Τρίτη, Μαρτίου 22

Η σημερινή κλήρωση προβιβασμού στην Γ’ Εθνική… Αυλαία εντός έδρας με τον πρωταθλητή της E.Π.Σ. Λακωνίας ο Παλληξουριακός

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Centre» των Αθηνών η κλήρωση προβιβασμού, μέσω μπαράζ στην Γ’ Εθνική με την παρουσία στην κληρωτίδα του πρωταθλητή Ε.Π.Σ.Κ.Ι., Α.Ο. Παλληξουριακού, ο οποίος θα διεκδικήσει μέσα από 7 αγωνιστικές την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία περιόδου 2022-2023.

Για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, οι πενήντα τρεις (53) πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ και οι τρεις (3) δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων (Αθηνών, Πειραιά, Μακεδονίας), δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) ομάδες, θα συγκροτήσουν 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, από τους οποίους θα προβιβαστούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες από την τελική βαθμολογία του κάθε ομίλου.

Συνολικά θα προβιβαστούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.

Ο πρωταθλητής Κεφαλονιάς – Ιθάκης Α.Ο. Παλληξουριακός συμμετέχει στον 5ο όμιλο με αντιπάλους τους πρωταθλητές των Ενώσεων, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Ηλείας, Αχαΐας, και Ζακύνθου.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουρίου θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες, με τα τρία παιχνίδια να διεξάγονται στην έδρα τους και τα υπόλοιπα τρία εκτός, ενώ θα έχουν και ένα ρεπό.

Στην αυλαία θα φιλοξενήσουν τον πρωταθλητή Ε.Π.Σ. Λακωνίας στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με ημερομηνία τέλεσης 7-8/5/2022.

Την κλήρωση, η οποία καλύφθηκε σε live Streaming από το site της Ε.Π.Ο., πραγματοποίησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας και την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Αργότερα ολοκληρωμένο το πρόγραμμα του πρωταθλητή Παλληξουριακού.

Δείτε παρακάτω την 1η αγωνιστική:

1η αγωνιστική

α/α

Αγώνας

1.

Ε.Π.Σ. Αχαΐας - Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Ε.Π.Σ. Λακωνίας

3.

Ε.Π.Σ. Ηλείας - Ε.ΠΣ. Ζακύνθου

4.

Ρεπό: Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου