Τετάρτη, Μαρτίου 20

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ιονίων Νήσων από το ΓΕΛ Πάστρας!

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια στην ομάδα πετοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας - ΓΕΛ Πάστρας - που στα πλαίσια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων 2023-2024 ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και προκρίθηκε στην Γ΄ φάση αντιμετωπίζοντας με σθένος το 3ο ΓΕΛ Σπάρτης. 

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον γυμναστή του σχολείου μας, κ. Τσιμάρα Γεράσιμο, που οδήγησε την ομάδα σε αυτή τη διάκριση.

Μια τέτοια επιτυχία, σε αυτό το επίπεδο σχολικών αγώνων, πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το σχολείο μας γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους ιδίως γνωρίζοντας τις αντίξοές συνθήκες προετοιμασίας. 

Βλέποντας τον αγώνα που κάνουν τα παιδιά μας, με ανύπαρκτες αθλητικές εγκαταστάσεις, γίνεται ακόμα πιο έντονη η απαίτηση κατασκευής οργανωμένων αθλητικών χώρων στην περιοχή μας όταν υπάρχει αυτό το αθλητικό υλικό που δεν μπορεί να αναδειχθεί όπως θα έπρεπε.

Παροτρύνουμε τους μαθητές να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και ευόδωση των προσπαθειών τους σε κάθε επίπεδο.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Πάστρας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου