Δευτέρα, Μαρτίου 28

23 έως 26 Ιουνίου 2022 το 32ο διεθνές φεστιβάλ "Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» και η Οργανωτική Επιτροπή της διεθνούς διοργάνωσης Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”, σας προσκαλούν για 32η χρονιά, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Γυμναστικής για Όλους, που θα διεξαχθεί στην όμορφη Κεφαλονιά από 23 έως 26 Ιουνίου 2022. Η πανδημία μας κράτησε μακριά δύο χρόνια και πραγματικά ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε και να ξαναζήσουμε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές. 

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Γυμναστικής Για Όλους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Διεξάγεται κάθε χρόνο, περί τα τέλη Ιουνίου στην Κεφαλονιά, διαρκεί 4 ημέρες και οι εμφανίσεις των αθλητικών τμημάτων πραγματοποιούνται σε τρία διαφορετικά μέρη του νησιού, το Ληξούρι, τα Φραγκάτα και το Αργοστόλι, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το πανέμορφο νησί μας.

Ακολουθώντας την ιδέα και την φιλοσοφία της μαζικής άθλησης, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλον τον αθλούμενο κόσμο χωρίς να κάνει διακρίσεις. Άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου ενώνονται μέσω της αγάπης τους για τη Γυμναστική και χαίρονται τη συμμετοχής τους σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού. 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
  • Κάθε τμήμα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 8 αθλoύμενους, αν και στόχος είναι η πολυάριθμη συμμετοχή αθλουμένων ανά φορέα.
  • Κάθε φορέας μπορεί να συμμετάσχει με διαφορετικά τμήματα. Kάθε τμήμα όμως μπορεί να παρουσιάσει μόνο ΕΝΑ πρόγραμμα ανά εκδήλωση.
  • Κάθε πρόγραμμα μπορεί να διαρκεί έως 5 λεπτά. Ο χρόνος τηρείται αυστηρά.
  • Η μουσική επιλογή του προγράμματος είναι ελεύθερη. Στο CD θα αναγράφεται ο τίτλος του προγράμματος και ο φορέας. Επισημαίνεται ότι η μουσική κάθε προγράμματος θα είναι γραμμένη σε ξεχωριστό CD. Οι φορείς πρέπει να έχουν και αναπληρωματικό audio CD.
  • Τα προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία από όλες τις μορφές γυμναστικής και χορού.Είδη Γυμναστικής: Ενόργανη, Ρυθμική, Ακροβατική, Αεροβική, Τραμπολίνο, Αισθητική. Είδη Χορού: Κλασσικός Χορός, Σύγχρονος, Τζαζ, Street Dance, Hip-Hop, R&B, Παραδοσιακός Χορός κ.λ.π. Όλα τα είδη χορού πρέπει να περιλαμβάνουν στοιχεία γυμναστικής.
  • Δύναται να γίνεται χρήση οργάνων γυμναστικής ή πρωτότυπων οργάνων δικής σας επινόησης τα οποία όμως θα είναι κατασκευασμένα έτσι που δεν θα προκαλέσουν ζημιά στο ταπί. Η συναρμολόγησή τους καθώς και η τοποθέτησή τους στο ταπί είναι δικής σας υποχρέωση.
  • Στην 1η εκδήλωση που πραγματοποιείται στην πλατεία Ληξουρίου, λόγω του περιορισμένου χώρου περιμετρικά του τάπητα, δεν παρουσιάζονται προγράμματα με υψηλού κινδύνου ασκήσεις, όπως άλματα από τραμπολίνο.
  • Οι εκδηλώσεις στο Ληξούρι και στα Φραγκάτα πραγματοποιούνται σε απλό ταπί ενόργανης γυμναστικής (14mx14m). Στην κεντρική εκδήλωση στο Αργοστόλι υπάρχουν δύο ταπί στον χώρο παρουσίασης, ένα απλό ενόργανης γυμναστικής (14mx14m) και ένα απλό ρυθμικής γυμναστικής (14mx14m).

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση πρέπει να διαθέτουν την απαιτούμενη από την ΕΓΟ κάρτα αθλητή.
  • Οι αθλητές και οι αθλήτριες λαμβάνουν μέρος με ευθύνη του φορέα/συλλόγου που εκπροσωπούν, ο οποίος και είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της εγκυρότητας και την τήρηση των ιατρικών βεβαιώσεων των αθλητών/τριών. Ο φορέας πιστοποιεί ότι όλοι οι αθλητές-τριες του έχουν προσκομίσει πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις
  • Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση πρέπει να διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη.
  • Ο φορέας είναι υπεύθυνος για τη γνωστοποίηση και την αποδοχή των όρων συμμετοχής από τους προπονητές, παράγοντες και αθλούμενους που λαμβάνουν μέρος. Με τη δήλωση αποδοχής όρων συμμετοχής, οι προπονητές και οι αθλούμενοι, δηλώνουν ότι έχουν λάβει γνώση των όρων συμμετοχής τους, αποδέχονται πλήρως και αποδεσμεύουν, απαλλάσσουν τον διοργανωτή από οποιαδήποτε ευθύνη για τραυματισμό εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου πριν, κατά και μετά την εμφάνιση του προγράμματος, όπως και από κάθε αξίωση σε περίπτωση απώλειας προσωπικών ειδών σε οποιοδήποτε μέρος του σταδίου.
  • Στη δήλωση συμμετοχής θα αναγράφεται από τον σύλλογο/φορέα υποχρεωτικά η αποδοχή ή μη της βιντεοσκόπησης και φωτογράφισης της ομάδας του. Με τη δήλωση σας συναινείτε επίσης στην ανάρτηση οπτικοακουστικού υλικού (video και φωτογραφίες α)στην ιστοσελίδα της ΕΓΟ και των χορηγών αυτής, καθώς και στις αντίστοιχες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ομοσπονδίας μας β) στην ιστοσελίδα του Kefalonia Gym Festival, καθώς και στις αντίστοιχες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση είναι 15 ευρώ ανά άτομο και διασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής των αθλουμένων & των προπονητών στη διοργάνωση. Περιλαμβάνει περιλαίμιο με κάρτα διαπίστευσης με την οποία διασφαλίζονται επιπλέον παροχές, όπως έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από Κεφαλονιά, έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς και από Ληξούρι, έκπτωση στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς για μετακινήσεις εντός και εκτός νησιού, ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης και παροχής υπηρεσιών κλπ. Την κάρτα συμμετοχής δύνανται να προμηθευτούν και οι συνοδοί-γονείς των αποστολών που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις παροχές της.Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ειδικές παροχές της κάρτας συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται στον ακόλουθο λογαριασμό με αναγραφή του ονόματος του καταθέτη και του ΦΟΡΕΑ μέχρι 31/05/2022.

Τράπεζα: Alpha Bank
Αρ.Λογ.: 771002002001341
IBAN: GR 5301406830771002002001341
Δικαιούχος (για την Οργανωτική Επιτροπή): Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από 01/04/2022 και ολοκληρώνονται στις 20/05/2022. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στη διοργάνωση περιλαμβάνει δύο σκέλη:

1)Δήλωση συμμετοχής μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στο sitewww.onlinego.gr.

2)Συμπλήρωση και αποστολή της ειδικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://kefalonia-gymfestival.gr προκειμένου να δηλώσετε περαιτέρω στοιχεία που δεν περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική φόρμα της ΕΓΟ και είναι απαραίτητα για την Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης. 

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή απονέμει αναμνηστικό έπαθλο σε όλους τους φορείς, καθώς και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ειδικό Βραβείο απονέμεται στον φορέα με τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων στη διοργάνωση.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 22/06/2022:
Άφιξη αποστολών

Πέμπτη 23/06/2022:
-Ενημέρωση αρχηγών αποστολών στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου στις 20.00.
-Παρέλαση των αθλητικών τμημάτων στο κέντρο του Αργοστολίου στις 21.00.
-Τελετή Έναρξης στις 21.30.

Παρασκευή 24/06/2022:
-Προπονήσεις τμημάτων στο Ληξούρι το πρωί (προαιρετικό).
-
Beach Party στο Ληξούρι στις 12.00-15.00.
-1η Παρουσίαση αποστολών στο Ληξούρι στις 20.00-22.00.

Σάββατο 25/06/2022:
-Προπονήσεις τμημάτων στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου (προαιρετικό).
-2η Παρουσίαση αποστολών στα Φραγκάτα στις 20.30-22.30
-Παραδοσιακό Κεφαλλονίτικο Γλέντι στα Φραγκάτα, μετά το πέρας της παρουσίασης των αποστολών, με παροχή γεύματος με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες (22.30-24.00).

Κυριακή 26/06/2022:
-
Beach Party στις 10.00-14.00.
-Κεντρική Εκδήλωση στο Αργοστόλι στις 18.00-22.00

Δευτέρα 27/06/2022:
Αναχώρηση αποστολών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελένη Δαρδαμάνη
Υπεύθυνη Διοργάνωσης
MobileViber: 6945053431
Emailinfo@kefaloniagymfestival.gr
WebSitehttp://kefalonia-gymfestival.gr

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.

Σταύρος Μπασιαρδή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου