Παρασκευή, Νοεμβρίου 24

Η pregame της 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018


Με τρία παιχνίδια και την 2η αγωνιστική συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.
Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πυλαριακού – Ευγέρου που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στον Καραβόμυλλο.
Ένα ντέρμπι από τα παλιά και τον Πυλαριακό να θέλει να πετύχει το 2Χ2, απέναντι σε έναν αντίπαλο που επέστρεψε για να μείνει και να είναι περαστικός από αυτή την κατηγορία.
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός γράφει ιστορία με την πρώτη του παρουσία στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας φιλοξενώντας, τυπικά γηπεδούχος τον Α.Ο. Ερύσσου.
Εικόνα δεν έχουμε για τη νεοϊδρυθέντα Α.Π.Σ., ενώ η ομάδα του Γκ. Ρέτσι θα παίξει με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ρεφάροντας αυτή της πρεμιέρας από τον Πυλαριακό.
Πριν όμως από αυτά τα δυο παιχνίδια προηγείται ένα άλλο, αυτό μεταξύ Ηρακλή Πρόννων – Οδυσσέα Ιθάκης που θα διεξαχθεί στα Τζανάτα το Σάββατο το πρωί στις 11.
Για τους γηπεδούχος, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στις Κεραμειές, ο στόχος είναι η νίκη που θα τον κρατήσει» ζεστό για τη δύσκολη συνέχεια, ενώ για τους φιλοξενούμενους είναι ο πρώτος, μετά την αναβολή της πρεμιέρας με την Εύγερο και θέλουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες με το καλημέρα!
Συμπερασματικά είναι μια αγωνιστική που μπορεί να φέρει ανακατατάξεις ή να χρήσει φαβορί για τη συνέχεια!

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 25-11-2017   ώρα:  11:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής  – Οδυσσέας Ιθακ.
Θωμάς
Βασίλης
Μενεγάτος Ε.
Κομητόπουλος Π.
2.
Κυριακή  26-11-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος
Θανάσης
Στάθης
Θωμάς Β.
Χατζηγεωργίου Ν.
3.
Κυριακή  26-11-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
ΑΠΣ Εθνοφρουρός – Α.Ο. Ερύσσου
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Καραίσκος Απ.
Καλαφάτης Δ.
            
Σάββατο 25/11
Α.Ο. Ηρακλής - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων - Οδυσσέα Ιθάκης στα Τζαννάτα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, συνεχίζεται αύριο Σάββατο το πρωί και ώρα 11 π.μ., το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας περιόδου 2017-2018.
Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, παίζοντας στην έδρα τους, θέλουν να κάνουν σεφτέ σε βαθμό-ους στο νέο πρωτάθλημα.
Η καλή παρουσία τους στις Κεραμειές, δίνει μια αισιοδοξία και η προσπάθεια θα έχει σαν μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τα φαβορί για άνοδο την φετινή περίοδο.
Η ομάδα από την Βόρεια Ιθάκη, όπως προαναφέραμε, από τα φαβορί για άνοδο φέτος, δίνει τον πρώτο της αγώνα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και θα κατέβει στα Τζαννάτα, με τη σκέψη μόνο στη νίκη. Νίκη που αν τελικά πετύχει θα δώσει, εκτός από βαθμούς και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Η δουλειά που γίνεται από τον Σπ. Ζερβό, είναι σίγουρο ότι θα φανεί στη συνέχεια, ενώ και η ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς, πολυτέλεια για την Β’ κατηγορία, θα ανεβάσουν σημαντικά το επίπεδο των «κιτρινόμαυρων» της Βόρειας Ιθάκης.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις ομάδες να παλεύουν για το καλύτερο σε έναν αντικειμενικά κακό αγωνιστικό χώρο.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτος και Κομητόπουλος.
            
Κυριακή 26/11
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος
Η αγωνιστική μεταφέρεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 26/11 με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πυλαριακού – Ευγέρου, στις 3 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, να κλέβει την παράσταση.
Ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά, ανάμεσα σε δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Μάλιστα για τους φιλοξενούμενους της Ευγέρου, μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορικό, αφού οι «πορτοκαλί» επιστρέφουν στα τοπικά πρωταθλήματα, μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια και φυσικά θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή τους με μια σημαντικότατη νίκη!
Ο Πυλαριακός του Κ. Βιτωράτου μετά τη νίκη του με 4-1 στην πρεμιέρα επί της Ερύσσου στο τοπικό ντέρμπι, θέλει να συνεχίσει το σερί του και με μια πιθανή νίκη να αρχίζει να βάζει στέρεες βάσεις για τη συνέχεια και ότι έχει να κάνει με την επάνοδο του στην Α’ κατηγορία, μετά από δυο χρόνια στο «μικρό» πρωτάθλημα.
Είναι πολύ ενισχυμένη και δυνατή φέτος και σίγουρα στην έδρα της μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο.
Όσον αφορά τώρα την Εύγερο, μετά από εφτά χρόνια απουσίας ήρθε για να μείνει για πάντα και όνειρο να είναι περαστική από αυτή την κατηγορία.
Έχει ενισχυθεί πάρα πολύ με πρωτοκλασάτους, ποιοτικούς παίκτες από την Α’ κατηγορία, κάτι που της δίνει τον τίτλο της μιας, εκ των φαβορί για άνοδο.
Ο Χρ. Παπαναστασάτος έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και θα κατεβάσει την ομάδα του με μοναδικό στόχο το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Ένα τρίποντο που χαρίζει βαθμούς και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Αναμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι το οποίο φαίνεται ότι θα κριθεί στο πάθος, τη δύναμη και την καλή ψυχολογία των ομάδων
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμάς και Ν. Χατζηγεωργίου.
            
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Ο. Ερύσσου
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική, με ένα επίσης ιστορικό ματς και τον Α.Π.Σ. Εθνοφρουρό, να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στα ποδοσφαιρικά πράγματα των νησιών μας φιλοξενώντας τον Α.Ο. Ερύσσου.
Μια ομάδα που ήρθε για να μείνει και να δημιουργήσει κατ’ αρχήν κάτι καλό για το μέλλον.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία τους, θα προσπαθήσουν, παρά κάποια μικρά αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από εντός έδρας ήττα και θέλει να μην φύγει με άδεια χέρια από τις Κεραμειές!
Οι φιλοξενούμενοι του Γκ. Ρέτσι, μετά την εντός έδρα ήττα τους, στην πρεμιέρα την προηγούμενη αγωνιστική, με αντίπαλο τον δυνατό Πυλαριακό, θέλουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, ώστε να μη μείνουν πίσω στην κούρσα της διεκδίκησης μιας θέσης στην τελική 4αδα.
Οι Ρυσσιάνοι θα λέγαμε ότι μπορεί να είναι το φαβορί απέναντι σε μια καινούρια ομάδα, όμως αυτό πρέπει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο.
Προβλέπουμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και τις δυο ομάδες να «παλεύουν» για το πρώτο φετινό τους τρίποντο!
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκος και Δ. Καλαφάτης.
        
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών.
Ν.
Ι.
Η.
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
1
1
0
0
4 - 1
3
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
1
1
0
0
2 - 1
3
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
1
0
0
1
1 - 2
0
4.
Α.Ο. Ερύσσου
1
0
0
1
1 - 4
0
5.
Π.Α.Ο. Εύγερος
0
0
0
0
-----
0
6.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
0
0
0
0
-----
0
7.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
0
0
0
0
-----
0
        
Η επόμενη (3η) Αγωνιστική
(2-3/12/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Εύγερος
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Ρεπό:Π.Α.Ο. Οδυσσέας Iθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου