Δευτέρα, Νοεμβρίου 20

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Κ.Α.Ο. (Εικόνες)


Στην πρεμιέρα του στην Β’ Ε.Σ.Κ.Α.-Η. ο Κεφαλληνιακός συνέτριψε την Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου όπως δείχνει και το τελικό σκορ. 
Παρότι η ομάδα της Κεφαλονιας μπήκε μουδιασμένη,  σιγά - σιγά άρχισε να βρίσκει τα πατήματα  και αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ, αλλά και παίρνοντας ρυθμό από την άμυνα έκλεισε το ημίχρονο με διαφορά 17 πόντων!
Στο τρίτο δεκάλεπτο λίγο η χαλάρωση, λίγο η κούραση, απέφεραν αστοχία στην επίθεση. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο μπήκε συγκεντρωμένος και αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι  και να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίχτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 67-37.
Μια νίκη αφιερωμένη στον Αποστόλη Δαμκαλή που έλειπε λόγω οικογενειακού προβλήματος από το παιχνίδι και τον Παντελή Αγγούρια που δεν έπαιξε λογω σοβαρού τραυματισμού.
Δεκάλεπτα: 11-8, 27-13, 6-10, 23-6. Τελικό: 67-37
Διαιτητές: Κανελλόπουλος - Τασακιράκη
Κ.Α.Ο.: Μπλέτσος 2, Κρητικός, Κουμαριώτης 7(1), Βανδώρος, Μεγάλος 2, Ρεμούντος 12 (3), Βασιλάκης 2, Μαγουλάς 11, Βαγγελάτος 2, Κουγιανός 16 (2), Μινέτος 5, Αντωνάτος 8 (1).
Φ.Λ. Αιγίου: Ξυλιάς 6(2), Καρκαγιάννης 4, Γκιώνης 2, Δημόπουλος 17 (2), Γεωργόπουλος, Μπαλτζώης, Παζιούρος 2, Γρυλλής 2, Παλιοθόδωρος 2, Ντούρος 2.
Εικόνες
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου