Σάββατο, Νοεμβρίου 25

Πέρασε με "ντόρτια" από τα Τζαννάτα ο Οδυσσέας... 4-0 τον Ηρακλή


Με νίκη πέρασε από τα Τζαννάτα ο Οδυσσέας Ιθάκης σήμερα το πρωί με 4-0 επί του Ηρακλή Πρόννων.
Έτσι η ομάδα του Σπ. Ζερβού έκανε σεφτέ στις νίκες στην πρώτη της φετινή παρουσία στη «μικρή» κατηγορία, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα φαβορί για την 4αδα και την σύντομη επάνοδο τους στην Α’ κατηγορία.
Αντίθετα για την ομάδα του Ηρακλή, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη την ίδια περίοδο με αποτέλεσμα να παραμένει κολλημένος και ένας από τους ουραγούς, στον βαθμολογικό πίνακα.
Πάντως και στο σημερινό παιχνίδι πάλεψε, παίζοντας καθαρά και χωρίς να κλειστεί στην άμυνα του κυνηγώντας ένα καλό αποτέλεσμα.
Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο!
Σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και πέτυχαν και τα τέσσερα τέρματα τους.
Επίσης να αναφέρουμε την παρουσία αρκετών νέων παιδιών και στις δυο ομάδες!
Τα γκολ
Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, η αγωνία των φιλοξενούμενων θα λάβει τέλος, αφού ο Τούρλας στο 47’ θα ανοίξει το σκορ για τον Οδυσσέα 0-1.
Συγκεκριμένα ο Λαμπρόπουλος θα βρει με κάθετη πάσα τον Π. Κουτσουβέλη, απέναντι από τον Γιαννάκη, ο οποίος αποκρούει το σουτ που επιχειρεί, και στην επαναφορά ο Τούρλας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 56’ η ομάδα του Σπ. Ζερβού θα κερδίσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Ηρακλή στην περιοχή. Ο Κουτσουβέλης εκτελεί ο Γιαννάκης αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά της ο επιθετικός του Οδυσσέα θα την στείλει στην κενή εστία και στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με σκορ 0-2.
Το 0-3 θα πετύχει ο «γερόλυκος» αρχηγός της ομάδας από τον Σταυρό Ν. Προσαλέντης, στο 84’ με κοντινή κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Μετσάνι.
Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι ο Οδυσσέας θα πετύχει το τελικό 0-4 με τον Ρενάτο να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και με σουτ από τα όρια της περιοχής να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθάκης θα κάνουν σεφτέ στις νίκες, ενώ οι γηπεδούχοι θα πρέπει να περιμένουν ένα άλλο παιχνίδι για να το πετύχουν.
Διαιτητής ο κ.  Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής Προν.:(Κ. Βανδώρος), Γιαννάκης, Μηλιαρέσης, θεοδωράτος Γ., Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ. (15’ Μενεγάτος), Σπαθής (86’ Διαμαντάτος Ε.), Τότολος, Δημητράτος, Πούλος, Στάβερης Κυρ., Καχρίλας.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Λεκατσάς, Ρενάτο, Τούρλας, Κουτσουβέλης Π., Κώτσης, Μήτσουρας, Προσαλέντης Γ, (88’ Νουτσάτος), Μετσάνι, Παππάς (46’ Λαμπρόπουλος), Προσαλέντης Γ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου