Τετάρτη, Δεκεμβρίου 5

Έσπασαν το "ρόδι" οι Πρόννοι... Σημαντική νίκη στην Ιθάκη 1-2 την Πρόοδο (Εικόνες)


Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τρεις αγώνες, σπάζοντας το «ρόδι», με έναν εξαιρετικό Πολλάκη, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του, πήρε σήμερα στο Βαθύ με αντίπαλο την τοπική Πρόοδο και σκορ 1-2, ο Α.Ο. Πρόννων.
Μια πολύ σημαντική νίκη που, εκτός των βαθμών δίνει και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια, ενώ τον φέρνει και στην 4η θέση της γενικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Πρόννοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αμέσως μετά το δοκάρι την Πολλάκη στο 22’ και να είχαμε άλλο ματς.
Προηγήθηκαν 0-1 στο πρώτο 45λεπτο και με ένα δεύτερο στο 78’ «κλείδωσαν» ουσιαστικά το πρώτο τους τρίποντο για φέτος.
Η ομάδα του Χρ. Μανωλόπουλου, παρά τις σημαντικές της απουσίες, την αποχώρηση λόγω τραυματισμού του κορυφαίου της, μέχρι εκείνη την στιγμή Δ. Καρανίκα, το πάλεψε και δείχνει παιχνίδι σε παιχνίδι να ανεβαίνει αγωνιστικά, πετυχαίνοντας στις καθυστερήσεις και το γκολ της «τιμής». Μένει να κάνει το ίδιο και βαθμολογικά.
Φάσεις και γκολ
Ο Πολλάκης στο 37’ θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Χύκα και ο διαιτητής κ. Κώτσης υποδεικνύει τη παράβαση.
Εκτελεστής ο ίδιος ο επιθετικός των Πρόννων που ευστοχεί γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.
Αυτό το 0-1 θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα.
Στην επανάληψη και στο 78’ της αναμέτρησης, ο Πολλάκης θα «κτυπήσει» και πάλι. Μετά από μια εξαιρετική κάθετη του Αναγνώστη και απέναντι από τον Γ. Τσιντήλα με τεχνικό πλασέ, δεν αστοχεί και πετυχαίνει το 2-0. Ένα τέρμα που ουσιαστικά «κλείδωνε», όπως προαναφέραμε την πρώτη νίκη των Πρόννων!
Το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα είναι η μείωση του σκορ στο τελικό 1-2 στο 90+4’.
Συγκεκριμένα, ο Χύκα με ένα γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή θα βρει τον Αρταβάνη, ο Σπ. Κουρκουμέλης δεν μπορεί να απομακρύνει με το κεφάλι, θα κατεβάσει με ωραίο κοντρόλ την μπάλα και θα πιάσει το δυνατό σουτ, που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Ν. Χατζηγεωργίου.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Τσίγκος (82’ Κασσιανός), Τσιντήλας Τ., Πάτερης, Λαγκαδάς, Καρανίκας (λ.τ. 65’ Σύτι), Χύκα, Τσάμης (88’ Κωστόπουλος), Αρταβάνης, Βασιλόπουλος, Haidari.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής, Κουρκουμέλης Σπ., Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Χρ., Πολλάκης (88’ Δάρας), Στάβερης Κ., Ζαρνακούπης, Στεφανάτος (70’ Αναγνώστης), Μπάμπης (87’ Xhelaj).
Εικόνες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου