Σάββατο, Μαρτίου 19

Πολύ καλή Εικοσιμία νίκησε και τους Πρόννους 4-1

Σε ένα αρκετά καλό και ανοικτό παιχνίδι και τις ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος, μιας και δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, το οποίο διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εικοσιμία θα πάρει μια σημαντική νίκη για τον στόχο της 2ης θέσης, απέναντι στους δυνατούς Πρόννους με σκορ 4-1.

Σε γενικές γραμμές σε ένα κρύο απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατάφεραν να μας ζεστάνουν με τα 5 γκολ που πέτυχαν, τις αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά και το καλό θέαμα που μας πρόσφεραν.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι, πιο αποτελεσματικοί και σίγουρα η νίκη τους είναι δίκαιη και καθαρή, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του μεγάλου τελικού της 30ης Μαρτίου.

Οι Πρόννοι το πάλεψαν, όμως κάτι έλειπε στην ανάπτυξη και τα πολλά λάθη δεν μπορούσαν να τους αφήσουν να αποκτήσουν ρυθμό στο παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

Στο 19' ένα μακρινό σουτ του Ντ. Ντουκάι, δεν ανησυχεί τον Παπαβασιλείου που μπλοκάρει την μπάλα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι ο Καραγιάννης, μετά από αμυντική αδράνεια, στην σέντρα του Ντ. Ντουκάι, θα πιάσει ένα "ξερό" σουτ και θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα του Παπαβασιλείου βάζοντας μπροστά την ομάδα του 1-0.

Στο 33' παραλίγο να έχουμε την ισοφάριση, με τον αέρα να παίζει το ρόλο του στη συγκεκριμένη φάση.

Ο Χασάι, λίγο κάτω από το κέντρο και δεξιά, θα κάνει ένα ψηλοκρεμαστό γέμισμα, ο Μεσολωράς που ήταν εκτός εστίας δεν θα αιφνιδιαστεί, θα κάνει μερικά βήματα πίσω και με πολύ μεγάλη δυσκολία θα πετάξει την μπάλα κόρνερ πάνω από την εστία του.

Ο Καμπανός στο 42', μετά την ψηλοκρεμαστή πάσα του Ντ. Ντουκάι στην περιοχή, θα πιάσει ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα θα καταλήξει άουτ, λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 43' όμως ο ίδιος ποδοσφαιριστής, μετά την έξυπνη κάθετη του Τζάκη, θα μπει στην περιοχή και θα "εκτελέσει" από πολύ κοντά τον Παπαβασιλείου για το 2-0.

Ίδια φάση στο επόμενο λεπτό με τον Ντ. Ντουκάι αυτή την φορά, να πασάρει στον Καμπανό, όμως το σουτ του νεαρού ποδοσφαιριστή της Εικοσιμίας καταλήγει άουτ.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 44', όταν ο Καραγιάννης θα κλέψει την μπάλα από τους αμυντικούς των Πρόννων, θα κάνει ωραία πάσα για τον Αραβαντινό και ο τελευταίος με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα να περάσει ελάχιστα πάνω από την εστία του Παπαβασιλείου άουτ.

Με αυτό το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στην επανάληψη, η Εικοσιμία θα μπει δυνατά και στο 48' θα πετύχει το 3-0, με τον Αραβαντινό να βγάζει στην πλάτη της άμυνας τον πολύ καλό σήμερα Καραγιάννη, αυτός θα προχωρήσει και θα πλασάρει εύστοχα στην έξοδο τον Παπαβασιλείου, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Μετά από 3' μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 4-0 με ένα έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντ. Ντουκάι από το κέντρο και αριστερά με το οποίο αιφνιδιάζει τον Παπαβασιλείου και έτσι η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 58' οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μια καλή ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, με τον Χασάι από κοντά να αστοχεί στην κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ, μετά την σέντρα του Xhelaj Α. από αριστερά.

Μια σέντρα του Μπούσι στο 78' από αριστερά, θα βρει τον Καραγιάννη αμαρκάριστο στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 82' μετά την ωραία συνεργασία Ι. Μινέτου – Καμπανού στην αντίπαλη περιοχή, ο τελευταίος θα κάνει το σουτ από αριστερά, όμως ο Παπαβασιλείου θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα απομακρύνει την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.

Ένα σουτ του Μακρυνώρη στο 85', από τα όρια της περιοχής, δεν ανησυχεί τον Μεσολωρά που θα πέσει και θα μπλοκάρει την μπάλα χωρίς πρόβλημα.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+1' οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων και θα μειώσουν σε 4-1 με ωραίο πλασέ του Ρραπάι από αριστερά στην περιοχή, μετά την σέντρα του Κόμητα.

Νέα μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τους φιλοξενούμενους στο επόμενο λεπτό, όταν ο Τσονακαρίδης μόνος απέναντι από τον Μεσολωρά θα μπερδευτεί και δεν θα πιάσει το πλασέ, στην σέντρα από δεξιά του Κόμητα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Αντωνιάδη, θα βρει την Εικοσιμία να παίρνει μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια της για την 2η θέση της τελικής κατάταξης και παράλληλα θα αποσπαστεί της δεύτερης Σάμης με την διαφορά να ανοίγει στους +7 βαθμούς.

Οι Πρόννοι από την άλλη θα παραμείνουν στην 5η θέση, ισόβαθμοι των Διλινάτων

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτο και Ν. Χατζηγεωργίου.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Τ.  Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Φουρνιέ, Τζάκης (60' Μπούσι), Ντουκάι Α. (73' Πρέντζας), Ντουκάι Ντ. (73' Μινέτος Ι.), Αποστολάτος, Καραγιάννης, Καμπανός, Χοτζάι (60' Veizaj), Αραβαντινός (54' Φίλιππας).

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Xhelaj A. (62' (Τσονακαρίδης), Γεωργόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χ., Xhelaj Αl., Μακρυνώρης, Κόμητας, Ρραπάι, Στάβερης Κ. (66' Τσονακαρίδης), Χασάι.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου