Τρίτη, Νοεμβρίου 21

Στην Ιθάκη ανοίγει αύριο το πρωί η αυλαία των ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου


Αυλαία αύριο για τα προημιτελικά ή των "8" του τοπικού κυπέλλου, όπου στις 11 το πρωί, στο Βαθύ της Ιθάκης ο Οδυσσέας φιλοξενεί τα Διλινάτα.
Οι γηπεδούχοι, λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, απέναντι σε μια καλύτερη τους ομάδα, να τεστάρουν την ομάδα τους, αλλά και ο Σπ. Ζερβός να δει την αγωνιστική της κατάσταση.
Παράλληλα να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα που να της αφήνει περιθώρια στον επαναληπτικό στις Κεραμειές.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία σίγουρα όχι στα καλύτερα της, μετά την ήττα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Α’ κατηγορίας 1-0, από τα Φωκάτα, θα κατέβουν στην Ιθάκη με στόχο να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα κάνει εύκολη τη ρεβάνς.
Σίγουρα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και αναμένουμε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο από τις δυο ομάδες.
Πως έφτασαν ως εδώ οι δυο «μονομάχοι»
Π.Α.Ο.Οδυσσέας:Απέκλεισε την συντοπίτισσα του, Πρόοδο με μια νίκη 2-0 στον πρώτο αγώνα και μια ήττα 2-3 στον δεύτερο, με μια μοναδική ανατροπή, αφού στο τέλος το 0-3 έγινε 2-3. Έτσι πέρασε εδώ με την υπέρ του διαφορά τερμάτων.
Α.Ο. Διλινάτα:Πολύ εύκολα πήρε την πρόκριση με δυο νίκες από τον Ηρακλή Πρόννων. Στο πρώτο παιχνίδι των Τζαννάτων επικράτησε άνετα με σκορ 10-0, ενώ στον επαναληπτικό των Κεραμειών, επίσης με μια νέα νίκη και σκορ 3-0!
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
        
Το υπόλοιπο πρόγραμμα 
(25-26/11)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Πρόννοι
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου