Τετάρτη, Μαρτίου 20

Με το "δεξί" ο Παλληξουριακός στα playoffs και το απόλυτο 19Χ19.... 1-0 στα Μακρυώτικα τον Πυλαριακό

Με το "δεξί" μπήκε στα playoffs, ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου Παλληξουριακός και συνέχισε εκεί που σταμάτησε πριν 10 περίπου ημέρες, στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Στην κορυφή και στο απόλυτο.

Οι "ερυθρόλευκοι" στην 3η φετινή τους επίσκεψη στα Μακρυώτικα, θα πάρουν και πάλι, όπως στις 2 προηγούμενες, τη νίκη με σκορ 1-0 που εκτός από ένα σημαντικό τρίποντο, τους δίνει ένα μεγαλύτερο αέρα +3 βαθμών, από τη 2η πλέον Εικοσιμία, την οποία θα φιλοξενήσει την προσεχή Κυριακή στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ενώ διατήρησαν το αήττητο και το απόλυτο στη διοργάνωση μετά από 19 παιχνίδια!!

Οι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πιο ποιοτικοί και με περισσότερες επιλογές, θα έχουν την κατοχή και με καλή κυκλοφορία μπάλας, δημιούργησαν κάποιες φάσεις απέναντι από την εστία του Δημ. Καλλιβωκά, ενώ πέτυχαν και το "χρυσό" γκολ στο 55'.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έδειξαν τα γνωστά, πολύ καλά τους στοιχεία, παίζοντας με πάθος, έτοιμοι να χτυπήσουν στην κόντρα, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Θ. Βλάχο. Η ανωτερότητα των αντιπάλων τους δεν τους επέτρεψε να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να δουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια, αφού αυτό το αποτέλεσμα δυσκολεύει αρκετά την προσπάθεια τους.

Σε γενικές γραμμές, στα Μακρυώτικα παρακολουθήσαμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αρκετά δυνατό, με πολύ άγχος ως το τέλος, ανάμεσα στην 1η και 2η ομάδα της τελικής κατάταξης της κανονικής περιόδου και οι φίλαθλοι που ήταν και σήμερα αρκετοί απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 1' ο Κορσιάνος με εξαιρετική κάθετη, θα βρει τον Κ. Αντωνάτο στην αντίπαλη περιοχή και δεξιά, ο τελευταίος θα πλασάρει με δυσκολία στην έξοδο του Καλλιβωκά για να απομακρύνουν οι αμυντικοί του στη συνέχεια.

Σε ένα σουτ του Κ. Αντωνάτου στο 32' θα μπλοκάρει την μπάλα ο Δ. Καλλιβωκάς χωρίς πρόβλημα.

Αμέσως μετά, στην κόντρα ο Γιαννάτος δεν προλαβαίνει να πλασάρει και ο Βλάχος θα βγει και θα μαζέψει την μπάλα

Στο 33' οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν με το σουτ του Γ. Καλλιβωκά, από τα όρια της περιοχής και τον Βλάχο να μπλοκάρει και πάλι την μπάλα.

Αυτές ήταν όλες και όλες οι καλές στιγμές του πρώτου μισού στα Μακρυώτικα και οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Με τη συμπλήρωση 10' στο δεύτερο, οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν το προβάδισμα.

Ο Μπράτι θα βρει με πολύ ωραία κάθετη πάσα στην περιοχή τον Ηλ. Αντωνάτο, αυτός θα προχωρήσει και απέναντι από τον Δ. Καλλιβωκά πλασάρει εύστοχα στην δεξιά του γωνία και στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 58' νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Συριάτου αυτή την φορά, από ευνοϊκή θέση, να στέλνει την μπάλα ψηλά από την αντίπαλη εστία, άουτ.

Ο Μπράτι στο 75' εκτελεί ψηλοκρεμαστά το φάουλ από δεξιά στην περιοχή των γηπεδούχων, εκεί ο Ηλ. Αντωνάτος θα πιάσει την κεφαλιά, αρχικά ο Δ. Καλλιβωκάς δείχνει να αιφνιδιάζεται, όμως στη συνέχεια προλαβαίνει και απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 87' οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου θα απειλήσουν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουμαριώτη, όμως ο νεαρός Βλάχος θα πέσει δεξιά του γωνία και θα απομακρύνει την μπάλα και τον κίνδυνο.

Αυτό το αγχωτικό από την πλευρά των φιλοξενούμενων 0-1, θα παραμείνει τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι των Μακρυωτίκων και τον Παλληξουριακό να αυξάνει την βαθμολογική του διαφορά από την δεύτερη Εικοσιμία στους +3 βαθμούς και να διατηρεί το απόλυτο 19Χ19!

Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν αρκετά, έπαιξαν με πάθος, όμως αυτή η ήττα δυσκολλεύει τη συνέχεια.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Καλιβωκάς Δ., Μανωλάτος, Κλειτογιάννης, Γονατάς, Σπανός (78' Rexha)), Σινάι (71' Δρακάτος), Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Καλλιβωκάς Γ. (71' Σαλιάι), Σταμούλης, Γ. Βασιλόπουλος.

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Haxhiaj, Αντωνάτος Κ. (87' λ.τ. Νουρεντίνι), Κουκοβίνος (46' λ.τ. Γεωργάκης), Συρριάτος, Κορσιάνος, Μπράτι (80' Νουρεντίνι), Αντωνάτος Ηλ., Pacheco (70' Μπερκής).

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου