Τετάρτη, Μαρτίου 13

Εντός έδρας ήττες για τις μικτές μας ομάδες Κ-14 και Κ-16 από τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ηλείας

Εντός έδρας ήττες για τις μικτές μας από την Ηλεία στο φινάλε

Δύο ήττες ήταν ο σημερινός απολογισμός, στο φινάλε των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, του 9ου ομίλου για τις μικτές μας, από τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ηλείας, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Η Κ-14 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρεοεπιλογής Εθνικών Ομάδων θα γνωρίσει την ήττα με σκορ 0-5, ενώ και αυτή της Κ-16 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαιρικών Ενώσεων θα έχει την ίδια τύχη, αφού επίσης θα ηττηθεί με σκορ 0-1.

Να σημειώνουμε ότι, η διάρκεια κάθε αγώνα είναι:

Για στην Κ-14 80' (2Χ40'), ενώ για την Κ-16 90' (2Χ45').

        
                                            

Κ - 14

Ε.Π.Σ.Κ. & Ι. - Ε.Π.Σ. Ηλείας  0-5

Κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι

Με το παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Κ-14 του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου δεν θα καταφέρει να συνεχίσει το καλό σερί που έκτισε τις τελευταίες αγωνιστικές, αφού θα γνωρίσει την ήττα από την ανώτερη, αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ηλείας με σκορ 0-5.

Έτσι, θα τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 9ου ομίλου με μία παρουσία στο ξεκίνημα όχι καλή, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε αρκετά καλή, βελτιώθηκε και πέτυχε μία νίκη και μία ισοπαλία, μετριάζοντας την αρχική της εικόνα.

Σε γενικές γραμμές, σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο πρώτο μισό, όπου οι φιλοξενούμενοι, που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα των 80', θα προηγηθούν 0-4 και τελικά θα πάρουν μια δίκαιη νίκη με σκορ 0-5, απέναντι στην ομάδα της Κεφαλονιάς!

Μία νίκη που την κατατάσσει στην 2η θέση της τελικής κατάταξης του 9ου ομίλου, πίσω από τη Μεσσηνία με απολογισμό 4 νίκες - 1 ισοπαλία - 1 ήττα και 22 τέρματα υπέρ - 4 κατά.

Τα γκολ

Στο 15' η Ηλεία θα ανοίξει το σκορ 0-1, ύστερα από αμυντική αδράνεια και κοντινή κεφαλιά του Γκότση.

Ο Αλεξόπουλος στο 15' θα βγεί στην κόντρα και απέναντι από τον Μαλάι πλασάρει εύστοχα για το 0-2 των φιλοξενούμενων.

Ο Καζαμίας στο 30' με ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαλάι, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του στο σκορ 3-0.

Με δυνατό σουτ του Σκρέκα, μετά από 3' θα έρθει και το 0-4 και αφού προηγουμένως ο Μαλάι προσπάθησε να διώξει, όμως η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα του.

Αυτό το 0-4 θα είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η εικόνα θα αλλάξει, αφού έπεσε ο αρχικός ρυθμός, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αγωνιστικά, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν και απλά οι φιλοξενούμενοι με τον Αλεξόπουλο στο 54' θα πετύχουν το τελικό 0-5 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Δ. Γκιάφης με βοηθούς την κα. Μ. Κοσυφαρίνη και τον κ. Π. Ντρέλια από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαλάι, Τσονίδης, Τεπελένα (21' Αργκουέρο), Λούκας, Μιχόπουλος Κ., Γρουζής, Κεφαλληνός (63' Κοκκόσης Ν.), Νταουντάι, Χριστοφοράτος Α., Μιχόπουλος Π. (57' Μπουγάς), Γρηγοράτος (57' Μέρτικα).

Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Σολωμός, Ζέρβας, Κουρκουμέλης, Γκότσης (51' Συναδινός), Μυλωνάς, Βασιλόπουλος (51' Χρέππας), Αλεξόπουλος (57' Αλτάνης), Ζωγόπουλος, Σάμαρης (57' Παυλίδης), Σκρέκας, Καζαμίας (55' Τσούρας).

        

Η τελική βαθμολογία της Κ-14

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

6

16

29 - 06

2.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

6

13

22 - 04

3.

Ε.Π.Σ.Κ & Ι.

6

04

06 - 31

4.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

6

01

08 - 24

        

Κ -  16
Ε.Π.Σ.Κ. & Ι. - Ε.Π.Σ. Ηλείας  0-1

Ήττα και για την Κ-16 από τους πρωταθλητές του 9ου ομίλου

Στο παιχνίδι που ακολούθησε αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο, η Κ-16 θα γνωρίσει την 4η ήττα της στη διοργάνωση με σκορ 0-1, από την πρωταθλήτρια του 9ου ομίλου, αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ηλείας και θα τερματίσει ουραγός στην τελική κατάταξη με 2 ισοπαλίες - 4 ήττες στα 6 παιχνίδια της.

Μία θέση που σίγουρα δεν της άξιζε, αφού σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μία σταθερή πορεία και ήταν άκρως ανταγωνιστική σε όλα της τα παιχνίδια, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Και στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην πρωταθλήτρια του 9ου ομίλου, ομάδα της Ε.Π.Σ. Ηλείας και με λίγο περισσότερη τύχη, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Για την ομάδα του Αντ. Χρυσανθακόπουλου, η πρωτιά του ομίλου είναι σίγουρα δίκαιη, αφού έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ποιότητα στους 6 αγώνες που έδωσε, κλείνοντας τη σεζόν με απολογισμό 5 νίκες - 1 ήττα (16 υπέρ - 4 κατά τέρματα) και φυσικά με την πρόκριση.

Το γκολ

Το γκολ των που έκρινε και την τύχη του αγώνα θα πετύχει για τους φιλοξενούμενους στο 39' ο Θ. Δρακόπουλος, ύστερα από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, με τον επιθετικό της Ηλείας να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει σε άδεια σχεδόν εστία.

Διαιτητής ο κ. Δ. Γκιάφης με βοηθούς την κα. Μ. Κοσυφαρίνη και τον κ. Π. Ντρέλια από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Βλάντι (85' Σταθάτος), Μεσσάρης, Θεοδωράτος, Παπαβασιλείου (46' Πολλάτος), Πλατανίτης, Αλιβιζάτος (82' Ζάβαλης), Ζυκάι, Αλυσανδράτος Δημ., Ζούκα (67' Αλυσανδράτος Α.0, Μπάλλας.

Ε.Π.Σ. Ηλείας:(Αντ. Χρυσανθακόπουλος), Παππάς, Καπογιάννης, Γαλιατσάτος, Γκότσης, Βορλόκας, Βασιλόπουλος, Λαμπρόπουλος (85' Ανδρουλάκης), Διαμαντόπουλος (88' Γκουβίτσας Νικ.), Δρακόπουλος (77' Σπηλιόπουλος) Γκουβίτσας Μ. (73' Αλτάνης), Κουρούβανης.

        

Η τελική βαθμολογία της Κ-16

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

6

15

16 - 04

2.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

      6     13 10 - 04

3.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

6

 04

 09 - 19

4.

Ε.Π.Σ.Κ. & Ι.

6

02

02 - 10

** Στα άλλα παιχνίδια του 9ου ομίλου στο Δημοτικό Μαχαιράδου Ζακύνθου είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Κ-14

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας  0-2

Κ-16

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας  1-3

Τέλος μετά τα σημερινά αποτελέσματα σε Αργοστόλι και Ζάκυνθο, από τον 9ο όμιλο στην επόμενη φάση προκρίνονται οι παρακάτω ομάδες:

Κ-14 Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας ως πρωταθλήτρια και η Ε.Π.Σ. Ηλείας ίσως ως δεύτερη.

Κ-16 Ε.Π.Σ. Ηλείας ως πρωταθλήτρια και η Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας ίσως ως δεύτερη.

Στην επόμενη φάση οι πρώτες ομάδες θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αργότερα πλούσια φωτορεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια   

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου