Κυριακή, Μαρτίου 13

Γκολ - ανατροπές και θέαμα στον Καραβόμυλο...... Σάμη - Διλινάτα 4-3!

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Α.Ο. Διλινάτα.

Το τελικό σκορ βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-3.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με 7 γκολ, δοκάρια και τελικά την μεγάλη ανατροπή των γηπεδούχων, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 και 1-3 αντίστοιχα.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» της Σάμης θα ανέβουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα με τους αντιπάλους τους που θα παραμείνουν στη, 7η, όμως πλέον ισόβαθμοι του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Φάσεις και γκολ του αγώνα

Μόλις στο 9’ οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ. 

Ο Διον. Τζωρτζάτος θα εκτελέσει κόρνερ από αριστερά, ο τερματοφύλακας Φλαμιάτος θα αποκρούσει, η μπάλα θα καταλήξει στο Χρ. Τζωρτζάτο, ο οποίος με πλασέ από κοντά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 14’ θα έχουμε το 0-2 για τα Διλινάτα. Ο Κ. Τζωρτζάτος θα σεντράρει από αριστερά, οι αμυντικοί της Σάμης δεν κάνουν σωστή απομάκρυνση, με την μπάλα να καταλήγει στα πόδια του Μούκα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Αυτό θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δεύτερου  η Σάμη θα μπει πολύ δυνατά και στο 48’ θα καταφέρει να μειώσει το σκορ.

Ο Δ. Βιτωράτος θα βρεθεί στην πλάτη της άμυνας, μετά από ωραία διαγώνια μπαλιά του Ζησιμάτου, θα τσιμπήσει την μπάλα και ο τερματοφύλακας Παγανίας θα τον ανατρέψει, με τον διαιτητή κ. Θωμά να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος που θα είναι εύστοχος και θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παγανία για το 1-2.

Στο 58’ θα έχουμε το 1-3 για τα Διλινάτα. Ο Κουμαριώτης με ωραία μπαλιά θα βρει τον Φ. Τζωρτζάτο και αυτός με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Φλαμιάτου.

Στο 72’ η Σάμη θα μειώσει εκ νέου το σκορ με τον Δ. Βιτωράτο, με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, μετά από ωραία μπαλιά του Αμούργη Ι., στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 3-2 και την επιστροφή της ομάδας του στο παιχνίδι.

Στο 77’ θα έχουμε την ισοφάριση και το 3-3 για τους γηπεδούχους. Πολύ ωραίος συνδυασμός από δεξιά με τους Ι. Αμουργη - Μετάι, και τον τελευταίο να κάνει παράλληλη πάσα, βρίσκοντας τον επερχόμενο Ζησιμάτο, ο οποίος με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία και στα δίχτυα.

Στο 85’ ο Δ. Βιτωράτος με ωραίο ατομική ενέργεια θα μπει από αριστερά, θα πλασάρει με την μπάλα όμως να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 87’ η ομάδα του Β. Μιχαλάτου θα πετύχει την ανατροπή. Ο Δ. Βιτωράτος θα μπει από δεξιά, θα κάνει παράλληλη πάσα και ο Ι. Αμούργης από κοντά θα πετύχει το 4-3.

Στο 93’ ο Κουμαριώτης θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά, η μπάλα θα βρει σε κεφάλι αμυντικού και θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτή θα είναι και η τελευταία φάση του αγώνα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και  Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Βαλλάτος, Καψογιώργης, Καβαλλιεράτος (30’ Μινέτος), Βιτωράτος Κ., Μετάι, Αμούργης Α., Σοφιανός, Βιτωράτος Δ., Ζησιμάτος, Μωραΐτης Κ., Αμούργης Ι..

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας),  Παγανίας, Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Κ., Αβντιούκοβ, Τζωρτζάτος Διον., Πολλάτος Αλ., Κουμαριώτης, Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φ., Τσιλιμιδός (85’ Ρέτζα), Μούκα.

Παρακάτω Φώτο από το σημερινό παιχνίδι



















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου