Κυριακή, Μαρτίου 20

Πανηγυρίζει το πρωτάθλημα το Ληξούρι.... Παλληξουριακός - Σάμη 2-0 και 19Χ19

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο γηπεδούχος Παλληξουριακός θα επικρατήσει του Α.Ο. Σάμης με σκορ 2-0, θα κάνει το 18Χ18 και θα πανηγυρίσει και μαθηματικά το 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η ομάδα του Ηλία Ζερβού, που σήμερα έκανε rotation, ήταν καλύτερη σε όλη διάρκεια του αγώνα, απέναντι στους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες.

Σε ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού στον Άγιο Αντώνη, ήταν μέτριο, χωρίς υψηλούς ρυθμούς και με λίγες καλές στιγμές απέναντι στις δύο εστίες.

Φάσεις και γκολ του αγώνα

Μόλις στο 1’ ο νεαρός Σπυράτος θα μπει στην περιοχή από δεξιά, θα κάνει ένα διαγώνιο σουτ, από καλή θέση και ο Κ. Μωραΐτης θα απομακρύνει δύσκολα την μπάλα.

Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 30’,, όταν ο Πολλάκης με ωραία πάσα θα βγάλει τον Γασπαρή απέναντι από τον Κ. Μωραΐτη, όμως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα κάνει κακό πλασέ και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

Η επόμενη φάση θα καταγραφεί στο 45’ με τον Φράγκο να βγάζει ωραία σέντρα από δεξιά στην περιοχή για τον Γασπαρή, τον τελευταίο να πιάνει μια κεφαλιά και η μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ, από την εστία του Κ. Μωραΐτη.

Έτσι, το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ και οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια με αυτό το 0-0!

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση 55’ λεπτών οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να προηγηθούν στο σκορ 1-0 εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και τον Μπράτι να νικάει τον Κ. Μωραΐτη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Πολλάκης από τον Καψογιώργη.

Στο 75’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 και θα «κλειδώσουν» νίκη και πρωτάθλημα, όταν ο Σπ. Μαρκάτος θα κάνει μια σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κ. Μωραΐτης δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης και της τροχιάς της μπάλας και ο Φράγκος από κοντά με αριστερό πλασέ, με τη μία θα την στείλει στα δίχτυα.

Τέλος, στο 80’ ο Haxhiaj θα βγει τετ α τετ με τον Κ. Μωραΐτη, μετά από πάσα του Σπ. Μαρκάτου, όμως ο τερματοφύλακας της Σάμης με δυναμική έξοδο, θα διώξει την μπάλα και θα σώσει την εστία του από το 3-0.

Έτσι, με την ολοκλήρωση του αγώνα οι γηπεδούχοι θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός πανάξιου πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει λογικά να είναι ευχαριστημένοι με την εξέλιξη του αγώνα και πολύ περισσότερο από την προσπάθεια τους, παρά τις πολλές απουσίες.

Διαιτητής ο κ. Ν. Καναλλάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Brand, Νεστερένκο, Φράγκος (79' Σιμωτάς), Μαρκάτος Σπ., Κουκοβίνος (68' Ρεμούντης), Γασπαρής, Μπράτι (79' Λούλουδας), Σπυράτος, Πολλάκης (62' Λυκούδης) Αντωνάτος, Haxhiaj.

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Μωραΐτης Κ., Καψογιώργης, Κλαουδάτος (48' Δρακουλόγκωνας), Βαλλάτος, Δελαπόρτας (79' Δημουλάς), Μετάι (79' Μάστορας), Αμούργης Α., Σοφιανός, Φιλιππάτος (48' Σπυράτος), Ζησιμάτος, Αμούργης Ι..

**  Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του α’ γύρου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου