Τετάρτη, Μαρτίου 16

Πέρασε από τις Βασιλικάδες και τον Α.Ο. Ερύσσου η Εικοσιμία με νίκη και σκορ 5-0!

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και πέντε γκολ, σήμερα το απόγευμα στο «Στ. Βασιλάτος» στις Βασιλικάδες, στα πλαίσια της 9ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, η Εικοσιμία θα πάρει εύκολα τη νίκη με σκορ 5-0, κλείνοντας τις δικές της εκκρεμότητες στη διοργάνωση και θα συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της, παράλληλα με το άνοιγμα της ψαλίδας από τους υπόλοιπους διεκδικητές της 2ης θέσης στους 4 βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι, μετά τη σημαντική τους ισοπαλία στα Τζαννάτα και εκείνο το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής με τον τοπικό Ηρακλή, ήθελαν κάτι από αυτό το παιχνίδι, όμως παρότι το πάλεψαν δεν το μπόρεσαν, αφού η Εικοσιμία ήταν καλύτερη.

Έτσι, θα παραμείνουν με το άγχος της 10ης θέσης και την αγωνία να τους ακολουθεί στα επόμενα ματς, ίσως και μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όπου πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε κάποιους βαθμούς.

Συμπερασματικά, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και την κατοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργεί αρκετές δύσκολες στιγμές στην εστία του Ν. Καββαδία και τελικά να πετυχαίνει 5 τέρματα, χωρίς να δεχθεί κάποιο.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 1’ θα έχουμε την πρώτη καλή, αλλά άτυχη φάση για τους φιλοξενούμενους, μετά από κάθετη του Ντ. Ντουκάι βρήκε τον Λ. Κουμαριώτη και αυτός με τη μία σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

Στη συνέχεια, υπήρξαν κάποιες καλές φάσεις εκατέρωθεν, καθώς το παιχνίδι ήταν ανοικτό, είχε ρυθμό και την Εικοσιμία να κρατά τη μπάλα περισσότερο στα πόδια της, όμως έκανε εύκολα το λάθος στη τελική πάσα.

Στο 22' ο Αραβαντινός εκτελεί το κόρνερ από δεξιά όπου «σημαδεύει» στο πρώτο δοκάρι την κίνηση του Φουρνιέ, ο οποίος με εξαιρετική κεφάλια στην δεξιά γωνία, θα ανοίξει το σκορ και το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Στο 30’ μετά από ωραία ανάπτυξη των φιλοξενούμενων, η μπάλα θα μεταφερθεί στα αριστερά στον Ντ. Ντουκάι, αυτός θα κάνει μια σέντρα πάρε - βάλε στο δεύτερο δοκάρι στον Καραγιάννη και ο τελευταίος με προβολή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ν. Καββαδία για το 0-2.

Στο 44’ θα έχουμε επανάληψη της φάσης του πρώτου γκολ, καθώς ο Αραβαντινός θα ξαναβρεί στο πρώτο δοκάρι τον Φουρνιέ, ο οποίος και πάλι θα σημαδέψει σωστά, στην ίδια γωνία και θα γράψει το 0-3 και κάπου εδώ «κλειδώνει» τη νίκη της ομάδας του.

Αυτό το 0-3 θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52’, ο Καραγιάννης θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι και θα πετύχει το 0-4 της Εικοσιμίας, όταν μετά από ωραία κάθετη του Χοτζάι, θα βγει στην πλάτη της άμυνας και θα σουτάρει σωστά στην δεξιά γωνία του Ν. Καββαδία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια και μέχρι το 80’ οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς θα έχουν σαφή κατοχή, θα ελέγχουν τον ρυθμό, ενώ προσπαθούσαν με πολλές πάσες να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, όμως και πάλι τα σουτ που επιχειρούσαν, είτε σταματούσαν στον Καββαδία, είτε η τελική πάσα δεν γινόταν σωστά.

Όμως στο 80’, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και αφού η μπάλα πέρασε από τα πόδια σχεδόν όλων των παικτών, της ομάδας του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, ο Μάθιου θα ανοίξει το παιχνίδι στον Πρέντζα στα δεξιά, αυτός θα κάνει μια όμορφη σέντρα, η μπάλα με την παρέμβαση αμυντικών θα φτάσει στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και ο Ι. Μινέτος θα πλασάρει στη δεξιά γωνία της εστίας του Ν. Καββαδία, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Ερύσσου.

Τελικά, ήταν μια δίκαιη νίκη για τους φιλοξενούμενους, ύστερα μάλιστα από όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Έρυσσος:(Α. Σιμάτος), Καββαδίας Ν., Βασιλάτος (46’ Καρούσος), Rexha A. (75’ Καββαδίας Γ.), Πατρίκιος, Ταβάνι, Κάκιας (46’ Παπαλεξάτος), Τζωρτζάτος (46’ Παπαλεξάτος Κ. – Αντύπας), Παππάς, Καραχρήστος, Πετρόπουλος, Rexha Ρ..

Εικοσιμία:(Τ.  Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης Κ., Αποστολάτος (60’ Μάθιου), Φουρνιέ, Τζάκης, Χοτζάι, Καμπανός, Αραβαντινός (60’ Πρέντζας), Καραγιάννης, Ντουκάι Ντ. (79’ Μινέτος Ι.), Κουμαριώτης Λ. (51’ Φίλιππας).

Παρακάτω Φώτο από το σημερινό παιχνίδι















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου