Παρασκευή, Μαρτίου 18

Την Κυριακή 20/3 στο Κλειστό το final4 επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δυτικής Ελλάδος

Η ομάδα μας ΑΣΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ διοργανώνει το FINAL 4 Κυπέλου Δυτικής Ελλάδας στο κλειστό γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης  την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. 

Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που θα διεξαχθεί στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων  στην Ιστορία του αθλήματος. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κύριο  Τσιλιμιδό και τον Πρόξενο Σερβίας κύριο Ρυγχωτά καθώς και των αντιπεριφερειάρχη κύριο Τραυλό για την στήριξη να αναλάβουμε την τόσο μεγάλη διοργάνωση.  

Μετά την μεγάλη επιτυχία και την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία από την Α τοπικό, κατάφερε να φθάσει σε τελική φάση κυπέλου και να ανταγωνίζεται την ομάδα στο ΑΟ ΙΦΙΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ομάδα Α1 Εθνικής Κατηγορίας. 

Στον πρώτο ημιτελικό αγώνα στις 11:00, στο δεύτερο ημιτελικό αντιμέτωπες η ομάδα του ΑΟ  ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και   η ομάδα του ΑΟ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. 

Το Σωματείο μας αν και μόλις τρεις χρονιές από την ίδρυση του και   σε δυο αγωνιστικές χρονιές καταφέρνει με τα αποτελέσματα του να μας κάνει περήφανους. 

Ο προπονητής μας Κύριος Πολίτσης Πολυχρόνης και οι αθλητές μας Μάριος Κανέλλης Χατζηκυριάκος, Άγγελος Συμεωνίδης, Λάμπρος Κολαΐτης και Κώστας Δημητρακόπουλος Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ζητάμε την στήριξη τον συμπολιτών μας με στόχο να διεκδικήσουμε το όνειρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου