Κυριακή, Νοεμβρίου 19

Πρεμιέρα με το "δεξί" για τον Πυλαριακό 4-1 την Έρυσσο (Εικόνες)


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ο Πυλαριακός επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της Ερύσσου με σκορ 4-1, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στη νέα περίοδο.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Πυλαριακού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 15λεπτο είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεσαν δημιουργώντας κάποιες μικροευκαιρίες.
Από το σημείο αυτό μετά οι και μέχρι να δεχθούν το 0-1, γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν την πρωτοβουλία, έγιναν απειλητικοί για την εστία του Μαρίνη, ενώ είχαν και ένα δοκάρι.
Η Έρυσσος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είχε καλά τρεξίματα και το πάλεψε μέχρι τέλους, έκανε φάσεις για γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε, μιας και ο Πυλαριακός ήταν πολύ πιο ουσιαστικός, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 4-1 υπέρ του!
Τα γκολ
Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Γιαννάτο ο οποίος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ντερβισάι για το 0-1, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γρηγοράτου.
Το 0-2 των «κυανέρυθρων» της Πυλάρου θα πετύχει στο 40’ ο Στ. Καππάτος με ένα δυνατό σουτ από 35 μ.
Αυτό το 0-2 θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ Γιαννάτος (σε αυτόν χρεώθηκε το γκολ και όχι στον Π. Σταμούλη) με  σέντρα σουτ θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 0-3 για την ομάδα του, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στα όνειρα των Ρυσιάνων για τη μεγάλη ανατροπή.
Στο 70’ θα είναι η σειρά του Φάντη να πετύχει το 0-4 με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Θ. Νικολοβιέννη.
Το μόνο που θα καταφέρουν οι τυπικά γηπεδούχοι θα είναι να μειώσουν στο τελικό 1-4 στο 77’ με τον Παπαλεξάτο, που μετά το κόρνερ, πρόλαβε την αδράνεια των αμυντικών της Πυλάρου, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μαρίνη.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ρηγοπούλου και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Ντερβισάι, Γ. Μπάμπης, Βαλσαμής, Στεφάνι Ν. (75’ Πετρόπουλος Κ.), Παπαδημητράτος, Καραβέλας (46’ Διακάτος), Ρεπούσης, Πετρόπουλος, Παπαλεξάτος, Τσάκος, Παπάς (57’ Rexha).
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μαρίνης, Σπαθής, Σολδάτος, Καππάτος (57’ Φάντης), Ποταμιάνος, Παπαδάτος, Νικολοβιέννης, Γρηγοράτος (66’ Γονατάς), Σταμούλης Π., Σταμούλης Ν. (53’ Τουλάτος).
Εικόνες από το παιχνίδι



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου