
Σταθάτος, Βουργίδης Β., Αναγνωστάκης, Καββαδίας 4π, Γκαβός 5π,Βαλλιανάτος,  Βεζυργιαννόπουλος, Μανίκας 7π (1τρ), Χριστοφοράτος 20π.
Έφορος και συνοδός: Γ. Κουράκος 
Εικόνες

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου