Τετάρτη, Μαρτίου 23

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το παιχνίδι Ευγέρου-Ηρακλή 3-0

Συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα 43’ και 32’’ σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το παιχνίδι Ευγέρου – Ηρακλή Πρόννων, που όπως είναι γνωστό είχε διακοπεί, λόγω βλάβης του φωτισμού του ίδιου γηπέδου την περασμένη Κυριακή και ήταν στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Να θυμίσουμε ότι το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας του Θ. Βουκελάτου.

Πριν λίγο λοιπόν, ολοκληρώθηκε και η Εύγερος θα είναι τελικά η νικήτρια με συνολικό σκορ 3-0 (1+2) και θα ανέβει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της Διλινάτα - Πρόννους, και φτάνοντας στους 27 βαθμούς και στην 8η φετινή της νίκη.

Αντίθετα, ο Ηρακλής έχασε και αυτή την ευκαιρία να πάρει κάτι και να δει πιο αισιόδοξα το μέλλον του στη συνέχεια και στο «κυνήγι» της Ερύσσου.

Αγωνιστικά, σε αυτά τα περίπου 44’ συν τις όποιες καθυστερήσεις, δεν παρακολουθήσαμε κάτι που δεν περιμέναμε.

Ένα μέτριο υπόλοιπο παιχνιδιού, την Εύγερο και πάλι καλύτερη, να έχει την υπεροχή, να κυκλοφορεί μπάλα και τελικά να παίρνει οριστικά τη νίκη πετυχαίνοντας ακόμη 2 γκολ, διαμορφώνοντας το συνολικό τελικό σκορ στο 3-0.

Ο Ηρακκλής προσπάθησε, αλλά μέχρι εκεί.

Φάσεις και γκολ

Με δυο καλές στιγμές ξεκίνησε το υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Ηρακλής, για να πάρει το προβάδισμα.

Αρχικά στο 55’ οι αμυντικοί των γηπεδούχων, μετά την εκτέλεση ενός φάουλ από δεξιά με τον Γ. Ρασσιά, θα προλάβουν στο πρώτο δοκάρι τον Ρώσση και θα διώξουν την μπάλα κόρνερ.

Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Γκιάφης θα πιάσει το σουτ, μέσα από την περιοχή, όμως θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 62’ σε μια ίδια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές και αυτή την φορά σε κεφαλιά του Γκιάφη, η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Καρβούνη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 66’ με τον Ηλιόπουλο, που σήμερα «σέρβιρε» γκολ, να βγάζει τον Θεοδωρόπουλο πλάγια στην περιοχή και δεξιά, απέναντι από τον Σταθάτο, με τον τελευταίο να του κλείνει πολύ έξυπνα την γωνία του και να τελικά να μπλοκάρει το πλασέ του νεαρού επιθετικού της Ευγέρου.

Πολύ σημαντική ευκαιρία να κάνει τα τέρματα της ομάδας του δύο, θα χαθεί στο 63' από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος αμαρκάριστος στο β’ δοκάρι θα κάνει άστοχο πλασέ και θα στείλει την μπάλα άουτ, μετά το φάουλ του Μόκα από δεξιά.

Στη συνέχεια και στο 76’ ένα πολύ καλό ψηλοκρεμαστό σουτ του Πολλάκη, από τα όρια της περιοχής, θα στείλει την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί «Γ» της εστίας του Σταθάτου, άουτ.

Και στο επόμενο λεπτό, ο Ηλιόπουλος με εξαιρετική κάθετη θα βρει τον θεοδωρόπουλο στην περιοχή, αυτός προλαβαίνει την έξοδο του Σταθάτου και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ένα γκολ που ουσιαστικά «σφραγίζει» τη νίκη των γηπεδούχων.

Ο Ηλιόπουλος στο 85’ θα χάσει πολύ καλή ευκαιρία να πετύχει το 3-0, αφού από ευνοϊκή θέση, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μόκα από δεξιά, η κεφαλιά του θα στείλει την μπάλα ψηλά από την εστία του Σταθάτου άουτ.

Ο Καρβούνης στο 90+3’ με μια καταπληκτική επέμβαση στην αριστερή του γωνία, στο σουτ του Γκιάφη μέσα από την περιοχή, θα διώξει πολύ δύσκολα την μπάλα κόρνερ.

Στο 5’ των καθυστερήσεων η ομάδα των Φαρακλάτων θα πετύχει το 3-0, με τον Μόκα να προλαβαίνει την έξοδο του Σταθάτου και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του, μετά τη νέα καταπληκτική κάθετη πάσα του Ηλιόπουλου.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι που παίχθηκε σε δυο…… παραστάσεις, αφού αμέσως μετά, είχαμε το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Β. Θωμά.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν αρκετά τη βαθμολογική τους θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι δύσκολα στη συνέχεια θα αλλάξουν την ήδη εις βάρος τους κατάσταση.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Χρ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καρβούνης, Παπαναστασάτος Χρ., Πολλάκης, Καραντινός, Παπαδόπουλος, Τσιαμπάος (82’ Λασκαράτος), Θεοδωρόπουλος (88’ Σταματέλος), Αλαφοστέργιος (82’ Λεγάτος), Βαγγελάτος (88’ Dedlala), Ηλιόπουλος, Μόκας.

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς), Σταθάτος, Δημητράτος, Ρώσσης, Σταθάτος, Ρασσιάς Γ., Γκιάφης, Πρίφτι, Καμπίτσης, Περικλέους, Μπονάς, Lluka.

Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου