Κυριακή, Μαρτίου 20

Διεκόπη στο 48' το παιχνίδι Ευγέρου - Ηρακλή λόγω βλάβης στους πυλώνες φωτισμού

Στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής, μεταξύ Ευγέρου – Ηρακλή Πρόννων, δεν θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα, αφού θα διακοπεί στο 3’ του δευτέρου ημιχρόνου, λόγω βλάβης στους πυλώνες φωτισμού.

Σύμφωνα με το ΚΑΠ θα πρέπει να διεξαχθεί αύριο, στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα και από εκεί που σταμάτησε δηλ. το 48’ του.

Βέβαια δίνεται το δικαίωμα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος αν κριθεί σκόπιμο να αναβληθεί οριστικά και να οριστεί εκ νέου.

Οπότε πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις της διοργανώτριας.

Οι Φάσεις  και το γκολ μέχρι τη διακοπή

Στο 8' οι γηπεδούχοι θα χάσουν πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Γκιάφης θα κινηθεί στην πλάτη της άμυνας της Ευγέρου και θα κάνει ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, όμως η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από την εστία του Καρβούνη και θα καταλήξει άουτ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν στην ευκαιρία του Ηρακλή, με τον Πάπα να βγάζει ωραία σέντρα από δεξιά και τον Ηλιόπουλο να πιάνει μια γυριστή κεφαλιά, που όμως θα στείλει την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του θεοδωράτου και να καταλήξει άουτ.

Στο 25' οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ στο 1-0 με ένα, όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ του Μόκα, από τα όρια της περιοχής, το οποίο όμως αιφνιδιάζει τον θεοδωράτο που δεν μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα και η οποία τελικά καταλήγει στα δίχτυα του.

Αυτά λοιπόν έγιναν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα το απόγευμα και στα 48’ που παίχτηκε το παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ν. Χατζηγεωργίου.

Οι συνθέσεις

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης, Παπαναστασάτος Χρ., Κρούσσος, Πολλάκης, Παπαδόπουλος, Τσιαμπάος, Μοσχολούρης (29’ λ.τ. Αλαφοστέργιος), Βαγγελάτος, Πάπα, Ηλιόπουλος, Μόκας.

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς), Θεοδωράτος, Δημητράτος, Ρώσσης, Σταθάτος, Γκιάφης, Πρίφτι, Καμπίτσης, Ριστάνης, Περικλέους, Τότολος, Μπονάς.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου