Τρίτη, Νοεμβρίου 28

Σ.Δ.Κ.:Απολογισμός κλασσικού μαραθωνίου Αθηνών


Με υπερηφάνεια και συγκίνηση και μετά το πέρας των αγωνιστικών μας δρώμενων για την φετινή χρονιά, σας αποστέλλουμε τους  κεφαλλονίτες αθλητές μας  καθώς και όσους έτρεξαν με την αιγίδα του Συλλόγου Δρομέων στην μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση της χώρας μας αλλά και στους παράλληλους αγώνες αυτής.
Συγχαίρουμε από τα καρδιάς τα παιδιά που είτε ως μέλη του συλλόγου, είτε εκπροσωπώντας το νησί μας, δικαίωσαν την αθλητική μας παρουσία πανελληνίως και με σημαντικές αξιώσεις.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέραν από τις εξαιρετικές τους επιδόσεις  είχαμε έναν αθλητή τον Σπυρίδωνα Σκαφιδά, ο οποίος συμμετείχε με εξαιρετική επίδοση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του μαραθωνίου, ενώ ο  Σπύρος Στεφανάτος διένυσε περίπου 12κμ της κλασσικής διαδρομής ξυπόλυτος λόγω αστοχίας των υποδημάτων του.
Επισημαίνεται ότι συμμετείχαν και άλλοι δρομείς από τον σύλλογο στους αγώνες οι οποίοι και επιθυμούσαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.
Τους ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν συμβάλλοντας με αξιοσύνη στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και στην αναγνωρισιμότητα  του τόπου μας.
Να είστε όλοι καλά και του χρόνου να επανέλθετε περισσότεροι, με μεγαλύτερη δυναμική και ακόμη καλύτερες επιδόσεις.
Εκ του Σ.Δ. Κεφαλληνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου