Τρίτη, Μαρτίου 12

Κέφι - χορός - ξεφάντωμα και διασκέδαση στον Αποκριάτικο χορό του Αστέρα Ληξουρίου

Σε κατάμεστη αίθουσα, με πολύ κέφι, χορό, δώρα και καλό φαγητό πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος Χορός του Αστέρα Ληξουρίου το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Εστιατόριο "Πόρτο", στο Ληξούρι.

Ο dj Θανάσης Μπαζάρογλου με τις μουσικές επιλογές του απογείωσε τη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η Πρόεδρος της ομάδας καλωσόρισε τον κόσμο κι ευχαρίστησε τους χορηγούς της βραδιάς κι όλα τα μέλη, γονείς, προπονητές για την άψογη συνεργασία και τη διαρκή προσφορά τους στο Σωματείο.

Στη συνέχεια, εκφώνησαν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι κος Βαλσαμής Θέμης, η νέα δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ληξουρίου κα Δερέ Ελένη και η εκπρόσωπος του Υπερίωνα κα Λαδά Μαρία.

Στην εκδήλωση μπορεί να μην παρευρέθηκε κανένας εκπρόσωπος από τη νέα Δημοτική Αρχή Ληξουρίου,όμως τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κος Βαλσαμής και ο ταμίας της, κος Ψαρράς, οι εκπρόσωποι του Υπερίωνα κα Λαδά Μαρία και κα Κοντογιαννάτου Βούλα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ληξουρίου κος Μαντζουράτος Δημήτρης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κα Δερέ Ελένη και κος Βαλλιάνος Βαγγέλης και η γραμματέας της Ένωσης Συλλογών Γονέων Ληξουρίου κα Κοζομπόλη Γιώτα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο και τους επαγγελματίες της πόλης μας που στηρίζουν εμπράκτως την προσπάθεια της ομάδας μας και μας βοηθούν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα στον αθλητισμό, στα παιδιά, στο μέλλον του τόπου μας !!!

Εικόνες



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου