Κυριακή, Νοεμβρίου 26

Επιτυχημένος και με πολλές συμμετοχές ο σημερινός αγώνας "4ο Σουλάτσο στο Κρανηπάτι"


Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές δρομέων ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί ο 4ος αγώνας δρόμου «Σουλάτσο στο Κρανηπάτι» και ο Αγώνας ζωής 5 Km.
Πρώτα δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα των 19,5 Km, ένας αρκετά δύσκολος αγώνας σε μια όμως φανταστική διαδρομή, όπου συμμετείχε μεγάλος αριθμός δρομέων (άνδρες – γυναίκες) και αμέσως μετά αυτή των 5 Km, όπου και εδώ συμμετείχαν πάρα πολλοί δρομείς (άνδρες – γυναίκες -παιδιά).
Μετά τον τερματισμό του «μικρού» αγώνα και σύμφωνα με το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική ομιλία που είχε σαν θέμα: «Υγεία – άθληση και σχετικές βιοματικές εμπειρίες.
Ομιλήτρια ήταν η προϊσταμένη της Διεύθυνσης υγείας της Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Αλ. Λάντου.
Στην συνέχεια, η καταπληκτική σχολή χορού της Όλγας Γαλιατσάτου «Art & StyleDance Studio» και τα κορίτσια της, με μια μοναδική παράσταση χάρισε μοναδικές στιγμές στους παρευρισκόμενους.
Ακολούθησε ο τερματισμός των δρομέων των 19,5 Km και πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους τρεις πρώτους δρομείς σε κάθε κατηγορία, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό μετάλιο.
Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που για μια ακόμη φορά έβαλαν τα δυνατά τους και έδωσαν... ρέστα με την απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης, 4ος αγώνας δρόμου Σουλάτσο στο Κρανηπάτι – Αγώνας ζωής 5 Km!
Μπράβο σε όλους. Ραντεβού και πάλι μετά από 12 μήνες στον ίδιο σημείο!!
Αργότερα πλούσια φωτορεπορτάζ από όλα τα σημεία της διαδρομής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου