Κυριακή, Μαρτίου 13

Όλα "0" στα Τζαννάτα..... Ισόπαλοι χωρίς σκορ Ηρακλής Πρόννων - Έρυσσος

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της παραμονής, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Τζαννάτων, όπου Ηρακλής Πρόννων και Α.Ο. Ερύσσου θα αναδειχθούν ισόπαλοι χωρίς σκορ και η αγωνία θα συνεχιστεί στις υπόλοιπες 5 αγωνιστικές και τους φιλοξενούμενους να είναι σε καλύτερη μοίρα από τον αντίπαλο τους.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, παρακολουθήσαμε ένα κακό παιχνίδι, πολύ φτωχό σε θέαμα και καλές φάσεις, περισσότερο κέντρου και η ισοπαλία θεωρείται δίκαιη.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, ενώ σε κάποιες στιγμές οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν, εκτός της περίπτωσης του δοκαριού, δύσκολες καταστάσεις στην εστία του Θεοδωράτου.

Σίγουρα, το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονής το έχουν πλέον οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διατήρησαν τη διαφορά των +2 βαθμών από τον αντίπαλο τους.

Οι καλύτερες φάσεις στο παιχνίδι

Με τη συμπλήρωση 10’ στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, όταν αρχικά το σουτ του Καραχρήστου θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θεοδωράτου και στην επαναφορά ο Ταβάνι στη συνέχεια από πολύ κοντά θα στείλει την μπάλα άουτ, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί η ομάδα του!

Μετά από 10’ θα έρθει η απάντηση των γηπεδούχων με τον Γ. Ρασσιά να βγάζει την σέντρα από δεξιά και τον Lluka, μέσα από την περιοχή να σουτάρει στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Barjamaj.

Αυτές ήταν οι μοναδικές καλές στο παιχνίδι για το πρώτο μισό και έτσι οι ομάδες θα αποχωρήσουν στα αποδυτήρια, ισόπαλες χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη και μέχρι το 60’ οι γηπεδούχοι έδειχναν λίγο καλύτεροι, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κραυγαλέες ευκαιρίες.

Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα επανήλθε η ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι το θέαμα ήταν κακό.

Στο 48’ ο Γκιάφης, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και στην επαναφορά ο Σπ. Ρασσιάς, από πολύ κοντά θα κάνει ένα αδύναμο σουτ που θα την στείλει άουτ.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην κόντρα με τον Rexha P., θα μπει περιοχή από αριστερά, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωράτου.

Ένα σουτ του Γκιάφη στο 80’ δεν ανησυχεί τον Barjamaj, αφού η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του.

Στο 85’ ο Δημητράτος εκτελεί απ’ ευθείας το φάουλ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα με πολλά φάλτσα θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και θα καταλήξει άουτ.

Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 87’. Ο Ρώσσης θα βρει στην πλάτη της άμυνας της Ερύσσου τον Περικλέους, όμως ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή πιεζόμενος δεν κάνει καλά το σουτ και έτσι αδύναμο καταλήγει στα χέρια του Barjamaj.

Αυτό το 0-0 θα μείνει σαν τελικό αποτέλεσμα στα Τζαννάτα και σίγουρα ευνοεί την ομάδα του Α. Σιμάτου, η οποία διατηρεί την μεταξύ των δύο ομάδων διαφορά και δίνει ένα μικρό αβαντάζ παραμονής της.

Αντίθετα για τον Ηρακλή τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν άσχημη τροπή σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του και το έργο του δυσκολεύει αρκετά πλέον.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτο και Ν. Ματιάτο (φίλαθλο).

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς), Θεοδωράτος, Δημητράτος, Ρώσσης, Γκιάφης, Σταθάτος, Ρασσιάς Σπ. (73’ Τότολος), Ρασσιάς Γ., Πρίφτι, Καμπίτσης, Lluka, Ριστάνης (65’ Περικλέους).

Έρυσσος:(Α. Σιμάτος), Barjamaj, Κάκιας, Βασιλάτος (60’ Rexha P.), Πατρίκιος, Ταβάνι, Καββαδίας Γ., Παπαλεξάτος Κ. (78’ Πετρόπουλος), Παππάς (89’ Τζωρτζάτος), Καραχρήστος (89’ λ.τ. Καρούσος), Καββαδίας Ν., Rexha A.

Σε λίγο μεγάλο φωτορεποράζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου