Κυριακή, Νοεμβρίου 26

Βαριά ήττα του Εθνοφρουρού στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα από την Έρυσσο στις Κεραμειές


Πέρασε εύκολα η Έρυσσος, όπως αναμενόταν, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας το εμπόδιο του Εθνοφρουρού, στο επίσημο και ιστορικό ντεμπούτο του στα ποδοσφαιρικά τοπικά πρωταθλήματα, που δεν συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα.
Οι «Ρυσσιάνοι» πολύ καλύτεροι, πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη, και ανέβηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της συγκεκριμένης κατηγορίας, ισόβαθμοι του Οδυσσέα Ιθ. και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγωνιστικό χώρο και η νίκη της Ερύσσου σίγουρα εύκολη και δίκαιη.
Να θυμίσουμε ότι λόγω έλλειψης μικρών ο Εθνοφρουρός αγωνίστηκε με «εννέα» ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.
Τα γκολ
Στο 25’ αρχίζει ο χορός των τερμάτων, αφού οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 1-0 με τον Ρεπούση, ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια και σέντρα από αριστερά του Τσάκου.
Στο επόμενο λεπτό ο Γ. Μπάμπης θα βρει τον Τσάκο στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο τελευταίος απέναντι από τον Παρασκευόπουλο δεν έχει πρόβλημα με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της Ερύσσου.
Στο 30’ ο Παππάς θα βρεθεί στην πλάτη της άμυνας απέναντι και πάλι από τον Παρασκευόπουλο και με πλασέ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Οι φιλοξενούμενοι με κάθετες μπαλιές στη κουρασμένη πλέον άμυνα των γηπεδούχων θα φτάσουν στο 0-4 στο 34’, όταν ο Παππάς με μια τέτοια, θα βρει τον Τσάκο και αυτός απλά την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 36’ ο Τσάκος θα βγάλει την σέντρα από αριστερά και ο Παππάς με ωραία προβολή θα πετύχει το 0-5.
Ο Τσάκος πετυχαίνοντας χατ τρικ στο 41’ θα στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Εθνοφρουρού για το 0-6 της ομάδας του!
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, παρά τις αλλαγές του Γκ. Ρέτσι το σκορ θα πάρει τεράστιες διαστάσεις αφού θα ολοκληρωθεί 1-12 για τους φιλοξενούμενους.
Με την έναρξη ο Καραβέλας θα βγάλει τη σέντρα και ο Παπαλεξάτος από πολύ κοντά «εκτελεί», όπως άλλωστε σε όλα, τον Παρασκευόπουλο για το 0-7.
Στο 53’ ο Ρέξχα θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά και ο Βαλλιανάτος αμαρκάριστος θα πετύχει το 0-8.
Δεύτερο γκολ για τον Βαλλιανάτο στο 64’ και 0-9, μετά τη σέντρα του Παπά.
Πέναλτι θα κερδίσουν στο 72’ οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Γασπαρινάτου στην περιοχή. Εκτελεί ο ίδιος και πετυχαίνει ένα ιστορικό γκολ για την ομάδα του μιας και είναι το πρώτο στην ιστορία της και μειώνει συγχρόνως στο 1-9.
Ο Στεφάνι με ένα κάτι σαν σουτ, που θα αιφνιδιάσει τον Παρασκευόπουλο, θα πετύχει στο 78’ το 1-10.
Το 1-11 θα πετύχει στο 82’ ο Βαλσαμής, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και γύρισμα της μπάλας στην περιοχή του Τσάκου.
Το τελικό 1-12 θα πετύχει ο Τσάκος πραγματοποιώντας το δικό του καρέ τερμάτων στο παιχνίδι!
Να αναφέρουμε ότι στο 81’ οι γηπεδούχοι θα έχουν δοκάρι σε σουτ του Ζαπάντη έξω από την περιοχή.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Δ. Καλαφάτη.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:Παρασκευόπουλος, Τζωρτζάτος Κ., Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Ν., Χανσαμπέλλι, Γασπαρινάτος, Ζαπάντης, Κόκκινος, Λαδάς.
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Καμπανός Γ. (46’ Μπίσα), Γιαν. Μπάμπης (46’ Βαλλιανάτος), Βαλσαμής, Στεφάνι Ν., Παπαδημητράτος, Καραβέλας, Ρεπούσης (46’ Καββαδίας Κ.), Διακάτος (46’ Ρέξχα), Παπαλεξάτος, Τσάκος, Παπάς.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου