Κυριακή, Μαρτίου 31

Ξεπέρασε τον χαμένο τελικό η Εικοσιμία και νίκησε 4-0 τον Πυλαριακό

Σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Α' κατηγορίας, η Εικοσιμία, μετά τον χαμένο τελικό του τοπικού κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη, θα βρει τα ψυχικά αποθέματα και θα πάρει μία σημαντική, όσο και δίκαιη νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση, απέναντι στο δυνατό Πυλαριακό με σκορ 4-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν την κατοχή, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες και πέτυχαν τέσσερα τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, είχαν και αυτοί κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 8' οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0, όταν ο Μακρυνώρης από δεξιά θα κερδίσει τις κόντρες, θα μπεί μέσα στη περιοχή θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και απέναντι από τον Δ. Καλλιβωκά πλασάρει εύστοχα.

Ο Κονόμη στο 27' με ωραία κάθετη θα βρει τον Φίλιππα απέναντι από τον Δ. Καλλιβωκά, και τον τελευταίο να πλασάρει για το 2-0 της ομάδας του.

Στο 42' νέα κάθετη, αυτή την φορά του Ντουκάι στον Μακρυνώρη, αυτός μπροστά στον Δ. Καλλιβωκά θα παίξει παράλληλα στον Φίλιππα και ο νεραός επιθετικός των γηπεδούχων, σε κενή πλέον εστία, αφήνει την μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 3-0 της ομάδας του.

Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι έγινε πιο ανοικτό, αλλά χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως από τους γηπεδούχους οι οποίοι θα πετυχαίνουν ακόμη ένα τέρμα, ενώ θα έχουν και ένα δοκάρι σε σουτ του Αραβαντινού στο 80'.

Το 4-0 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει στο 50' ο Καμπανός με σουτ, μέσα από την περιοχή και δεξιά, στην απέναντι γωνία του Δ. Καλλιβωκά, μετά την πάσα του Αποστολάτου.

Έτσι, οι κυανόλευκοι από τη Λειβαθώ, θα διατηρήσουν τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά από το σημερινό τους αντίπαλο στους +4 βαθμούς, όμως αρκετά μακριά από την κορυφή και συγκεκριμένα στους -6! Ωστόσο μαθηματικά έχουν ελπίδες!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Χρ. Αβάζαρο.

Συνθέσεις

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης – Π. Στεφανάτος), Μαυρίδης, Τζάκης, Πίρρα (56' Θεοδωράτος), Καμπανός, Ηλιόπουλος (46' Κοσμετάτος), Αποστολάτος, Κονόμη (63' Αραβαντινός), Μάθιου, Φίλιππας (46' Veizaj), Ντουκάι Ντ. (63' Χαραλαμπέλης), Μακρυνώρης.

Πυλαριακός:(---), Καλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Κλειτογιάννης, Γονατάς, Σπανός (66' Μπασδέκης), Σινάι (66' Παπαλεξανδράτος), Σαλιάι (66' Saridaj), Κουμαριώτης, Καλλιβωκάς Γ., Σταμούλης (λ.τ. 37' Μανωλάτος), Γ. Rexha (46' Γιαννάτος).

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου