Σάββατο, Νοεμβρίου 25

Νίκη για τους "4" οι Πρόννοι 4-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, έκανε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές ο Α.Ο. Πρόννων, ύστερα από τη νίκη του με σκορ 4-0 επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Μια νίκη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, του δίνει πρόκριση, στις «4» καλύτερες ομάδες του τοπικού κυπέλλου, στη ρεβάνς των Τζαννάτων.
Οι Πρόννοι, πιο ποιοτική ομάδα και μια κατηγορία παραπάνω, δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες και η νίκη τους ήταν δίκαιη και καθαρή. Μια νίκη που «καθάρισε» από το πρώτο 45λεπτο, όταν και προηγήθηκε 0-3!
Από την άλλη οι «πράσινοι» του Τάκη Φωή το πάλεψαν για μια νέα έκπληξη και μάλιστα επί ομάδας Α’ κατηγορίας, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι οι πιθανότητες για κάτι διαφορετικό είναι μηδαμινές στη συνέχεια.
Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού που ήταν αρκετά καλό, οι φιλοξενούμενοι του Δημ. Κουρκουμέλη, ήταν καλύτεροι και με μια νέα πειστική εμφάνιση δείχνουν ότι θα είναι πρωταγωνιστές και στους δυο φετινούς τους στόχους, που είναι η είσοδος στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα το καλύτερο και η διάκριση τους στον θεσμό του τοπικού κυπέλλου.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι για τους «πράσινους» στο 7’, όταν ο Κυρ. Κουρκουμέλης θα σώσει την ομάδα του, διώχνοντας την μπάλα πάνω από τη γραμμή της εστίας του στο πλασέ του Μακρίδη.
Στο 12’ οι Πρόννοι θα ανοίξουν το σκορ 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή του Μοντεσάντου στην κεφαλιά πάσα του Περμαντζή.
Ο Λ. Σπαθής στο 22’ με ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα θα βρει στην περιοχή τον Μοντεσάντο που θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα φύγει ψηλά από την εστία του Κουμαριώτη άουτ.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 31’, ο Κοσμάς εκτελεί το φάουλ στην περιοχή και ο Πίρρα με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Παπαβασιλείου.
Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, πετυχαίνοντας το 0-2 με εντυπωσιακό σουτ του νεαρού Ρώσση, μετά την κάθετη πάσα του Κ. Ζαπάντη.
Στο 37’ οι Πρόννοι θα πετύχουν το 0-3 με πλασέ του Κ. Κουρκουμέλη, ύστερα από την σέντρα από δεξιά και πάλι του Κ. Ζαπάντη και το σουτ του Περματζή που κοντράρει στα σώματα των αμυντικών.
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στην ομάδα του Τ. Φωή. Συγκεκριμένα ο Μακρίδης θα πιάσει το δυνατό σουτ και ο Παπαβασιλείου θα διώξει δύσκολα την μπάλα, που στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του.
Με το σκορ στο 3-0 για τους φιλοξενούμενους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη και στο 58’ οι Πρόννοι θα πετύχουν το 0-4, με διπλή προσπάθεια του Περματζή και μια δεύτερη κεφαλιά, αφού στην πρώτη η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουμαριώτη, μετά από την σέντρα από δεξιά του Σπ. Κουρκουμέλη.
Στο 61’ ο Παπαβασιλείου θα μπλοκάρει το σουτ του Κώστογλου.
Άτυχοι θα σταθούν οι «πράσινοι» στο 7’, αφού στο φάουλ του Βοροκλινιώτη, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαβασιλείου.
Με μια μεγάλη απόκρουση του Παπαβασιλείου στο 72’ και στο μακρινό, δυνατό σουτ του Κοσμά που θα πετάξει την μπάλα κόρνερ θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι, αφού μέχρι τη λήξη του δεν έγινε κάτι που αξίζει να σημειωθεί.
Με αυτό το 4-0 οι Πρόννοι μπορούν να ετοιμάζουν τη.... βαλίτσα τους για τον επόμενο γύρο και τους ημιτελικούς του τοπικού κυπέλλου. Όσο για τον Π.Α.Ο. το βάρος στη συνέχεια ρίχνεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και την είσοδο τους στην τελική 4αδα.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. αντωνιάδη και Ε. Σούλα.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κουμαριώτης, Κατσούρης, Πίρρα, Μαρινάκης, Απέργης, Βοροκλινιλωτης, Θεοτοκάτος (52’ Γκούβας), Κοσμάς, Κλωνής (60’ Μπεσάι), Μακρίδης, Κώστογλου.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σπαθής (61’ Χελάι, Παπαδημητρόπουλος, Κατσιλίδης, Ζαπάντης, Μοντεσάντος (36’ Κουρκουμέλης Σ.), Περματζής, Μπεσλίκας (53’ Ρώσσης, Λλαλάι (55’ Αλεξίου), Κουρκουμέλης Κυρ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου