Πέμπτη, Μαρτίου 21

Μία υπέροχη κίνηση fairplay εξελίχθηκε χθες το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με πρωταγωνιστή τον Γ. Καρασαββίδη του Α.Ο. Σάμης

Μία ωραία κίνηση fairplay εξελίχθηκε χθες το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στην πρεμιέρα των playoffs της Α' κατηγορίας και στον αγώνα μεταξύ Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Σάμης.

Ήταν το 83' όταν σε μία πολύ γρήγορη φάση που εκτυλίχθηκε, ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Γιώργος Καρασσαβίδης θα φύγει στην κόντρα, όμως λίγο έξω από την περιοχή θα δεχθεί το τάκλιν του πρωταγωνιστή του χθεσινού αγώνα νεαρού Γερ. Φίλιππα και θα βρεθεί στο έδαφος, ο διαιτητής κ. Ν. Αντωνιάδης, που βρισκόταν λίγο πίσω, λόγω της ταχύτητας που εξελίχθηκε η φάση, θα σφυρίξει φάουλ και κρατώντας την κόκκινη κάρτα στο χέρι του, έτοιμος να την δείξει στον ποδοσφαιριστή της Εικοσιμίας, ο Καρασαββίδης σε μία φοβερή στιγμή fairplay θα τον ενημερώσει, ότι ο αντίπαλος του βρήκε μόνο μπάλα και θα ήταν άδικο να του δείξει κόκκινη, κάτι που κατάλαβε ο διαιτητής και πήρε πίσω, πολύ σωστά την κάρτα, την οποία ετοιμαζόταν να του δείξει, ενεργώντας επίσης σωστά.

Μια πραγματικά όμορφη στιγμή από τον επιθετικό της Σάμης άξιας συγχαρητηρίων την οποία χειροκρότησαν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων!

Πραγματικά, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σάμης, ενός θαυμάσιου, εκτός από ποδοσφαιριστής, παιδιού με ήθος που ήρθε στην Κεφαλονιά να παίξει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της, μεγαλωμένος με αρχές από μία μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γιώργος είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ. και αρκετών άλλων ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Άρη Καρασσαβίδη.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο η αντίπαλη ομάδα, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός με τις ευχαριστίες της στον ποδοσφαιριστή.

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει:

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας την διαδικασία των μπαράζ με νίκη 7-0 τον ΑΟ Σάμης!!!

Άξιος συγχαρητηρίων είναι ο αντίπαλος παίχτης την Σάμης Γιώργος Καρασαββίδης κάνοντας το fair play της χρονιάς, μετά από ένα μαρκάρισμα προς αυτόν από τον Γεράσιμο Φίλιππα ο διαιτητής του αγώνα επιχείρησε να δείξει την κόκκινη κάρτα στον παίχτη μας με τον Καρασαββίδη να παραδέχεται πως δεν πρόκειται για κάποια κάρτα ή φάουλ”!!

Συγχαρητήρια Γιώργο για εμάς αποτελείς παράδειγμα ήθους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου