Κυριακή, Μαρτίου 13

Πέρασε και από την Σκάλα 0-1 ο Παλληξουριακός και έφτασε στο απόλυτο 17Χ17 (Εικόνες)

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στην Σκάλα, ο γηπεδούχος Α.Ο. Πρόννων θα γνωρίσει την ήττα από τον πρωτοπόρο, αήττητο και με το απόλυτο 17Χ17 Παλληξουριακό.

Ήταν ένα παιχνίδι θα λέγαμε ισορροπημένο, δυνατό, όμως φτωχό σε φάσεις και γκολ, αφού ήταν ελάχιστες και κρίθηκε σε ένα γκολ που μπήκε στο 2'.

Οι πρωτοπόροι υποψήφιοι πρωταθλητές παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, ενώ για τους γηπεδούχους το παιχνίδι, ίσως να ήταν το καλύτερο τους φετινό και παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί!

 Φάσεις και γκολ του αγώνα

Πολύ λίγες οι φάσεις στο σημερινό παιχνίδι και σε μία από αυτές μόλις στο 2’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-1 με τον Πολλάκη να βγαίνει στην κόντρα και απέναντι από τον Παπαβασιλείου να πλασάρει και να στέλνει νωρίς – νωρίς την μπάλα στα δίχτυα.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 40’ για να καταγράψουμε την δεύτερη καλή στιγμή στο παιχνίδι και αυτή πάλι για τους γηπεδούχους, όταν ο Παπαβασιλείου σε ετοιμότητα θα απομακρύνει την μπάλα δύσκολα, στο φάουλ του Σπ. Μαρκάτου, έξω από την περιοχή και δεξιά.

Έτσι, σε ένα πολύ φτωχό από καλές στιγμές πρώτο 45λεπτο οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και πάλι απουσίαζαν οι καλές στιγμές, με πιο σημαντική αυτή του 47’ για τους γηπεδούχους, όταν ο Ζαπάντης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Χρ. Κουρκουμέλης θα σηκωθεί ψηλά, θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Brand.

Ήταν και η μοναδική στιγμή που ανησύχησε ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι.

Με τη νίκη του αυτή, ο Παλληξουριακός βρίσκεται μια ανάσα και από την μαθηματικά κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Γεωργόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χ., Xhelaj Α., Μακρυνώρης, Κόμητας (80’ Κουρκουμέλης Κ.), Ζαπάντης Κ. (70’ Αναγνώστης), Ρραπάι (80’ Xhelaj Ar.), Στάβερης Κ..

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Brand, Πολυδωράτος, Νεστερένκο, Φράγκος, Σπυράτος (35’ Κρίστο), Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ. (80’ Σιμωτάς Ι.), Πολλάκης, Μπράτι (60’ Αντωνάτος Κ.), Adedeji (60’ Ρεμούντης), Haxhiaj.

Παρακάτω Φώτο από το σημερινό παιχνίδι



















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου