Τετάρτη, Νοεμβρίου 22

Γύρισαν από την Ιθάκη τα Διλινάτα με τη μισή πρόκριση.... 3-2 τον Οδυσσέα


Σε ένα μέτριο, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο και χωρίς πολλές σημαντικές φάσεις, εκτός από τα γκολ παιχνίδι, σήμερα το πρωί στο Βαθύ της Ιθάκης, πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, τα Διλινάτα επικράτησαν του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 3-2 και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την είσοδο τους στα ημιτελικά του θεσμού.
Όλα τα «λεφτά» ήταν το τελευταίο 20λεπτο, χρονικό σημείο στο οποίο επιτεύχθηκαν και τα 5 τέρματα του αγώνα.
Ένα εικοσάλεπτο που αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους αρκετούς φίλους της ομάδας του Σταυρού που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού στο Βαθύ.
Επίσης ευχάριστη εικόνα η συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών και από τις δυο ομάδες.
Να σημειώσουμε ότι τόσο ο Οδυσσέας, όσο και τα Διλινάτα είχαν σημαντικές ελλείψεις.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή αλλά χωρίς ουσία τουλάχιστον μέχρι το 70'.
Φάσεις και γκολ
Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξαν σημαντικές φάσεις.
Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση 70’ αγώνα η ομάδα του «Μεγάλου Χωριού» θα πάρει το προβάδισμα, με τέρμα που θα σημειώσει ο πρώτος σκόρερ του θεσμού Αρ. Ντεντλάλα. Συγκεκριμένα ο Βουκελάτος σε κομπίνα στο φάουλ, θα πασάρει στον σκόρερ και ο τελευταίος με δυνατό σουτ, από τα όρια της περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού για το 0-1.
Μετά από 10’ θα πετύχουν μάλιστα και το 0-2. Ο νεαρός Λ. Καλαφάτης θα βγάλει την έξυπνη κάθετη πάσα από δεξιά, εκεί η ασυνεννοησία τερματοφύλακα - αμυντικών των γηπεδούχων, θα δώσει την δυνατότητα στον Ντεντλάλα με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
Στο 75’ θα έχουμε μια εντυπωσιακή απόκρουση, που αξίζει να την αναφέρουμε, από τον Κουγιανό, που θα απογειωθεί και θα πετάξει την μπάλα κόρνερ, από το αριστερό «Γ» της εστίας του, στο φάουλ του Σέλα από δεξιά.
Στο 76’ το σκορ θα γίνει 0-3 για την ομάδα του Θ. Βουκελάτου, όταν μετά το κόρνερ από δεξιά ο Χρ. Τζωρτζάτος στο πρώτο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά και ο Καμπανός να αποκρούει δύσκολα την μπάλα. Στην επαναφορά της, ο Δημ. Τζωρτζάτος με νέα κεφαλιά θα την στείλει για τρίτη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Στη συνέχεια κάπου ο εφησυχασμός και η σιγουριά που έδινε το 3-0, αλλά και κάποια στιγμιαία αδράνεια, έφερε τη μείωση του σκορ στο τελικό 3-2 μέσα σε 2’.
Πρώτα στο 88’ ο Ρενάτο που επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο μετά από έναν τραυματισμό, θα φύγει στην κόντρα, θα εκμεταλλευθεί το σάστισμα των αμυντικών των Διλινάτων και θα πλασάρει τον Κουγιανό για το 1-3.
Και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ, αφού αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, μετά το γύρισμα του Σέλα από αριστερά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-3, και εκεί που ο Οδυσσέας δεν είχε ανάσα για τον επαναληπτικό θα βρει οξυγόνο και ελπίδα να έρθει στις Κεραμειές και να παλέψει, δίνοντας παράλληλα κάποιο αγωνιστικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Ε. Στάθης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Καμπανός, Λεκατσάς, Φατούρος, Ρενάτο, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης Ν., Τσέλα, Κώτσης, Μήτσουρας, Προσαλέντης Γ., Μετσάνι (79’ Παππάς).
Διλινάτα:(Θ. Βουκελάτος), Κουγιανός, Τζωρτζάτος Φ. (55’ Βαγγελάτος), Τζωρτζάτος Δημ. (79’ Στεφανιώτης), Καλαφάτης Λ., Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Διον. (70’ Δούρος), Δρόσος, Ντεντλάλα, Τζωρτζάτος Χρ., Βουκελάτος, Αναλυτής Δ. (79’ Κατσούρης).
Εικόνες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου