Δευτέρα, Νοεμβρίου 20

Ο απόηχος της 7ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική....



Ένας εντυπωσιακός και πάλι Παλληξουριακός, χθες το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, βγάζοντας πάθος και μεγάλη ενέργεια στο χορτάρι, παλεύοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αν και έχανε με 1-0, από την ιστορική και με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ Καλαμάτα, στο τέλος κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση και να ολοκληρώσει ένα παιχνίδι που για πολλούς φαινόταν χαμένο, ισόπαλο με σκορ 1-1.
Ποτέ όμως για τους παίκτες του Παλληξουριακού και τον Σπ. Παπαδάτο
Σίγουρα αυτά τα παιδιά, όλα Κεφαλονιτόπουλα, με τη συγκινητική τους προσπάθεια κατάφεραν και πάλι να μιλάει για αυτούς όλος ο όμιλος, παράλληλα με τον σεβασμό που κερδίζει αυτή η ομάδα από όλους. 
Μεγάλο το μερίδιο της διοίκησης, που πίστεψε σε αυτά τα παιδιά, όπως και του Σπ. Παπαδάτου επίσης.
Έχει δημιουργήσει ένα σύνολο "μαχητών" με ομοιογένεια, σεβασμό και αγάπη μεταξύ των παικτών. Μια πραγματική οικογένεια.
Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η παρουσία και κάθε αγωνιστική οι "ερυθρόλευκοι" της Παλλικής, εκτός της αναγνώρισης να κερδίζουν και κάποιους βαθμούς, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ο Παλληξουριακός, την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την Ζάκυνθο στο γειτονικό μας νησί. 
     
Ας θυμηθούμε όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου:
    
Α.Ο. Παλληξουριακός-Καλαμάτα 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: 90+2' Λυκούδης - 45+1' Καντούτσης
Στο 1-1 έμειναν ο Παλληξουριακός με την Καλαμάτα, με τη «Μαύρη Θύελλα» να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή, μετά το στραβοπάτημα του Αστέρα Αμαλιάδας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Καντούτση κι ενώ έδειχναν ότι ελέγχουν το ματς κι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Ρονκάτο και Καμινιώτη, δέχτηκαν το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Λυκούδη να γράφει το τελικό 1-1. Στην τρίτη θέση η Καλαμάτα με 13 βαθμούς, ενώ ένατοι με επτά είναι οι γηπεδούχοι.
Παλληξουριακός (Σπ. Παπαδάτος): Κουστουμπάρδης, Αραβαντινός (67' Μαυροειδής), Αντωνάτος Κ. (69' Χασάι), Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Κόμητας, Βαλέντης Στ., Αντωνάτος Ηλ. (79' Βαλέντης Α.), Πολλάκης, Ζαφειράτος (67' Μπράτι).
Καλαμάτα (Ν. Ζαλίκας): Γκόμες, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούσης, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας (69' Τσατσόπουλος), Καμινιώτης, Γουερέ, Ρονκάτο (90' Νινιός), Τσουλάκος (61' Αθανασόπουλος).
Διαιτητής: Κέκελος (Αιτ/νιάς)
    
Τσικλητήρας Πύλου - Ζάκυνθος 1961 0-0
Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν ο Τσικλητήρας με τη Ζάκυνθο κι έφτασαν στους έξι βαθμούς αμφότεροι. Πιο πιεστικοί ήταν οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα και στο 10' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λιάμη να σημαδεύει με τακουνάκι το οριζόντιο δοκάρι του Τσικλητήρα. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά, ο Μπεσού βρέθηκε, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, απέναντι στον Κόκκαλη, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει σε τετ-α-τετ. Σημαντική φάση είχαν οι γηπεδούχοι στο 24' με το σουτ του Γεωργιόπουλου να αποκρούει εντυπωσιακά ο Διαμαντής. Στην επανάληψη, δεν κατάφερε κάποια από τις δύο ομάδες να σκοράρει, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους, ενώ από το 60' η ομάδα της Πύλου έπαιζε με δέκα, λόγω αποβολής του Μπίζου. 
Τσικλητήρας Πύλου (Νίκος Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Σβίγγος (53’ Μάραντος), Μπίζος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Γκάι (56’ Ακασού), Γεωργιόπουλος, Τσάτσος, Όντσβονγκ (78’ Ρήγας), Γιαννόπουλος, Πήλιος (82’ Χατζηστάμου)
ΑΠΣ Ζάκυνθος (Μάρκος Στεφανίδης): Διαμαντής, Πέττας Ν. (76’ Μαρίνος), Τριανταφυλλίδης Ν., Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Λιάμης, Κίτος (70’ Βαρούσης), Πέττας Ραφαήλ, Μπεσού, Μαρσελίνιο, Βουτσίτσεβιτς (41’ Βλαδίκας)
Διαιτητής: Τσιρογιάννης (Ηλείας)
KOKKINH: 60' Μπίζος
    
Πανηλειακός - Αστέρας Αμαλιάδας 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 90+3’ Σωτηρόπουλος
Νικητής στο ντέρμπι του 5ου ομίλου ο Πανηλειακός, που υποχρέωσε τον Αστέρα Αμαλιάδας στην πρώτη του ήττα, επικρατώντας με 1-0.
Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ με τον Τόρες να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Καπετανάκη. Οι Πυργιώτες ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, με τον Σωτηρόπουλο με μακρινό σουτ να νικά τον Καβουσάκη και να δίνει στην ομάδα του σπουδαίο τρίποντο.
Πανηλειακός (Γ. Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος (35' Σωτηρόπουλος), Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς (55' λ.τρ. Χατζηστάμου), Μπουρλάκης (85' Κολόκας), Σέου
Αστέρας Αμαλιάδας (Τ. Καβακάς): Καβουσάκης, Μπουζούρας, Μπουτσικάκης (71' Παπαδόπουλος), Σταθάκης, Αρβανίτης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Ρόβας, Μαρουκάκης, Κέρι (71' Τόρες), Ν' Γκουέμ (58' Κυριάκος)
Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
    
Παναρκαδικός - Αστέρας Βλαχιώτη 1-2 
ΣΚΟΡΕΡ: 51' Καδάς πεν. - 54' Σταμογιάννος, 65' Βιγιαφάνε
Ο μεγάλος κερδισμέος της 7ης αγωνιστικής ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα του πρωτοπόρου Αστέρα Αμαλιάδας από τον Πανηλειακό και με το δικό του «διπλό» στην έδρα του Παναρκαδικού με 1-2 , μείωσε στο -1 τη διαφορά του από την κορυφή.
Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι του Καδά στο 51', ωστόσο η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση. Συγκεκριμένα, στο 54' ο Σταμόγιαννος ισοφάρισε σε 1-1, με τον Βιγιαφάνε να γράφει το τελικό 1-2 στο 65'. Στου2 9 βαθμούς έμειναν οι γηπεδούχοι.
Παναρκαδικός (Γ. Αντωνόπουλος): Χότζιτς, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Τσέκος (Άσεν), Κυριακόπουλος, Νάτσης (Δ. Λυμπερόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος (Τζόρτζ), Καδάς, Συρεγγέλας, Στρέμπας (Γιουγκούδης), Ευαγγέλου
Αστέρας Βλαχιώτη (Θ. Γκάτζιος): Πάλιουρας, Τσουκαλάς (Μινέα), Κόντι, Ίλιεφ, Μπριλάκης, Τσιμικλής (Λειμονίτης), Σταμόγιαννος, Χρήστου, Γεμιστός, Βιγιαφάνες (Σαρίδης), Ψιάνος ( Μαναρίτσας)
Δαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας)
     
Αχαϊκή – Λεωνίδιο 2-1 
ΣΚΟΡΕΡ: 55’ Κωνσταντινίδης, 57’ Κοκκίνης – 88’ Λάτσης
Οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ανέβηκε η Αχαϊκή, μετά τη νίκη της με 2-1 επί του Λεωνιδίου, που παρέμεινε χωρίς βαθμούς και στην τελευταία θέση.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55΄με τον Κωνσταντινίδη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 57΄με τον Κοκκίνη. Μάλιστα, είχαν και δύο δοκάρια, με τον Αντωνόπουλο στο 11’ και τον Στεφανόπουλο στο 59’ για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Το Λεωνίδιο, που είχε κι αυτό δοκάρι στο 66’ κατάφερε να μειώσει στο 88’ με τον Λάτση.
Διαιτητής: Σταυρόπουλος (Ηλείας)
     
ΠΑΟ Βάρδας - Διαγόρας Βραχνέικων 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 50’ Κωνσταντινίδης
Ένα γκολ του Κωνσταντινίδη στο 50’ ήταν αρκετό για να δώσει σημαντική νίκη στον ΠΑΟ Βάρδας κόντρα στον Διαγόρα Βραχνέικων. «Βαρύς» ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε αρκετά τη ζωή των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες. Για το Διαγόρα αποβλήθηκε στο 74' ο Μιχαηλίδης και για τον Παμβουπρασιακό ο Ντόμας στις καθυστερήσεις. Στους 10 βαθμούς έφτασαν οι «πράσινοι», που ανάσαναν βαθμολογικά, ενώ στους 12 έμειναν οι φιλοξενούμενοι, πέφτοντας στην τέταρτη θέση.
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90+2' Ντόμας - 74' Μιχαηλίδης
ΠΑΟ Βάρδας (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Λιόσης (90' Παλιάτσας), Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης (88' Σιδέρης), Ντόμας, Χούσα (90+1' Μάζης), Κωνσταντινίδης (83' Καλογερόπουλος), Π. Πολίτης.
Διαγόρας Βραχνέικων (Χρ. Τσίκας): Θωμάς, Παναγόπουλος, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Ν. Τρίγκας, Α. Τρίγκας, Τριανταφυλλόπουλος (65' Βέρρας), Κυριαζόπουλος (77' Παπαδόπουλος), Κωστής (61' Χριστόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Μούτσα.
Διαιτητής: Λιάρος (Λακωνίας) 
http://www.liganews.gr
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Αστέρας Αμαλιάδας
7
17-6
16
2.
Αστέρας Βλαχιώτη
7
10-5
15
3.
Καλαμάτα
7
6-1
13
4.
Διαγόρας Βραχνέικων
7
11-6
12
5.
Πανηλειακός
7
9-4
11
6.
Αχαϊκή
7
9-7
11
7.
ΠΑΟ Βάρδας
7
5-6
10
8.
Παναρκαδικός
7
7-8
9
9.
Παλληξουριακός
7
7-16
7
10.
Ζάκυνθος
7
3-8
6
11.
Τσικλητήρας Πύλου
7
2-6
6
12.
Λεωνίδιο
7
2-19
0
    
Η επόμενη 8η αγωνιστική
(3/12/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Αχαϊκή – Τσικλητήρας Πύλου
2.
Ζάκυνθος – Α.Ο. Παλληξουριακός
3.
Α.Σ. Λεωνίδιο – Πανηλειακός
4.
Καλαμάτα – Παναρκαδικός
5.
Αστέρας Αμαλιάδας – Π.Α.Ο. Βάρδας
6.
Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας Βραχνεΐκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου