Κυριακή, Μαρτίου 20

Με επιτυχία και κυπελλούχο τον Ίφιτο Πατρών ολοκληρώθηκε το final4 του κυπέλλου επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δυτ. Ελλάδος

Με μεγάλη οργανωτική, αλλά και αγωνιστική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 20/3/2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», το final 4 του κυπέλλου αντισφαίρισης Δυτικής Ελλάδας.

Συμμετείχαν ο τοπικός Σύλλογος του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά με τους αθλητές Μάριος Κανέλλης Χατζηκυριάκος, Άγγελος Συμεωνίδης, Λάμπρος Κολαΐτης, Κώστας Δημητρακόπουλος και προπονητή τον Πολυχρόνη Πολίτση, καθώς και ο Α.Σ. Ίφιτος Πατρών με τους αθλητές Ανδρέα Τσεγκενέ, Ανδρέα Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Γιώτη που είναι ο προπονητής της ομάδας ΚΑΙ Ελευθέριο Μαυρή.

Έτσι οι τελικοί ξεκίνησαν στις 11:00 και τέθηκαν αντιμέτωπες η ομάδα μας με αντίπαλο τον Α.Σ. Ίφιτο Πατρών, ενώ στον δεύτερο οι δύο φιλοξενούμενες ομάδες ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου με τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου δεν κατέστη δυνατόν λόγω απαγόρευσης δρομολογίων των πλοίων, να προσέλθουν με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να αποφασίσει να διεξαχθεί ένας τελικός αγώνας.

Είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, στην ιστορία του αθλήματος.

Πραγματικά παρακολουθήσαμε  εντυπωσιακούς τελικούς και ύστερα από μεγάλες «μάχες», κυπελλούχος Δυτικής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Ίφιτος Πατρών, ομάδα Α1 Εθνικής κατηγορίας με 4-1 νίκες.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον τελικό αρκετοί φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπου αρχίζει να κατακτά τη νεολαία και όχι μόνο του νησιού, αφού γίνεται μια καταπληκτική δουλειά από τον Σύλλογο, αλλά και τον καταξιωμένο προπονητή του, τον κ. Πολυχρόνη Πολίτση.

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και η κούπα και τα μετάλλια, στην κυπελλούχο ομάδα Δυτικής Ελλάδος παραδόθηκε στον αρχηγό του Ίφιτου από τα χέρια του αντιδημάρχου Αργοστολίου Διον. Μινέτου.

Τίμησαν με την παρουσία τους, τους αγώνες, εκτός του κ. Μινέτου, επίσης ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Γ. Τσιλιμιδός και ο Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βικτ. Ρουχωτάς, ο οποίος έκανε τις απονομές στην ομάδα της Κεφαλονιάς.

Συγχαρητήρια σε όλους, Σωματεία, προπονητές, αθλητές, αλλά και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ένα εντυπωσιακό και απόλυτα επιτυχημένο final4, ιδιαίτερα την περιφέρεια, τον Δήμο και τον Πρόξενο την Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βίκτωρα Ρουχωτά.

Σε λίγο θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ από τους σημερινούς αγώνες

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου