Σάββατο, Μαρτίου 26

Πολύ ωραίο παιχνίδι με 7 γκολ στον Καραβόμυλο......... Σάμη - Εικοσιμία 4-3!

Σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Α.Ο. Εικοσιμίας.

Το τελικό σκορ θα είναι υπέρ των γηπεδούχων και την Σάμη να παίρνει τη νίκη με σκορ 4-3, κάνοντας παράλληλα μια ακόμη μεγάλη ανατροπή καθώς βρέθηκε πίσω με 1-3.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, κρατώντας τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 9’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ.

Συγκεκριμένα ο Δελαπόρτας θα κάνει σουτ από πλάγια δεξιά, ο Κ. Βιτωράτος θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας, αλλάζοντας της πορεία και στέλνοντας την στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 20’ θα έρθει η ισοφάριση για την Εικοσιμία. Ο Ντ. Ντουκάι με ωραία ατομική προσπάθεια, θα μπει από αριστερά και με ωραίο διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Φλαμιάτου για το 1-1.

Στο 25’ θα έχουμε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, έπειτα από φάση διαρκείας. Ο Α. Ντουκάι θα κάνει σουτ, λίγο έξω από την περιοχή, ο Φλαμιάτος θα αποκρούσει προσωρινά, η μπάλα στην επαναφορά θα έρθει στα πόδια του Λ. Κουμαριωτη, ο οποίος θα πλασάρει, θα αποκρούσει και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στη νέα επαναφορά, ο ίδιος παίκτης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ 1-2.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση 60’ στο παιχνίδι, θα έχουμε το 1-3 για την Εικοσιμία.

Ο Μπούσι με πολύ ωραία μπαλιά, θα βρει τον Ντ. Ντουκάι στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν στο 2-3 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Ο Δ. Βιτωράτος θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ λίγο έξω απ την μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Σοφιανός θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό μετά και συγκεκριμένα στο 66’ θα έχουμε την ισοφάριση και το 3-3, από τον ΙΑμούργη, με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από δεξιά, μετά από την πάσα του Δ. Βιτωράτου.

Στο 88' θα έχουμε την μεγάλη ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Ο Δ. Βιτωράτος θα ανατραπεί στην μεγάλη περιοχή από τον Πρέντζα, με τον διαιτητή κ. Καραΐσκο να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαυρίδη, πετυχαίνοντας το 4-3.

Αυτό θα είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Γ. Στοφόρο.

Οι συνθέσεις

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καψογιώργης, Πολυχρονάτος, Βιτωράτος Κ., Μετάι, Αμούργης Α. (46’ Δρακουλόγκωνας Ι.), Σοφιανός, Ζησιμάτος, Δελλαπόρτας, Βιτωράτος Δ., Αμούργης Ι..

Εικοσιμία:(Τ.  Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Κουμαριώτης, Φουρνιέ, Τζάκης, Ντουκάι Α. (67’ Κούρτι), Ντουκάι Ντ., Καραγιάννης (57’ Πρέντζας), Μπούσι (81’ Μάθιου), Φίλιππας (46’ Μουρελάτος), Κουμαριώτης Λ. (67’ Μινέτος Ι.), Αραβαντινός.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου