Τετάρτη, Μαρτίου 23

2-0 ο Πυλαριακός στο τοπικό τη Σάμη και ανέβηκε στην 3η θέση (Εικόνες)

Στο τοπικό της περιοχής και σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 15η αγωνιστική, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, ο Πυλαριακός με αντίπαλο την Σάμη και μετά από τέσσερις μεταξύ τους φέτος αναμετρήσεις, θα πάρει την πρώτη του νίκη και θα ανέβει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς.

Η νίκη αυτή θα είναι η 11η φέτος, στην πιο παραγωγική από πλευράς βαθμών χρονιά της ιστορίας  του, η οποία ουσιαστικά μπορεί να μην είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη σημασία του γοήτρου.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, αρκετά δυνατό και χωρίς πολλές φάσεις.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 9’ ο Γιαννάτος θα εκμεταλλευθεί το λάθος στη μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων, θα βγει στην κόντρα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στην περιοχή στον Κλειτογιάννη, ο οποίος θα πλασάρει εύστοχα στην εστία του Φλαμιάτου για το 1-0.

Με αυτό το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στα Μακρυώτικα.

Στην επανάληψη, η εικόνα παρέμεινε η ίδια στον αγωνιστικό χώρο και στο 53’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 και θα «κλειδώσουν» μια σημαντική, από άποψης γοήτρου νίκη.

Μια ίδια φάση με αυτή του πρώτου θα είναι η αφετηρία του δεύτερου γκολ της ομάδας του Κ. Βιτωράτου, ο Θωμαΐδης με ωραία κάθετη πάσα, θα βρει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων τον Π. Μπαλάσκα και αυτός θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φλαμιάτου.

Απλά να αναφέρουμε ότι στο παιχνίδι είχαμε τρία δοκάρια.

Δύο για τους φιλοξενούμενους με τους Σοφιανό και Αμούργη και ένα για τους γηπεδούχους με τον Μανωλάτο.

Τελικά μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε αυτό το 2-0 και έτσι, οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη φέτος, απέναντι στον αντίπαλο τους και παράλληλα θα ανέβουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας. 

Από την άλλη, ο Α.Ο. Σάμης προσπάθησε, είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο όμως δεν κατάφερε, κυρίως από τα δικά του λάθη, να πάρει κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μετά από αυτή την ήττα, η ομάδα του Β. Μιχαλάτου θα πέσει στην 4η θέση.

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Δ. Καλλιβωκάς, Τουλιάτος Στ.(51’ Σπαθής),  Κλειτογιάννης, Μανωλάτος, Ποταμιάνος, Αλυσανδράτος Σπ. (51’ Σαλιάι), Θωμαΐδης (89’ Γονατάς), Βασιλόπουλος, Γιαννάτος (35’ Μπαλάσκας Π.), Γρηγοράτος (46’ Κ. Νικολοβιένης), Σταμούλης.

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καψογιώργης, Πολυχρονάτος, Βαλλάτος, Μετάι, Αμούργης Α., Σοφιανός, Κ. Μωραΐτης, Ζησιμάτος, Δελαπόρτας (46’ Σπυράτος), Αμούργης Ι..

Παρακάτω Φώτο από το σημερινό παιχνίδι 












Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου